O as pradejau dirbti ir psio, mano rytas be vokisku snukeliu.
O kas KIrai su kunigeliu? Bus jie kartu?
Merginos, o kur daktaras išvažiavo? Nemačiau tos serijos.
QUOTE(sliopsiukas @ 2013 09 09, 16:04)
Merginos, o kur daktaras išvažiavo? Nemačiau tos serijos.
Aplankyti sūnaus, Fabijano, į Italiją

Ar galit pasakyt kada issinesdins ta Dorise? Jau atsibodo su savo nesamonem?
Bet jei ne ji, tai turbut kita kokia boba isdygs

O kas aplamai vyksta?

QUOTE(Mascara @ 2013 08 20, 13:15)
Gal kas žinote kas šią dainą perdainavo. Labai jau man patiko

QUOTE(agni77 @ 2013 09 18, 09:32)
Gal kas žinote kas šią dainą perdainavo. Labai jau man patiko
Norėčiau savo grojaraštyje turėti 

Maya Solovey - Like a Prayer

Kas geresnio filme ? Dirbu negaliu matyti

Kaip tą dainą parsisiųsti
man ji tokia graži, bet nei Ares, nei torrentuose nerandu
Musyte015, nieko naujo, Marlene bandė įrodyti, kad Doris nuodijo Šarlotę, todėl Doris bando su ja susidoroti, pavogia jos auksą, apkaltina savo žiedo vagyste ir rytoj, kaip supratau, Doris lieps Marlenei dingti iš viešbučio. Ksaveras ir toliau verkslena dėl Kiros, nutraukia buto nuomos sutartį ir Kira su Martinu turi išsikraustyti, taip pat Kira sužino,kad laukiasi, bet nežino kieno vaikas

Musyte015, nieko naujo, Marlene bandė įrodyti, kad Doris nuodijo Šarlotę, todėl Doris bando su ja susidoroti, pavogia jos auksą, apkaltina savo žiedo vagyste ir rytoj, kaip supratau, Doris lieps Marlenei dingti iš viešbučio. Ksaveras ir toliau verkslena dėl Kiros, nutraukia buto nuomos sutartį ir Kira su Martinu turi išsikraustyti, taip pat Kira sužino,kad laukiasi, bet nežino kieno vaikas

QUOTE(Jonete @ 2013 09 19, 23:16)

O kaip Šarlotė jau sveiksta nuo tos priklausomybės ?Kaip jai su tuo rašytoju sekasi ?
Kaip Zombitleriai su tuo namu ?
O tas vaikas turbut Martino

QUOTE(musyte015 @ 2013 09 20, 23:03)

O kaip Šarlotė jau sveiksta nuo tos priklausomybės ?Kaip jai su tuo rašytoju sekasi ?
Kaip Zombitleriai su tuo namu ?
O tas vaikas turbut Martino

Sarlote guli ligonineje ir ten mazina vaistu dozes,rasytojas nuo jos nesitraukia,tik niekas,iskyrus Marlene,netiki,kad Dorise nuodijo ja tais vaistais.
Zombikleriai atsvente rubininiu vestuviu metines ir paskola ju niekur nedingo.
Kira nezino,kas vaiko tevas,nes Marlenes gydytojas negalejo pasakyti tikslaus vaisiaus amziaus,reikes laukti,kol nueis pas ginekologa.