Įkraunama...
Įkraunama...

"Meilės sūkurys"

QUOTE(Melancholy @ 2013 04 17, 14:40)
Nuo 9 buvo skaitmeminė profilaktika, tie kas per priedėlius žiūrėjo nerodė. Aš tik įpusėjus laikui sugalvojau internetu tv3 atsidaryt ir puse serijos mačiau. Gal galit pasakyt ar tą vakciną Aleksandrui suleido?

Suleido. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Melancholy @ 2013 04 17, 15:40)
Nuo 9 buvo skaitmeminė profilaktika, tie kas per priedėlius žiūrėjo nerodė. Aš tik įpusėjus laikui sugalvojau internetu tv3 atsidaryt ir puse serijos mačiau. Gal galit pasakyt ar tą vakciną Aleksandrui suleido?

Nu jomajo,tai ką, dabar reikės išmanųjį televizoriu pirkti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rinann @ 2013 04 17, 15:45)
Nu jomajo,tai ką, dabar reikės išmanųjį televizoriu pirkti lotuliukas.gif

Išmanūs telikai ir nerodė, tik rodė Gala ir Viasatai smile.gif Na su lėkštėm tik rodė
Atsakyti
QUOTE(Melancholy @ 2013 04 18, 20:48)
Išmanūs telikai ir nerodė, tik rodė Gala ir Viasatai smile.gif Na su lėkštėm tik rodė

Paprasciausia kabeline rode irgi puikiausiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Melancholy @ 2013 04 17, 14:40)

Kaip Jūs internetu per tv3 žiūrėjot? Visą mėnesį neturiu galimybės rytais žiūrėti, bet nenoriu praleisti. Niekaip nerandu, kur dar galima būtų pažiūrėti verysad.gif
Atsakyti
Ar jūsų nepradėjo užknisti Ksaveras? Nu jau toks liurbis ir nenuovoka jis tame filme pavaizduotas, kad jau erzinti ima žiūrėti į jį lotuliukas.gif
Atsakyti
O as kelinta karta pramiegu serija. Ir siadien pramiegojau. Kiek ziurejau tv3 play nera sio serialo g.gif
Atsakyti
QUOTE(roberta+ @ 2013 04 19, 09:48)
Kaip Jūs internetu per tv3 žiūrėjot? Visą mėnesį neturiu galimybės rytais žiūrėti, bet nenoriu praleisti. Niekaip nerandu, kur dar galima būtų pažiūrėti verysad.gif

Aš per čia žiūriu:
http://torrent-tv.lt/5-tv-kanalai
Atsakyti
QUOTE(Melancholy @ 2013 04 19, 15:53)

Ačiū bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasniuke @ 2013 04 19, 12:47)
Ar jūsų nepradėjo užknisti Ksaveras? Nu jau toks liurbis ir nenuovoka jis tame filme pavaizduotas, kad jau erzinti ima žiūrėti į jį  lotuliukas.gif

siandien per LRT pasaka rode, tai Ksaveras princa vaidino biggrin.gif dukra tik girdziu rekia biggrin.gif mama tavo filma rodo:D:D:D:D toks juokas paeme, galvoju pagaliau issipilde jo noras ir tapo TIKRU prinvu, o ne apsimeteliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasniuke @ 2013 04 19, 13:47)
Ar jūsų nepradėjo užknisti Ksaveras? Nu jau toks liurbis ir nenuovoka jis tame filme pavaizduotas, kad jau erzinti ima žiūrėti į jį  lotuliukas.gif

Dabar galvoju,kad jis man turbūt niekada nepatiko lotuliukas.gif Atrodo suaugęs vyras,bet elgesys - darželinuko lygio doh.gif
Atsakyti
mergaitės, o ką daktarė padarė čigonei, kad ji vaiką prarado? sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LisaLove: 25 balandžio 2013 - 18:15