QUOTE(Mirksniukas @ 2012 10 09, 14:31)
labai ačiū visoms, kas pasisakėt dėl mano kamino

pažadu pasirodyti su galutiniu rezultatu
nagla-nacahle, kokią spalvą bepasirinksi, svarbiausia - tas spinteles iš palubės nukabink

tikrai labai jos ten nekaip žiūrisi, lyg koks ne vetoj nutūpęs nso

jeigu būtinai norisi atskirti erdves, tai jau geriau jas atskirti nuo žemės nei nuo lubų, pvz kokia pertvarėle neaukša, ar lentyna, ar dar kažkaip. nes tos lyg iš niekur kybančios vidury kambario spintelės mano akimis baisiai darko vaizdą..

Kaip suprantu Šeimininkė jų nesiruošia nukabint, bet ir man pats nevykiausias sprendimas visose parodytose foto, tos keistos spintukės.. jei jau norėta atskirti erdves, tai jas tikrai reikėtų skirti kažką pastačius ant grindų arda daryti kažkokią pertvarėlę per visą aukštį.. Nes juk spintelės (virtuvinės, beje) niekad nekaba šiaip sau, ore.. paprastai jos "kaba" ant sienų
Dabar jos ne tik vaizdą darko, bet ir kažkaip prieštarauja bet kokiems dėsniams.. tikrai kaip nso.
Čia tik šiaip, dar vienas Tautos balsas, į kurį gali Šeimininkė ir neatsižvelgt.
Ir dar man klausimas
Naglai Nachalei toks.. ar pasiūlymas greičiau.. gal dar ne vėlu atšaukti tų baldelių užsakymus ir pradėti nuo pradžių.. pradžioj "nusipaišyti" viziją, vaizdą, tada apsispręsti ir padažyti ar patapetuoti sienas ar ką dar (grindis, lubas).. o, kai apsispręsit dėl bendro namų stiliaus, spalvų, tada parinksit baldus.. Man bent kažkokia kakafonija iš dabartinių vaizdų gaunasi

.. nu, netinka ir ta komoda kol kas.. o gal ir nebetiks, kai pakeisit sienas, grindis..

Čia tik pamąstymai

gal jums ji be galo graži ir be jos niekaip.. bet mano patarimas, pradėti nuo vizijos, vaizdo, stiliaus.. kas jums patinka ir kurlink judėsite
Mirksniuk, nežinau dėl krosnelių apdailos nieko.. bet man Tavo vyro mintis ten raudonom plytom paakcentuoti gal ir patiko.. tik vat prisimenu, kad kažkada temoje kitą kamino apdailą kitam interjere tai visos sutartinai išpeikė.. nes nesižiūrėjo..

Pas Rasytee, berods.. ar nebūtų čia kažkoks panašus variantas.. Ir metro tipo blizgių plytelių kažkaip neįsivaizduoju

O ką patarti nežinau, tai dalinuos abejonėmis

Krėsliukas labai labai simpatiškas