Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir lengvos klasikos gerbėjos/-ai, 23 tema

Nebaba as pagalvojau kad ten turetu druskine su pipirine gal statytis g.gif Nelygu koks to daikto dydis unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2012 10 10, 09:51)
Nebaba as pagalvojau kad ten turetu druskine su pipirine gal statytis  g.gif Nelygu koks to daikto dydis  unsure.gif

Dydis 25*10 cm. čia daugmaž tiek.
Atsakyti
Tai ne tada. Gal tikrai drekintuvas g.gif arba kaip zvakide galima naudoti.
Atsakyti
o as pagalvojau, kad servetelem sudeti kaip buna dezutese, tik sukisti jas graziai ten butu sunku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nebaba @ 2012 10 09, 19:42)
Pasakykit kokia tokių indelių paskirtis. Dekoratyvinė ar turi paskirtį?
user posted image

( pirmą kartą dedu nuotrauką, tai pažiūrėsim kas gausis smile.gif  )

O! Pavykoooooo!!!!!!

Čia tikrai oro drėkintuvas!
Atsakyti
QUOTE(Mirksniukas @ 2012 10 09, 14:31)
labai ačiū visoms, kas pasisakėt dėl mano kamino aciuks.gif  pažadu pasirodyti su galutiniu rezultatu pioneer.gif

nagla-nacahle, kokią spalvą bepasirinksi, svarbiausia - tas spinteles iš palubės nukabink unsure.gif tikrai labai jos ten nekaip žiūrisi, lyg koks ne vetoj nutūpęs nso smile.gif jeigu būtinai norisi atskirti erdves, tai jau geriau jas atskirti nuo žemės nei nuo lubų, pvz kokia pertvarėle neaukša, ar lentyna, ar dar kažkaip. nes tos lyg iš niekur kybančios vidury kambario spintelės mano akimis baisiai darko vaizdą..

smile.gif Kaip suprantu Šeimininkė jų nesiruošia nukabint, bet ir man pats nevykiausias sprendimas visose parodytose foto, tos keistos spintukės.. jei jau norėta atskirti erdves, tai jas tikrai reikėtų skirti kažką pastačius ant grindų arda daryti kažkokią pertvarėlę per visą aukštį.. Nes juk spintelės (virtuvinės, beje) niekad nekaba šiaip sau, ore.. paprastai jos "kaba" ant sienų biggrin.gif
Dabar jos ne tik vaizdą darko, bet ir kažkaip prieštarauja bet kokiems dėsniams.. tikrai kaip nso.
Čia tik šiaip, dar vienas Tautos balsas, į kurį gali Šeimininkė ir neatsižvelgt.

Ir dar man klausimas Naglai Nachalei toks.. ar pasiūlymas greičiau.. gal dar ne vėlu atšaukti tų baldelių užsakymus ir pradėti nuo pradžių.. pradžioj "nusipaišyti" viziją, vaizdą, tada apsispręsti ir padažyti ar patapetuoti sienas ar ką dar (grindis, lubas).. o, kai apsispręsit dėl bendro namų stiliaus, spalvų, tada parinksit baldus.. Man bent kažkokia kakafonija iš dabartinių vaizdų gaunasi g.gif .. nu, netinka ir ta komoda kol kas.. o gal ir nebetiks, kai pakeisit sienas, grindis.. g.gif Čia tik pamąstymai 4u.gif gal jums ji be galo graži ir be jos niekaip.. bet mano patarimas, pradėti nuo vizijos, vaizdo, stiliaus.. kas jums patinka ir kurlink judėsite smile.gif

