QUOTE(nagla-nachale @ 2012 10 09, 14:08)
Jetus skauda man dabar širdį dėl tų spintelių.. Negi nėra kitos išeities, tik jas nukabinti? Aš viliuosi, kad jos atrodys ne "kaip iš lempos", kai atsiras po jomis normali komodėlė. Ir, gal pvz padarius jų nugarėles kaip sieną, būtų gerai? 

Nebuna ir avis sveika ir vilkas sotus:)
tikrai abejoju kad graziai atrodytu jos virsuje, kad ir ka apacioje po jomis bepadetum.
namai kaip suprantu nera labai mazi, taip kad tikrai atrasi vietos tiems daikatsm kurie sudeti virsuje.
...aisku seimininkes nuomone svarbiausia. Gali klaust tartis, bet padaryti savaip

nu del to pritempimo tai as matau nebet viena varianta, jeigu tu sone sujungtum apatines spinteles desini sona su virsutines spinteles desiniu sonu. ir gautusi tada kaip alia baras. nelabai aisku as isivaizdoji ar pavyktu dailiai.
del spalvu tai rinkciausi sviesia arba melsva, tikrai nenoreciau tos tamsios pilkos.
siaip grazu man ta melsva. mano pacios slapta svajone kada isikelus i nauja busta panaudoti tokias spalvas. Nes man labai grazu, pavartau zurnalus, tai ta melsva prie baltu baldu atrodo

p.s. bet kartais verta isiklausyt i daugumos nuomone