Įkraunama...
Įkraunama...

"Meilės sūkurys"

Nu, ai jau pamačiau Barbarą, čiut neišgriuvau.... schmoll.gif
Negi jau daugiau nieko nesugalvoja šitam seriale?
Toks buvo "pusryčių" serialas, bet jau kuris laikas tapo "neskanus".... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(bitemaja1 @ 2014 03 08, 21:27)
Nu, ai jau pamačiau Barbarą, čiut neišgriuvau.... schmoll.gif
Negi jau daugiau nieko nesugalvoja šitam seriale?
Toks buvo "pusryčių" serialas, bet jau kuris laikas tapo "neskanus".... schmoll.gif

iš tiesų,jau pabodo,nes su tuo Barbaros prisikėlimu "persūdyta"...fart.gif o ir aktoriai nesimpatiški tie pagrindiniai..jau tas baarzdotas tokį liurbį vaidina:( pomidorai2.gif ir tas ALE elvio antrininkas nu taaaip siutina mane,kad noris bash.gif bash.gif
o ankčiau ojej kaip žiūrėdavau ax.gif
Atsakyti
toks jausmas, kad šis sezonas gali būti stipriai nenusisekęs g.gif
Atsakyti
QUOTE(daibava @ 2014 03 15, 01:55)
toks jausmas, kad šis sezonas gali būti stipriai nenusisekęs  g.gif

Ir labai tikiuosi,kad bus paskutinis biggrin.gif

O tas Goranas man tai antras Ksaveras,nu skystalas kažkoks.Kaip nemėgstu tokių vyrų,fui schmoll.gif
Atsakyti
Kazkuri vakara pasiziurejau 1933 serija ir taip nepatiko ka pamaciau,kad ziureti nebesinori sad.gif
Atsakyti
QUOTE(rinann @ 2014 03 15, 11:25)
O tas Goranas man tai antras Ksaveras,nu skystalas kažkoks.Kaip nemėgstu tokių vyrų,fui schmoll.gif

aš maniau, kad Goranas bus laikinas perzonažas,
tačiaū pasirodo, kad ilgam jis užsiliks
nepatikna ir man tokie šikar makar
Atsakyti
Gal kas nors galit papasakot ka siandien rode? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jogmile @ 2014 03 18, 16:00)
Gal kas nors galit papasakot ka siandien rode?  4u.gif

Paulina pamaciusi Leonarda ir Patricija trobeleje isbego. Leo lauke jos namuose norejo jai viska paaiskinti,bet ji nepatikejo juo.
Patricija pasake Leo,kad Barbara jos sese.
Barbara pasake Patricijai,kad serga.
Zombikleriui padeti filmuotis reklamoje atvyko aktore, ir viesbucio foje jis skaite paskalas apie ja ir garsiai pasake,kad ji ziezula,o ji kaip tik tuo metu atvyko.
Leo atleido Koko,nes ji negraziai ji apsauke prie kitu darbuotoju.
Po keliu dienu bus Paulinos senelio laidotuves ir vyr.Stalis bijo,kad kunigas pasakys kalboje tiesa apie visa istorija, kuri nutiko.

Ziurejau neidemiai tai gal ko dar neparasiau,bet daugmaz pagrindiniai ivykiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledime @ 2014 03 18, 15:30)
Po keliu dienu bus Paulinos senelio laidotuves

o aš maniau, kad jį jau palaidojo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(daibava @ 2014 03 18, 16:02)
o aš maniau, kad jį jau palaidojo  blink.gif

kaip suprantu ne laidotuves, o misios uz seneli smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledime @ 2014 03 15, 13:28)
Kazkuri vakara pasiziurejau 1933 serija ir taip nepatiko ka pamaciau,kad ziureti nebesinori sad.gif

Nesunkiai galiu įsivaizduot, kas jums ten nepatiko mirksiukas.gif Vieną iš ten rodomų absurdiškų nesamonių įtariau jau senai, kai žvilgtelėjau į serialo internetinį puslapį su foto doh.gif
Atsakyti
O man labai įdomu,ko Barbara iš tikrųjų siekia? Nes kažkaip sunku patikėti ta jos atgaila schmoll.gif
O Alfonsui krito į akį ta sultinga raudonplaukė biggrin.gif Hildegarda net užpavydėjo.
Atsakyti