Mirksniuk, nežinau dėl krosnelių apdailos nieko.. bet man Tavo vyro mintis ten raudonom plytom paakcentuoti gal ir patiko.. tik vat prisimenu, kad kažkada temoje kitą kamino apdailą kitam interjere tai visos sutartinai išpeikė.. nes nesižiūrėjo.. g.gif Pas Rasytee, berods.. ar nebūtų čia kažkoks panašus variantas.. Ir metro tipo blizgių plytelių kažkaip neįsivaizduoju schmoll.gif g.gif O ką patarti nežinau, tai dalinuos abejonėmis smile.gif
Krėsliukas labai labai simpatiškas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tyli upė: 10 spalio 2012 - 16:19
QUOTE(nagla-nachale @ 2012 10 10, 09:09)
mamagabi, nemanau, kad be tapetų apsieisim, nes dabar yra tapetai, dar neaišku kaip jie nusilups, o kadangi namas karkasinis, po jais sienos iš "fanieros", susaudytos buvusiu nuotraukų(oj bus vargo su tom skylutėm)  doh.gif Radom vakar visiškai be rašto dažomus tapetus iš stiklo pluošto, sakiau vyrui jei jau užsiimsim sienų dažymu, tai teks ir visus baldus iškart susipirkt, nes nebus juk sienos pilkos, grindys auksinės, o baldai rudai bordiniai  blush2.gif Tai jis sakė "tai gal dar tada nieko nedarom.. " lotuliukas.gif O valgomasis nėra didelis, kartu su svetaine sudaro apie 34kvadratus, iš kurių didžioji dalis priklauso svetainei, tai daug baldukų ten nesutalpinsiu, stalą ir komodėlę ar indaują. Mama protino, kad dabar turi visam plote būt baldai iš tos pačios serijos, nors ir aš noriu kitokių į valgomąjį. Ar nesikirstų puošnesni valgomojo baldai su pintais svetainėje smile.gif
Kaip smagu, kad aš jus visas radau šitoj temutėj  drinks_cheers.gif

Dazomi tapetai jusu atveju manau puiki iseitis, juos ir pavalyti galima jei issitepa, galima ir su nezymiu reljefu rinktis. Jie yra paprastesne/lengvesne iseitis/sprendimas, nei ieskoti tinkamos spalvos ir dar su ornamentais ar rastais, del kuriu veliau bus sudetinaga rasti/priderinti uzuolaidas bei baldus.
Todel paprastume siuo atveju butu visas grazumas smile.gif

Visu baldu jums tikrai nereikia susipirkti. Kaip Tyli upe rase - pirma suformuokite/paruoskite erdve, kuria veliau tais baldais bei detalemis uzpildysite "step by step".

Valgomojo baldai tikrai nebutinai turi sutapti su visais kitais, jie juk atokiau ir atskiresneje erdveje. Kai viskas labai suderinta ( t.y. is vienos serijos) man nera nei labai grazu/idomu, nei laikoma stilingu sprendimu.
Cia svarbiau pataikyti i pasirinkta spalvine gama/palete bei lengva ju forma, juk puosnesni baldeliai tai nebutinai Liudviko laiku paauksuoti baldai mirksiukas.gif
Atidziau paziurejus/paanalizavus auksciau idetas "pilkas" foto tai puikiai matosi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 11 spalio 2012 - 11:39
Nebaba,cia oro drekintuvas,gaivintuvas.Esu maciusi tokiu daug.Buna priberta sausu kvapu arba tualetinio vandens.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Jau turbūt diskutavote ta tema, bet... ax.gif ar yra koks santykinis ryšys tarp lubinių apvadų ir grinjduosčių ax.gif jei pavz. lubiniai apvadai 5 cm, tai grindim turbūt 10 cm užtenka ar čia į bendras erdves orientuotis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Kristal*: 12 spalio 2012 - 13:28
Sveikutes, noriu pasiteirauti gal zinote kur butu galima isigyti 10 cm frezuotu duru apvadu. Musu durininkai daro tik lygius apvadus, o mes norim frezuotu, bet nelabai randu kur tokius rasti. Pas visus standartas 7 cm. Gal jus zinot kur kreiptis Vilniuje?

Dekoju
Atsakyti
apie spalvas kalbėjot. Pas mus vakar kaip tik nudažė virtuvės-svetainės patalpą caparol Grenadin25 spalva thumbup.gif esu labai patenkinta, tokia rami, sodri, silta ir prabangi spalva. Baltos lubos labai graziai ziurisi, isivaizudoju kai dar bus baltos durys, grindjuostes ir balti baldai blush2.gif

spalva galima paziureti cia : http://unioncorrect....teli_doc3_1.pdf
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2012 10 03, 15:16)
Aciu Mirksniukui uz nauja tema 4u.gif
Super duper wub.gif

Ačiū mamagabi už lėlyčių nuorodėlę.
Tobuli kūrinėliai, niekaip negaliu atsigrožėti smile.gif

Dalinuosi su visomis Provanso gerbėjomis keliais FB puslapiukais:

http://www.facebook....3568174?fref=pb

http://www.facebook....8418328?fref=pb

http://www.facebook....66636644?ref=hl

http://www.facebook....6280128?fref=pb