jei neklystu tai tas aludaris lose su verneriu alinej, juos ten kazkas prigavo (kaip tycia uzstrigo atmintis:D) vos nebuvo problemu del to losimo tai virejas labai supyko ir atleido ji.
O ka Aleksandras cia veikia?
QUOTE(Kibelė @ 2013 03 28, 22:51)
O ka Aleksandras cia veikia?
Į Vernerio vestuves atvažiavo

QUOTE(mamaaura @ 2013 03 28, 11:17)
jei neklystu tai tas aludaris lose su verneriu alinej, juos ten kazkas prigavo (kaip tycia uzstrigo atmintis:D) vos nebuvo problemu del to losimo tai virejas labai supyko ir atleido ji.
aciu

QUOTE(Zizija @ 2013 03 29, 01:11)
Tai kad jis jau nebenori į jas eiti

Tai pagal viską turėtų ir kažkas išgelbėt, būti donoras ir panašiai
Zombiklerio tik kraujas tiktų...
Kiek pamenu tai lyg Aleksandras jau kartą buvo komoj (o kas dar nebuvo iš jų
)
Tiesą sakant per tiek metų nuo pirmos istorijos jau taip atsibodo žiūrėt, bet mesti irgi negaliu. Priklausomybė... Kaip kažkas sakė - pusryčių be Zombiklerių neįsivaizduoju...

Kiek pamenu tai lyg Aleksandras jau kartą buvo komoj (o kas dar nebuvo iš jų

Tiesą sakant per tiek metų nuo pirmos istorijos jau taip atsibodo žiūrėt, bet mesti irgi negaliu. Priklausomybė... Kaip kažkas sakė - pusryčių be Zombiklerių neįsivaizduoju...

tik nesijuokit garsiai is sios nesamones
, nu bet ar nera sio serialo rode anksciau, na zymiai zymiai anksciau.
nes d ziuriu tas serijas, ir man toks jausmas, kad as jau viska maciau, ir kai zombikeriai pensiona pasidare ir del tos Marlenes operacijos... Nu dievazi toks jausmas, kad jau kazkada maciau viska

nes d ziuriu tas serijas, ir man toks jausmas, kad as jau viska maciau, ir kai zombikeriai pensiona pasidare ir del tos Marlenes operacijos... Nu dievazi toks jausmas, kad jau kazkada maciau viska

QUOTE(rinann @ 2013 03 29, 13:58)
Tai kad jis jau nebenori į jas eiti
O jei rimtai,tai vestuvės neivyks,nes viešbuty bus paskelbta epidemija,kažkoks labai baisus virusas ir Aleksandras sunkiai susirgs.

Tame ir pliusas, ir minusas

QUOTE(*Keila* @ 2013 03 29, 19:27)

Serialas pradetas kurti 2005m. ir tebera kuriamas iki siol. Gal tiesiog ka nors panasaus matet arba apeme koks deja vu jausmas

QUOTE(rinann @ 2013 03 29, 20:08)
Serialas pradetas kurti 2005m. ir tebera kuriamas iki siol. Gal tiesiog ka nors panasaus matet arba apeme koks deja vu jausmas

nu tada linkusi prie deja vu

QUOTE(*Keila* @ 2013 03 29, 17:27)

Gal per vokiečius matėt? nes dabar jie jau gerokai toliau rodo