Įkraunama...
Įkraunama...

"Meilės sūkurys"

Ziuriu kas antra savaite po kelias serijas, bo jau toks letas veiksmas...
Kada gi tas Konstantintas muzikante pamils?? Ta dukra, o ne susenusia jos motina? pabodo jau laukt doh.gif
Atsakyti
Ta, motinėlė tai ten tikra katastrofa (kalbu apie dainininkę) doh.gif Kartais elgiasi kaip mažas vaikas.
Aplamai šitas sezonas akivaizdžiai išsisėmęs, ddauguma personažų link suvaikėjimo ribos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cresta @ 2013 06 20, 16:06)
Tai kuom neįtiks Jurijus Dorisei? Ir kada Konstantinas atsigaus?

del julijaus nezinau, o konstantinas greitai atsigaus. tik keleta seriju galvos, kad jis ir marlene yra pora.
Atsakyti
QUOTE(kristen @ 2013 06 25, 19:24)
del julijaus nezinau, o konstantinas greitai atsigaus. tik keleta seriju galvos, kad jis ir marlene yra pora.

o kada jie tikrai ja taps?
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2013 06 25, 22:41)
o kada jie tikrai ja taps?

Jei neklystu,tai jie pora taps tik prieš pat vestuves. O jų vestuvės 1806 serijoj,taip kad dar teks palaukti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rinann @ 2013 06 26, 13:11)
Jei neklystu,tai jie pora taps tik prieš pat vestuves. O jų vestuvės 1806 serijoj,taip kad dar teks palaukti biggrin.gif

Nu nacert,tikiuosi, jau dirbsiu ir neteks ziuret doh.gif
Atsakyti
As irgi kokios pusantros savaites nemaciau unsure.gif Reiks ziuret vokieciu kalba judancius paveiksliukus biggrin.gif

Rinnan, kelinta serija pas jus rodo dabar?
Atsakyti
QUOTE(Kulke @ 2013 06 26, 19:11)
As irgi kokios pusantros savaites nemaciau  unsure.gif  Reiks ziuret vokieciu kalba judancius paveiksliukus biggrin.gif

Rinnan, kelinta serija pas jus rodo dabar?

Pas mane rodo kaip ir visoj Lietuvoj - šiandien 1675 serija,o Vokietijoj - 1786 serija. 4u.gif

O man nelabai aišku: Kira su Ksaveru jau pora? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rinann @ 2013 06 26, 19:50)
Pas mane rodo kaip ir visoj Lietuvoj - šiandien 1675 serija,o Vokietijoj - 1786 serija. 4u.gif

juo...bet ciuju kunigelis gris blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rinann @ 2013 06 26, 20:50)

Kazkaip isivaizdavau, kad jus Vokietijoj blush2.gif

Nu taip, pora, kunigelis gi pasitepe po nakties su ja...
Atsakyti
Ale tai filmas yra filmas, Konstantinas tik pabudo iš komos, ale vos atgaivino ir jau vaikšto sau po valandos kaip niekur nieko doh.gif Bent jau tikroviškiau kažką galėjo sumastyti doh.gif
Atsakyti
Gal jau žinot ar bus kitas sezonas? Jei taip tai kieno dabar meilės istorija bus?
Atsakyti