Įkraunama...
Įkraunama...

"Meilės sūkurys"

as irgi supratau taip,kad Doris parase,jog Martinas nenuzude (cia ale pirma naujiena) ir kad baznycioj paslepusi laiko mln lagamine (antra laisko naujiena).Na ryte viskas su tais pinigais paaiskes smile.gif

o kaip daktarui seksis meiles fronte?niekas nezinot?nu nejaugi ir su sita nieko nesigaus?ar kad vis tie pasimatymai nevyke,tai pabaiga bus laiminga? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spanieliuke @ 2014 02 12, 23:30)
nu nejaugi ir su sita nieko nesigaus?ar kad vis tie pasimatymai nevyke,tai pabaiga bus laiminga? biggrin.gif

jo daktarėliui nesiseka su moteriškėmis
Atsakyti
Kazkas lyg ir minejo,kad daktareli Marlenes mama paguos (uzkrito jos vardas,kazkaip Ponia Svaicer ja vadina visi) biggrin.gif

Man labai fainiai Leonardas mirkteli pradzios dainoje,na taip nuotaika pakelia smile.gif
Atsakyti
Ar aš praleidau kažkaip ar Koko su Michaeliu nebesusitikinėja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rinann @ 2014 02 20, 14:42)
Ar aš praleidau kažkaip ar Koko su Michaeliu nebesusitikinėja? g.gif

nebesusitikineja,nes Koko patikejo,kad jie nedera astrologiskai,nes vis kokios nelaimes nutinka jiems bunant kartu.Jis jai skambino kviete kazkur bet ji atsisake smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledime @ 2014 02 20, 22:57)
nebesusitikineja,nes Koko patikejo,kad jie nedera astrologiskai,nes vis kokios nelaimes nutinka jiems bunant kartu.Jis jai skambino kviete kazkur bet ji atsisake smile.gif

Ačiū 4u.gif

Bet Leonardas man jau nebepatinka,tikiuosi Paulina dabar už jo neištekės schmoll.gif O tokią draugę kaip Koko,tai norėčiau turėti thumbup.gif Nes įsimylėjusiom akim daug ko gali nepastebėti biggrin.gif
Atsakyti
Kokia čia meilė, jei taip meluoja savo mylimajai tiesiai į akis. Kokį nekaltą melą galima pateisinti, bet tik ne tai, ką daro Leonardas. Vietoj Paulinos niekada nedovanočiau už tai ir plikus basus paleisčiau aš juos su tėvu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kasniuke: 21 vasario 2014 - 14:41
Tikrai ir mane jo tas melas labai supygde penktadienio serijoje. Kazkaip kai visas melas prasidejo vis teisinau Leonarda,laukiau kada pasitaisys,bet jau pasidare bjauru sad.gif
Atsakyti
Šmakšt...ir išlindo yla iš maišo cool.gif
Atsakyti
ar tai Paulina sužinojo, kad jai priklauso Fiurstenhofas?
Atsakyti
QUOTE(daibava @ 2014 02 25, 09:46)
ar tai Paulina sužinojo, kad jai priklauso Fiurstenhofas?

jai kažkas paskambino ir viska per telf. susake,bet ką sakė,tai neaisku,tik tiek,kad ji stovėjo šoko ištikta ir tuo tarpu paisbarbeno Leonardas ir norėjo jai visą tiesą pasakyti,o kai jis įėjo,tai ji sako,kad paskyk,jog tai netiesa...
bet kiek ji žino,tai neaisku,nes to telf. pokalbio mes negirdėjome biggrin.gif

bet čia matyt Koko bus paskambinusi,nes rankinė gi atsirado smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spanieliuke @ 2014 02 25, 15:55)
bet čia matyt Koko bus paskambinusi,nes rankinė gi atsirado smile.gif

kažkodėl manau,kad skambino Patricija,nes ji girdėjo,kaip broliai abu kalbėjosi ir Leonardas pasakė,jog viską papasakos Paulinai.... g.gif
Atsakyti