Nu jo mama durna ir nežino kiek kartų vaikas per naktį valgo (.)

kas 2-3 valandos tai taip-tikrai visai normalu, nes MP greit suvirškinamas, bet 15 kartų reiškia nu paskaičiuokit kas kiek? tikrai nenormalu. Po nakties norisi tik vieno-eit po velnių, viską palikus, galva svaigsta, nugara ir šonai skauda... kas nepatyrė niekada nesupras. Pavargsta ne tik mama bet ir vaikas. Nuo to niekam ne geriau. Sakau iš patirties. Bent mėnesį taip pagyvenus norėjosi siųsti visus kur toliau... be to apie 6 mėn vaikutis jau tikrai moka verstis, mano jau ropojo, nu tai energija išsieikvoja labai greitai, o kai nėr iš kur jos atstatyt-jau ir nebegerai. Beje mano 9 mėn jau vaikščiojo, svoris nebe augo o krito, iki tol priauginėjus nuo 1,5kg iki 800g-staiga per 3 mėnesius tik 300 g priaugo. Mūsų gydytoja niekada nespaudė dėl svorio, kad primaitint ir tt, bet kad energiją išnaudoja tai iškart pasakė (nes ten pat kabinete gaudėm jau abi). Sakė natūralu kad nebepakanka pienuko, reikia po truputuką jau duot ragaut stipresnio maisto (buvo 6mėn ir savaitė). Kadangi buvo ruduo tai rekomendavo daržoves po vieną, bet visas išbrokavo

o grūdines košytes jau labai mielai valgė, žiojosi kaip smakas. Nors daržoves sakė motin dėk kur nešviečia

va ir baigėsi mano ekologiniai norai maitinti pagal teorijas, vaikas pati parodė ko jai reikia. Pirmagimis dievino grikius, šita-avižas. Reikia stebėt ir atsirinkt, vaikas geriau jaučia ko jam reikia. Beje turiu draugę kurios mažylis iki 1 metų tik MP valgė-gražiai, reguliariai, ir augo normalųiai, ir jam tikrai pakako (lankomės pas tą pačią gydytoją), ir nieko jam papildomai nereikėjo. Ir po to be jokių išsidirbinėjimų valgė. Viskas tai yra normalu, nes vaikai skirtingi. Netgi toj pačioj šeimoj vaikai skirtingi.