Įkraunama...
Įkraunama...

"Meilės sūkurys"

QUOTE(rinann @ 2013 03 10, 17:24)
Tai turbūt ją jau rodys tol, kol Marlena susituoks su Konstantinu,nes juk jie dabar pagrindiniai veikėjai,meilės trikampis doh.gif

O dieve, man ji ir už Teresą atgrasesnė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Almute25 @ 2013 03 07, 11:05)
Fu pagaliau baigesi Terezamanija, o tai jau galvojau pasiliks jie cia unsure.gif
siuzetas tampa idomus ir nenuspejamas, kas siandienos serijos nemate_ Ksavero draugas, jaunasis kunigas prisipazino, kad jis buvo Dorises meiluzis ir nuzude jos vyra blink.gif va cia tai istorija

man ksaveras ir kunigelis kokie jie panasus , galvoju gal broliai realybei biggrin.gif
Atsakyti
Na bet mamytė tai topinė! Kad dukrai pasakyt "susirink daiktus ir eik iš čia". Viršūnė! Žvaigždė didžiausia! Aš tokią mamytę pasiūsčiau toli toli doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cresta @ 2013 03 19, 18:17)
Na bet mamytė tai topinė! Kad dukrai pasakyt "susirink daiktus ir eik iš čia". Viršūnė! Žvaigždė didžiausia! Aš tokią mamytę pasiūsčiau toli toli  doh.gif

Nu bet kad pati dasileidzia, kad jai taip vaodvautu... nors karta pasakytu griezta NE, jos tiems paistalams ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2013 03 19, 19:01)
Nu bet kad pati dasileidzia, kad jai taip vaodvautu... nors karta pasakytu griezta NE, jos tiems paistalams ax.gif

Tai vat,man ji tokia miela pasirodėiš pradžių, o dabar tai tooookia vištelė, atsiprašant doh.gif Bet kaip vakar Zombiklierienės pagailo, kai apsiverkė, net nepamenu ar rodė kada ją verkiančia. Tokia visada ramiai į viską reaguojanti, bet ir jai nervai neatlaikė.
Atsakyti
QUOTE(cresta @ 2013 03 20, 18:09)
Tai vat,man ji tokia miela pasirodėiš pradžių, o dabar tai tooookia vištelė, atsiprašant  doh.gif Bet kaip vakar Zombiklierienės pagailo, kai apsiverkė, net nepamenu ar rodė kada ją verkiančia. Tokia visada ramiai į viską reaguojanti, bet ir jai nervai neatlaikė.

O dėl ko ji apsiverkė? Kas ją nuskriaudė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bitemaja1 @ 2013 03 20, 23:22)
O dėl ko ji apsiverkė? Kas ją nuskriaudė? g.gif

Jei gi užstatė savo namą, kad galėtų dukrai padėti verslą išgelbėti. Dukrai su vyrų ir toliau nesiseka su tuo verslu, tad Zombiklieriams tenka patiems mokėt įmokas, tai kad gautų papildomų pajamų, jie pradėjo nuomot savo namo kambarius. Tai Hildegarda vieną vakarą ir pravirko, dėl to, kad jaučiasi svetima savuose namuose ir kad tie namai jau kaip ir nebe jų.
Atsakyti
Kaip Alfonsui baigesi,kai Doris suzinojo apie pensiona? Tikiuosi,ta gyvate neatleido jo dar karta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rinann @ 2013 03 25, 13:04)
Kaip Alfonsui baigesi,kai Doris suzinojo apie pensiona? Tikiuosi,ta gyvate neatleido jo dar karta? g.gif

Atleido, liepė pasirašyt įsakymą dėl atleidimo, bet Alfonsas sako, nereikia, aš pats išeinu, nenoriu dirbt tokiam žmogui kaip Jūs (na kažkaip panašiai) smile.gif
Atsakyti
jau Dorisės šlykštumas tai per kraštus liejasi doh.gif siaubas kas per furija blink.gif
Atsakyti
QUOTE(chriss @ 2013 03 25, 16:14)
jau Dorisės šlykštumas tai per kraštus liejasi  doh.gif siaubas kas per furija  blink.gif

o ta vargsele Marlene, isivaizduoja, kad jai atleido Dorise.... o ta gi niekada nieko neatleidzia rolleyes.gif
Atsakyti
mergaites, gal kuri papasakos kodel tas aludaris darba prarado?
aciu 4u.gif
Atsakyti