Atsakau uz vilnietes
- dirba ir sestadieniais ir sekmadieniais.

QUOTE(aistukas @ 2012 10 18, 09:22)
ačiū

QUOTE(vida777 @ 2012 10 18, 07:02)
jei megstate sunku interjera, galite daryti viska tamsiai. Klasikinis interjeras ir dar tamsus medis visur, man asmeniskai, butu per daug sunku ir niuru. Bet jei kam patinka, tada nieko kito nelieka, tik daryti.
Idomu, kodel renkates tamsias duris, jei langai balti, duru ir visi kiti apvadai taip pat balti
. Bet kokiu atveju jau geriau tamsios durys su baltais apvadais, nei viskas tamsu (skonio reikalas).
Ideja virtuve padaryti ne "virtuvine" tai cia jau man labai labai
. Bet velgi, kai kam vis truksta vietos pasidejimui, o man virtuves is viso galetu nebuti.
Baldus spalviskai galima taip pat kombinuoti, bet man kazkodel atrodo, kad pirmiausia reikia tinkamus ir patinkancius svetainei rasti, o tada jau ir virtuviniu spalva issispres.
Idomu, kodel renkates tamsias duris, jei langai balti, duru ir visi kiti apvadai taip pat balti

Ideja virtuve padaryti ne "virtuvine" tai cia jau man labai labai

Baldus spalviskai galima taip pat kombinuoti, bet man kazkodel atrodo, kad pirmiausia reikia tinkamus ir patinkancius svetainei rasti, o tada jau ir virtuviniu spalva issispres.
va sunkaus interjero nenoriu

lauko durys tamsios, nes garazo vartai tamsus (neitikinau vyro baltiems, o ir pati labai abejojau, tai jo zodis nuleme). aplink lauko duris baltus langelius noriu daryti, kaip kontrastinga apvada, o aplink garazo vartus irgi noreciau balto apvado...
vidaus duris daryti tamsias tik mastau del to, kad lauko tokios bus

man labai reikia kazkokio atspirties tasko-pagal ka visa kita daryti

QUOTE(dea @ 2012 10 17, 21:37)
sveikos, sugriztu su klausimais
makaluojasi viskas galvoj ir nezinau, kur link linkti
labiausiai neisivaizduoju del spalvu...prasau padet apsisprest kaip padaryti visame name vientisa interjera, ne kiek savo stiliumi, kiek spalvomis
namas kol kas toks
lauko durys bus tamsiai rudos su baltais langiukais is sonu. tarkim kazkas panasaus
vidaus durys irgi mastau, kad bus tamsios su baltais apvadais, baltos grindjuostes ir jei desim lubu apvadus. neapsisprendziu kaip daryt su baldais
siaip man grazu tamsus baldai, bet ar tada visus visus daryt tamsius baldus? ar galima maisyti?
virtuve, valgomasis su svetaine yra staciakampio formos patalpa. todel, kad virtuve butu daugiau kaip kambarys, nei virtuve, galvoju daryt tik apatines spinteles, kad atrodytu kaip komoda, indauja zema. tai jei ja darau tamsios medzio spalvos, kazkaip tam paciam kambary svetaines baldai nesiziuretu sviesus....o ir stiliu noriu sukurti daugiau klasikini, nei provanso, tai balti baldai gal nelabai....o kaip atvirksciai, jei virtuve balta, o svetainej baldai tamsus?
nerimauju, jei apvadai grindu ir lubu balti, aplink duris, o baldai visi bus tamsus-ar taip gali but, gal tada labai tie apvadai iskris is konteksto?
kol neapsisprendziu kaip cia suderint tas baldu spalvas, negaliu galvoti link kokiu spalvu linkti galvojant apie sienu spalvas, vonios kambarius...gal tu baltu apvadu is vis atsisakyti ir daryt viska tamsiai

namas kol kas toks

lauko durys bus tamsiai rudos su baltais langiukais is sonu. tarkim kazkas panasaus

vidaus durys irgi mastau, kad bus tamsios su baltais apvadais, baltos grindjuostes ir jei desim lubu apvadus. neapsisprendziu kaip daryt su baldais

virtuve, valgomasis su svetaine yra staciakampio formos patalpa. todel, kad virtuve butu daugiau kaip kambarys, nei virtuve, galvoju daryt tik apatines spinteles, kad atrodytu kaip komoda, indauja zema. tai jei ja darau tamsios medzio spalvos, kazkaip tam paciam kambary svetaines baldai nesiziuretu sviesus....o ir stiliu noriu sukurti daugiau klasikini, nei provanso, tai balti baldai gal nelabai....o kaip atvirksciai, jei virtuve balta, o svetainej baldai tamsus?
nerimauju, jei apvadai grindu ir lubu balti, aplink duris, o baldai visi bus tamsus-ar taip gali but, gal tada labai tie apvadai iskris is konteksto?
kol neapsisprendziu kaip cia suderint tas baldu spalvas, negaliu galvoti link kokiu spalvu linkti galvojant apie sienu spalvas, vonios kambarius...gal tu baltu apvadu is vis atsisakyti ir daryt viska tamsiai

