QUOTE(Justesea @ 2012 11 24, 15:58)
Žindymas naktį vaiko vystymuisi taip pat be galo svarbus. Vaikai juk paprastai miega tai darydami. Ir dažniausiai turi savų priežasčių taip daryti. Greičiausiai kažkas svarbaus vyksta vaiko gyvenime, galbūt tuoj pradės ropoti sėdėti ar pan.
chm, ir kiek tai gali tęstis? Mums tuoj tuoj 5 mėnuo.. ir taip prabudinėjam, valgom naktim jau 2 mėnesius. Atrodo, jis turi mane jausti ir viskas. O jei miega šalia, mano miegas paviršutiniškas, su nugulėtom rankom ir šonais. Jaučia kiekviena mano krustelėjima. Net jei nakti keliauju į wc- prasibudina ir pasitinka mane su didelėm pramerktom akim klausiančios manęs- kur tu buvai?
atrodo, namuos rutina nesikeičia. Tik jis visur skuba, juda,kruta, sukinėjasi, malasi, labai smalsus, vienas nepabūna. Tiek diena,tiek nakti, maitinimas nesikeičia. Retai kada ištempiam iki 2 val. tarpais. Prisigalvoju visko, gal trūksta pienelio, gal nesotus. Bandėm iš buteliuko- kategoriškai neima, ir nesupranta ką tu jam čia duodi. O tik prisiglausk prie krūtinės...

nors pirmas gyvenimo 8 dienas buvo primaitinamas ir mišinėliu kartą,du dienoje (akušeriu dėka)...
gal tiesiog, reik pagaliau save nuraminti dėl neprivalgymo ir sotumo jausmo?