Noreciau paklausti ka manote jei zindydama gerciau chroma? lactancia.org raso moderately safe, mild risk... idomu kokios pasekmes mazo issikryrimo i piena, ar tai pavojinga mano mazylei?
QUOTE(d-krall @ 2013 01 24, 23:54)
dantimis?
na taip, o kuo gi dar

Ligi siol maitinu...Ikandusi per 2.5 m. buvo pora kartu. viena karta per klaida
Tiesiog kai vaikas ikanda, reikia ramiai paaiskinti, kad mamytei skauda ir atimti kruti. Jokiu budu nesijuokti, ir aplamai maziau reaguoti, nors kai ikanda, tai labai sudetinga nereaguoti
Ismoks vaikas su dantukais elgtis greitai, kai supras, ko gali netekti per savo ikandimus.
O del to, kad Klaipedoje akuseres siulo misinuka. na gal liko kelios senu paziuru, bet siaip dauguma daro viska, kad ismokinti ir vaika ir mamyte teisingai duoti ir imti kruti
Nepersa misinuku.
Pradzia visada buna sunki. Svarbu noras ir dideles pastangos. Man irgi pirmaji menesi ziauriai krutis akmenejo. Mazyle buvo silpna, negalejo istraukti. Naudojau pientrauki. pries duodant akmeninga kruti, reikia su pientraukiu istraukti pieno ir suminkstinti ja. O pienas neteka dar ir del streso ar nenoro maitinti. Mamytei tikrai reikia ramybes ir suvokimo, kad jai pasiseks ir viskas bus gerai. Tikrai reikia palaikymo! Man dydziausias palaikymas buvo Vytkausko kniga. Supratau, kad labai mazai mamu turi problemu ir negali ismaitinti savo kudiki. kai tai supratau ir perkandau visa laktacijos procesa problemos nebeliko.

O del to, kad Klaipedoje akuseres siulo misinuka. na gal liko kelios senu paziuru, bet siaip dauguma daro viska, kad ismokinti ir vaika ir mamyte teisingai duoti ir imti kruti

Pradzia visada buna sunki. Svarbu noras ir dideles pastangos. Man irgi pirmaji menesi ziauriai krutis akmenejo. Mazyle buvo silpna, negalejo istraukti. Naudojau pientrauki. pries duodant akmeninga kruti, reikia su pientraukiu istraukti pieno ir suminkstinti ja. O pienas neteka dar ir del streso ar nenoro maitinti. Mamytei tikrai reikia ramybes ir suvokimo, kad jai pasiseks ir viskas bus gerai. Tikrai reikia palaikymo! Man dydziausias palaikymas buvo Vytkausko kniga. Supratau, kad labai mazai mamu turi problemu ir negali ismaitinti savo kudiki. kai tai supratau ir perkandau visa laktacijos procesa problemos nebeliko.
Teko skaityt tokį būdą kad kai kanda reikia vaiko nosį su (.) užversti tai greit paleis... bet ką daryt jei tas (.) mažas kaip špyga neparašė
žodžiu man įkando pirmą kartą dar GN savo trečia gyvenimo dieną, sukando taip ***** saldžiai ir juokiasi sukandus
paskiau dar kai nauji dantukai buvo tai pamėginau kiek galima diskomfortą sukelt, su tuo ale nosies užspaudimu bet nežinau, nelabai kas pavyko nes tuoj pat vėl kando, matyt suprato kaip juoką čia... tai teko subart ir griežtai atimt (.). Nebekando... tfu tfu tfu. Bet reikia parodyt kad negalima, kad vaikutis suprastų kad skauda ir negerai taip, nemalonumas.

Hm...mano kandziojasi kas dien, tiksliau kas nakti.Sukandimas dantenom buvo vienas juokas lyginant sukandima su astriais dantukais.Pirma kart kai ikando ir is skausmo ir is netiketumo suzviegiau,tai ta diena vaikas nei is vieno (.) nebevalge iki gilaus vakaro
Aisku, strioko buvo, nes tada tik MP ir tevalge, dabar gi praktiskai zindo tik nakti.

Trečią gyvenimo dieną sukando ir juokėsi? kaip iš fantastikos srities skamba
maniškė irgi buvo sukandus ir kurį laiką traktavo tai kaip žaidimą, irgi juokdavosi, o dabar (beveik 1,5 metukų) supranta, kai pasakau, kad skauda. Dabar suspaudžia dažniausiai, kai dantys dygsta. Nu bet prakandusi nėra iki kraujų, turi 12 dantų ir tas skausmas kažkaip išgyvenamas. Pirmąkart kai suspaudė, tai sušukau iš netikėtumo, bet tai jos neatbaidė, vis tiek pienulis skaniausias

QUOTE(Simuute @ 2013 01 25, 15:56)
Trečią gyvenimo dieną sukando ir juokėsi? kaip iš fantastikos srities skamba
maniškė irgi buvo sukandus ir kurį laiką traktavo tai kaip žaidimą, irgi juokdavosi, o dabar (beveik 1,5 metukų) supranta, kai pasakau, kad skauda. Dabar suspaudžia dažniausiai, kai dantys dygsta. Nu bet prakandusi nėra iki kraujų, turi 12 dantų ir tas skausmas kažkaip išgyvenamas. Pirmąkart kai suspaudė, tai sušukau iš netikėtumo, bet tai jos neatbaidė, vis tiek pienulis skaniausias 

Nu taip

mano vaikas beveik triju menesiu pradejo pykti ant abieju(.). atrodo jau nori valgyt,kai pasiruosiu duoti jis nusisuka ir pradeda verkti. ka daryt? gal itakojo tai kad as valgiau sokolado nemazai...gal keisti maitinimo poza, as maitinu ant pagalviu bet manau kad nepatogu jau. gal kam taip buvo?
Sveikos, mamytės,
noriu paklausti. Pediatras sakė duoti vaistažolių arbatos ar bent vandens, jei kils temperatūra. Tiek, kiek ji norės. Ar tikrai galima? Kolkas valgo dar tik mp, zuikei 5,5 mėn. Gal pakaks, jei dažniau pasiūlysiu (.)?
noriu paklausti. Pediatras sakė duoti vaistažolių arbatos ar bent vandens, jei kils temperatūra. Tiek, kiek ji norės. Ar tikrai galima? Kolkas valgo dar tik mp, zuikei 5,5 mėn. Gal pakaks, jei dažniau pasiūlysiu (.)?
Sveikos, mamytes,
Bukit geros,patarkit,gal kuriai taip buvo- turim 7 paru naujagimi,as pati ir vyras apsirgome-didziules slogos,man jau 37.5.temperatura. Panikuoju, kad neuzkrestume maziuko-ar galiu maitinti ji MP toliau?? matyt del hormonu Istisai verkiu, o dabar dar ir tas virusas.....bijau kad pienas nedingtu...
Bukit geros,patarkit,gal kuriai taip buvo- turim 7 paru naujagimi,as pati ir vyras apsirgome-didziules slogos,man jau 37.5.temperatura. Panikuoju, kad neuzkrestume maziuko-ar galiu maitinti ji MP toliau?? matyt del hormonu Istisai verkiu, o dabar dar ir tas virusas.....bijau kad pienas nedingtu...