QUOTE(Madeiva @ 2013 02 16, 05:38)
Sveikos. O as susiduriau su tokia problema, gal kas zinos kaip man elgtis. Musu seimos imigracine viza galioja iki birzelio men. Pries savaite visa seima atvykome i JAV. Uz savaites mire mano mama, tai dabar grizau i Lietuva. Zalios kortos dar nespejo atsiusti. O as po laidotuviu skrisiu atgal, bet ar nebus problemu JAV pasienyje ir ar ileis mane pareigunai i sali?
Gal kam teko susidurti? Aciu
Uzuojauta didele, kaip liudna

del parvykimo nebus problemu, truputi ju gali buti jeigu kaip mums ZK bus atsiusta kol isvyke is salies esat. Nes taip gavosi, kad mes pasienyje, o ZK paste namuose

Bet jie aisku zino ka tokiu atveju daryti, tik tiek, kad uztruko koki 15 minuciu ilgiau nei paprastai kol ten sutikrino viska, nusivede i kita patalpa, liepe prisesti ir sutvarke viska.
QUOTE(bim-bam @ 2013 02 16, 08:57)
labas,
ne apie zalia korta, bet vis tiek paklausu cia
keliskart vaziasvom i jav su visa waivers programa, ne leidimu. nuo paskutinio karto dar nepraejo du metai, tai kaip suprantu jis dar galioja (galioja du metus, ar ne?), tai man dabar tik duomenis online pasikeist reikia ar kaip? na adresa, skrydzio numerius ir pan. bet vaikui jau naujas pasas, tai kaip suprantu reikia naujo leidimo, ar ne?
va cia paaiskinta, vaikui reikes naujo.
Does a traveler ever need to reapply for travel authorization through ESTA?
A: Yes, a new travel authorization via ESTA is required when: (1) the traveler is issued a new passport; (2) the traveler changes his or her name; (3) the traveler changes his or her gender; (4) the travelers country of citizenship changes; or (5) the circumstances underlying the travelers previous responses to any of the ESTA application questions requiring a yes or no response have changed.
ESTA approvals are typically granted for a twoyear period or until the applicants passport expires, whichever is sooner. ESTA provides validity dates upon approval of the application. Therefore, a traveler must apply for a new ESTA when the prior ESTA approval or passport expires. The associated fee will be charged for each new application submitted.