Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir lengvos klasikos gerbėjos/-ai, 23 tema

QUOTE(Ferrari @ 2012 10 17, 13:46)
Man tai tos kedės primena ateivius
user posted image
kurie netyčia pateko i klasikos ir provanso temą unsure.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sutinku,ir kiti baldai man ten nekokie unsure.gif
Atsakyti
Gal kam pravers viengules lovos po 350lt is sklebiu.lt:
http://www.*infected...i-15001167.html
user posted image
Atsakyti
sveikos, sugriztu su klausimais blush2.gif makaluojasi viskas galvoj ir nezinau, kur link linkti biggrin.gif labiausiai neisivaizduoju del spalvu...prasau padet apsisprest kaip padaryti visame name vientisa interjera, ne kiek savo stiliumi, kiek spalvomis
namas kol kas toks user posted image
lauko durys bus tamsiai rudos su baltais langiukais is sonu. tarkim kazkas panasaus user posted image
vidaus durys irgi mastau, kad bus tamsios su baltais apvadais, baltos grindjuostes ir jei desim lubu apvadus. neapsisprendziu kaip daryt su baldais g.gif siaip man grazu tamsus baldai, bet ar tada visus visus daryt tamsius baldus? ar galima maisyti?
virtuve, valgomasis su svetaine yra staciakampio formos patalpa. todel, kad virtuve butu daugiau kaip kambarys, nei virtuve, galvoju daryt tik apatines spinteles, kad atrodytu kaip komoda, indauja zema. tai jei ja darau tamsios medzio spalvos, kazkaip tam paciam kambary svetaines baldai nesiziuretu sviesus....o ir stiliu noriu sukurti daugiau klasikini, nei provanso, tai balti baldai gal nelabai....o kaip atvirksciai, jei virtuve balta, o svetainej baldai tamsus?
nerimauju, jei apvadai grindu ir lubu balti, aplink duris, o baldai visi bus tamsus-ar taip gali but, gal tada labai tie apvadai iskris is konteksto?
kol neapsisprendziu kaip cia suderint tas baldu spalvas, negaliu galvoti link kokiu spalvu linkti galvojant apie sienu spalvas, vonios kambarius...gal tu baltu apvadu is vis atsisakyti ir daryt viska tamsiai unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dea: 17 spalio 2012 - 20:53
Na ar jau uzsakinejot kas tuos grindu apvadus is roblux g.gif
Siandien pas juos buvau, manau uzsakinet ryt, butu idomu, gal kas jau turit g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mupi @ 2012 10 17, 22:56)
Na ar jau uzsakinejot kas tuos grindu apvadus is roblux  g.gif
Siandien pas juos buvau, manau uzsakinet ryt, butu idomu, gal kas jau turit  g.gif

Uzsisakem - vis dar laukiam. Siek tiek pazadukai su terminais..vis kai paskambinu tai "rytoj rytoj jau tikrai tikrai bus" ir taip tas "rytoj" jau nuo praejusio penktadienio tesias... g.gif
Atsakyti
QUOTE(kangurelesj @ 2012 10 17, 23:11)
Uzsisakem - vis dar laukiam.  Siek tiek pazadukai su terminais..vis kai paskambinu tai "rytoj rytoj jau tikrai tikrai bus" ir taip tas "rytoj" jau nuo praejusio penktadienio tesias...  g.gif

Man sake, kad po 2 sav., neva tai siandien kazkam padare g.gif (gal Jums tongue.gif )
Atsakyti
QUOTE(Mupi @ 2012 10 17, 23:24)
Man sake, kad po 2 sav., neva tai siandien kazkam padare  g.gif  (gal Jums  tongue.gif )

Na gal, siandien kantriai neskambinau, nes patys prisizadejo paskambint. Ale ryt jau vel atakuosiu skambuciais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dea @ 2012 10 17, 20:37)
sveikos, sugriztu su klausimais blush2.gif makaluojasi viskas galvoj ir nezinau, kur link linkti biggrin.gif labiausiai neisivaizduoju del spalvu...prasau padet apsisprest kaip padaryti visame name vientisa interjera, ne kiek savo stiliumi, kiek spalvomis
...vidaus durys irgi mastau, kad bus tamsios su baltais apvadais, baltos grindjuostes ir jei desim lubu apvadus. neapsisprendziu kaip daryt su baldais g.gif siaip man grazu tamsus baldai, bet ar tada visus visus daryt tamsius baldus? ar galima maisyti?
virtuve, valgomasis su svetaine yra staciakampio formos patalpa. todel, kad virtuve butu daugiau kaip kambarys, nei virtuve, galvoju daryt tik apatines spinteles, kad atrodytu kaip komoda, indauja zema. tai jei ja darau tamsios medzio spalvos, kazkaip tam paciam kambary svetaines baldai nesiziuretu sviesus....o ir stiliu noriu sukurti daugiau klasikini, nei provanso, tai balti baldai gal nelabai....o kaip atvirksciai, jei virtuve balta, o svetainej baldai tamsus?
nerimauju, jei apvadai grindu ir lubu balti, aplink duris, o baldai visi bus tamsus-ar taip gali but, gal tada labai tie apvadai iskris is konteksto?
kol neapsisprendziu kaip cia suderint tas baldu spalvas, negaliu galvoti link kokiu spalvu linkti galvojant apie sienu spalvas, vonios kambarius...gal tu baltu apvadu is vis atsisakyti ir daryt viska tamsiai  unsure.gif

jei megstate sunku interjera, galite daryti viska tamsiai. Klasikinis interjeras ir dar tamsus medis visur, man asmeniskai, butu per daug sunku ir niuru. Bet jei kam patinka, tada nieko kito nelieka, tik daryti.
Idomu, kodel renkates tamsias duris, jei langai balti, duru ir visi kiti apvadai taip pat balti g.gif . Bet kokiu atveju jau geriau tamsios durys su baltais apvadais, nei viskas tamsu (skonio reikalas).
Ideja virtuve padaryti ne "virtuvine" tai cia jau man labai labai wub.gif . Bet velgi, kai kam vis truksta vietos pasidejimui, o man virtuves is viso galetu nebuti.
Baldus spalviskai galima taip pat kombinuoti, bet man kazkodel atrodo, kad pirmiausia reikia tinkamus ir patinkancius svetainei rasti, o tada jau ir virtuviniu spalva issispres.
Atsakyti
rudos lauko durys man kazkaip ne tema blink.gif
Atsakyti
As dar tik uzsakineju tuos plintusus, siandien-ryt zadu avansa perduot, bet mum tai per 3 sav zadejo padaryti, jau matyt bijo apsimeluot biggrin.gif
Atsakyti
Mamagabi, ačiū už patarimą dėl baltos spalvos dušo patalpai, tiek, kad jau nudažyta ten - ta basic balta spalva. man gražu rolleyes.gif
ir už lovų nuorodą ačiū, aš vaikams vis dar svarsčiau, ką pirkti bigsmile.gif

visoms ačiū už patarimus dėl baldakimo 4u.gif bandysiu kažką meistraut tongue.gif

Dea, man irgi keistokai atrodo tamsių durų pasirinkimas, tuo labiau, kad jų apvadus baltus renkatės.

dar turiu porą klausimų:
- vilnietės, ar geroji užuolaidų parduotuvė prie Kalvarijų turgaus dirba ir šeštadieniais?
- gal kas iš kauniečių turit Ikea Family kortelę ir galėtumėt šiam savaitgaliui paskolinti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirksniukas: 18 spalio 2012 - 09:16