QUOTE(dea @ 2012 10 17, 20:37)
sveikos, sugriztu su klausimais

makaluojasi viskas galvoj ir nezinau, kur link linkti

labiausiai neisivaizduoju del spalvu...prasau padet apsisprest kaip padaryti visame name vientisa interjera, ne kiek savo stiliumi, kiek spalvomis
...vidaus durys irgi mastau, kad bus tamsios su baltais apvadais, baltos grindjuostes ir jei desim lubu apvadus. neapsisprendziu kaip daryt su baldais

siaip man grazu tamsus baldai, bet ar tada visus visus daryt tamsius baldus? ar galima maisyti?
virtuve, valgomasis su svetaine yra staciakampio formos patalpa. todel, kad virtuve butu daugiau kaip kambarys, nei virtuve, galvoju daryt tik apatines spinteles, kad atrodytu kaip komoda, indauja zema. tai jei ja darau tamsios medzio spalvos, kazkaip tam paciam kambary svetaines baldai nesiziuretu sviesus....o ir stiliu noriu sukurti daugiau klasikini, nei provanso, tai balti baldai gal nelabai....o kaip atvirksciai, jei virtuve balta, o svetainej baldai tamsus?
nerimauju, jei apvadai grindu ir lubu balti, aplink duris, o baldai visi bus tamsus-ar taip gali but, gal tada labai tie apvadai iskris is konteksto?
kol neapsisprendziu kaip cia suderint tas baldu spalvas, negaliu galvoti link kokiu spalvu linkti galvojant apie sienu spalvas, vonios kambarius...gal tu baltu apvadu is vis atsisakyti ir daryt viska tamsiai
jei megstate sunku interjera, galite daryti viska tamsiai. Klasikinis interjeras ir dar tamsus medis visur, man asmeniskai, butu per daug sunku ir niuru. Bet jei kam patinka, tada nieko kito nelieka, tik daryti.
Idomu, kodel renkates tamsias duris, jei langai balti, duru ir visi kiti apvadai taip pat balti

. Bet kokiu atveju jau geriau tamsios durys su baltais apvadais, nei viskas tamsu (skonio reikalas).
Ideja virtuve padaryti ne "virtuvine" tai cia jau man labai labai

. Bet velgi, kai kam vis truksta vietos pasidejimui, o man virtuves is viso galetu nebuti.
Baldus spalviskai galima taip pat kombinuoti, bet man kazkodel atrodo, kad pirmiausia reikia tinkamus ir patinkancius svetainei rasti, o tada jau ir virtuviniu spalva issispres.