Įkraunama...
Įkraunama...

"Meilės sūkurys"

QUOTE(LisaLove @ 2013 04 25, 18:15)
mergaitės, o ką  daktarė padarė čigonei, kad ji vaiką prarado? sad.gif

Elena nukrito nuo laiptų ir vaikelis mirė, ligoninėjė pamatė, kad nebeplaka širdelė, tada darė operacija, prasidėjo kraujavimas ir pašalino gimda( čia buvo gydytojos kaltė). Nebegalės turėti vaikų. Lygtais taip buvo. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(muliere @ 2013 04 26, 09:56)
Elena nukrito nuo laiptų ir vaikelis mirė, ligoninėjė pamatė, kad nebeplaka širdelė, tada darė operacija, prasidėjo kraujavimas ir pašalino gimda( čia buvo gydytojos kaltė). Nebegalės turėti vaikų. Lygtais taip buvo.  4u.gif

Nevisai taip. Jo, ji nukrito, atsidūrė ligoninėje, nes grėsė pavojus vaikui, o ta daktarė dirbo kelias paras be poilsio ir padarė klaidą. Pasakė, kad vaikas mirė, o jis buvo gyvas. Padarė jai išvalymą ir dar pažeidė kažką tos operacijos metu, dėl to pašalino ir gimdą jai.
Atsakyti
QUOTE(Kasniuke @ 2013 04 26, 11:07)
Nevisai taip. Jo, ji nukrito, atsidūrė ligoninėje, nes grėsė pavojus vaikui, o ta daktarė dirbo kelias paras be poilsio ir padarė klaidą. Pasakė, kad vaikas mirė, o jis buvo gyvas. Padarė jai išvalymą ir dar pažeidė kažką tos operacijos metu, dėl to pašalino ir gimdą jai.

kaip ziauru... verysad.gif bet dabar ypač durnai ji pasielgė.. tikrai reikėjo padaryt taip,kad tokie medikai atsiimtu.. gaila, kad Elena tokia ištižėlė... doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LisaLove: 26 balandžio 2013 - 18:29
Na idomu ar Verneris susitaikys su savo juoduke ax.gif
Atsakyti
idomu ir man blink.gif kaip jinai man nepatinka doh.gif
Atsakyti
Pati tiek ,, velniu prišveitus ,, dar aukele , nuskriausta vaidina tokia .Galejo uzkristi ta deze su tomis garstyciomis blush2.gif
Atsakyti
O man Andre dukra tokia jau "nelabai"... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Inge1 @ 2013 05 24, 15:10)
O man Andre dukra tokia jau "nelabai"...  schmoll.gif

sita ir ziauriai nepatinka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Inge1 @ 2013 05 24, 16:10)
O man Andre dukra tokia jau "nelabai"...  schmoll.gif

Man irgi ne schmoll.gif .
Dar idomu kaip tas Nilsas ?Na ar ras dar savo pusele ax.gif
Atsakyti
QUOTE(musyte015 @ 2013 05 24, 18:42)

Dar idomu kaip tas Nilsas ?Na ar ras dar savo pusele  ax.gif

Tarp Nilso ir Sabrinos kažkas rutuliosis,bet ar jiems kas išeis negaliu pasakyti.

O aš šiandien žiūriu i Michaelį ir man jo jau dabar gaila pasidarė verysad.gif Nu toks įsimylėjes Marleną,bet tai kaip ir aišku,kad jie kartu nebus.
Atsakyti
QUOTE(rinann @ 2013 05 27, 10:17)
1.Tarp Nilso ir Sabrinos kažkas rutuliosis,bet ar jiems kas išeis negaliu pasakyti.

2.O aš šiandien žiūriu i Michaelį ir man jo jau dabar gaila pasidarė verysad.gif Nu toks įsimylėjes Marleną,bet tai kaip ir aišku,kad jie kartu nebus.

1. Na įdomu būtų... rolleyes.gif

2. Nesiseka Michaeliui žiauriai doh.gif Nesėkmingos jo meilės... verysad.gif
Atsakyti
As uzmaciau tolimesnius anonsus, ka siuo metu rodo Vokietijoj? Kaip supratau Dorises pasispardymai i pabaiga ir Kira su situo, ne kunigu, o kur pirmas ja isimylejo (pamirsau varda) susituoke. Ir dar kaip supratau Natasa laukiasi, o Konstantinas norejo jai pasipirst, ar pasipirso ir as is tikruju ji laukiasi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulke: 27 gegužės 2013 - 20:03