O ne graziau paradines durys vienos spalvos? Atsiusiu savo duris i az.
Kaip grazu namas klinkeriu

Pas mus viduj truputi nelengva klasika

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 10 18, 11:39)
O ne graziau paradines durys vienos spalvos? Atsiusiu savo duris i az.
. Jei plintusai, apvadai lubu balti, tai as nedaryciau duru apvadu baltu, o daryciau kaip ir duris tokios spalvos, pas mus taip bus
, durys ir ju apvadai kedro spalvos, tokios
, gal kokia foto rasiu, nes nemoku pasakyt.

Viska issiunciau parodyt

QUOTE(boruziuke @ 2012 10 17, 00:28)
labai grazu
http://sandelys.com/...mp;category=643
Papildyta:
http://sandelys.com/...mp;category=643[/IMG]
nezinau ar man gaunasi ikelti nuotrauka, bet radau labai grazias kedes valgomajam
http://sandelys.com/...mp;category=643
Papildyta:
http://sandelys.com/...mp;category=643[/IMG]
nezinau ar man gaunasi ikelti nuotrauka, bet radau labai grazias kedes valgomajam
absoliutus kičas
čia nei klasikos nei provanso...
ten kur skiltis - provanso stiliaus baldai, vertetu pasidomet gaminiu kokybe
Papildyta:
QUOTE(dea @ 2012 10 18, 11:26)
klausimas-ar pavyktu sukurti tamsiais baldais neapsunkinto interjero
tokio elegantisko norisi
lauko durys tamsios, nes garazo vartai tamsus (neitikinau vyro baltiems, o ir pati labai abejojau, tai jo zodis nuleme). aplink lauko duris baltus langelius noriu daryti, kaip kontrastinga apvada, o aplink garazo vartus irgi noreciau balto apvado...
niu nzn kaip apsisprest....
tad aciu labai - bandysiu apsispresti del svetaines baldu 

skonio reikalas, bet tamsios durys su soniniais baltais langiukais - kaip is kitos operos atrodo.
Tada jau darykit visas dalis tamsias. Taciau reiktu dar pasidomet kurioje puseje iejimas i nama, jei pietuose - tiek balti dazai tiek lakas lupsis.
QUOTE(mamagabi @ 2012 10 17, 19:18)
Gal kam pravers viengules lovos po 350lt is sklebiu.lt:
[url=http://www.*infected*/skelbimai/nauji-rustic-stiliaus-baldai-15001167.html]http://www.*infected*/skelbimai/nauji-rust...i-15001167.html[/
[url=http://www.*infected*/skelbimai/nauji-rustic-stiliaus-baldai-15001167.html]http://www.*infected*/skelbimai/nauji-rust...i-15001167.html[/
Kaip gaila, neberandu aš tų lovų... tikriausiai parduotos

QUOTE(Kristaline @ 2012 10 18, 13:44)
baltas viengules mes perkam

QUOTE(Kristaline @ 2012 10 18, 14:44)
Kaip gaila, neberandu aš tų lovų... tikriausiai parduotos

Jei baltu neber (del greituolio Mirksniuko

Suvesk i google paieskos eilute "Nauji rustic stiliaus baldai" ir ismes skelbima. Gal pasiseks

QUOTE(dea @ 2012 10 18, 12:26)
klausimas-ar pavyktu sukurti tamsiais baldais neapsunkinto interjero
tokio elegantisko norisi
niu nzn kaip apsisprest....
tad aciu labai - bandysiu apsispresti del svetaines baldu 

mes lauko duris darem is vienos puses tamsias, o is vidines puses baltas, kad deretu prie buto vidaus interjero ir likusiu vidaus baltu duru. Pasidomekite, galima daryti ir taip

QUOTE(mamagabi @ 2012 10 18, 17:21)
Jei baltu neber (del greituolio Mirksniuko
), buvo ir dvi melynos
Suvesk i google paieskos eilute "Nauji rustic stiliaus baldai" ir ismes skelbima. Gal pasiseks

Aišku, gaila, kad nespėjau baltų pričiupt,sakė dar dvi ruda turi, važiuosim apžiūrėt