Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir lengvos klasikos gerbėjos/-ai, 23 tema

QUOTE(nagla-nachale @ 2012 10 09, 14:08)
Jetus skauda man dabar širdį dėl tų spintelių.. Negi nėra kitos išeities, tik jas nukabinti? Aš viliuosi, kad jos atrodys ne "kaip iš lempos", kai atsiras po jomis normali komodėlė. Ir, gal pvz padarius jų nugarėles kaip sieną, būtų gerai? unsure.gif

Nebuna ir avis sveika ir vilkas sotus:)
tikrai abejoju kad graziai atrodytu jos virsuje, kad ir ka apacioje po jomis bepadetum.
namai kaip suprantu nera labai mazi, taip kad tikrai atrasi vietos tiems daikatsm kurie sudeti virsuje.
...aisku seimininkes nuomone svarbiausia. Gali klaust tartis, bet padaryti savaip rolleyes.gifu

nu del to pritempimo tai as matau nebet viena varianta, jeigu tu sone sujungtum apatines spinteles desini sona su virsutines spinteles desiniu sonu. ir gautusi tada kaip alia baras. nelabai aisku as isivaizdoji ar pavyktu dailiai.

del spalvu tai rinkciausi sviesia arba melsva, tikrai nenoreciau tos tamsios pilkos.
siaip grazu man ta melsva. mano pacios slapta svajone kada isikelus i nauja busta panaudoti tokias spalvas. Nes man labai grazu, pavartau zurnalus, tai ta melsva prie baltu baldu atrodo wub.gif . ir visai nesalta jinai bent jau is foto. prideda visokiu aksesuaru, kilimu sviesiu su gelytem, pagalveliu ir ka tu mirksiukas.gif

p.s. bet kartais verta isiklausyt i daugumos nuomone mirksiukas.gif nevisa, bet kartais taip mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daffni: 09 spalio 2012 - 13:54
as ir uz tai, kad nukabint tas spintele, ji ten visiskai ne i tema doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nagla-nachale @ 2012 10 09, 14:08)
Jetus skauda man dabar širdį dėl tų spintelių.. Negi nėra kitos išeities, tik jas nukabinti? Aš viliuosi, kad jos atrodys ne "kaip iš lempos", kai atsiras po jomis normali komodėlė. Ir, gal pvz padarius jų nugarėles kaip sieną, būtų gerai? unsure.gif

Manau dauguma pritars, kad nukabinti smile.gif ir panaikinti ta lenta/bruksni ant sienos, kuris eina po jomis.

Del spalvu - melsvos nesirinkciau, jos turesite detalese, kaip kad tas staliukas ir suoliukas, bei galesite ivesti/atkartoti ja dar kur nors detalese.

As uz sviesia pilka, o pilki atspalviai buna salti ir silti. Idetas pirmas pvz. yra sakyciau saltas, o pavyzdelyje zemiau yra jums visai tinkama silta pilka: grindys galetu atrodyti taip kaip cia, jos panasios i jusu virtuves darbastali, ir plati duru anga "apjuosta" baltu mediniu apvadu, ir plytu kolona panasi i jusu galima/busima krosneles nugarele, ir melsvu detaliu yra mirksiukas.gif
Zodziu kaip orientyras si foto jusu erdvei kaip tik:
http://www.houzz.com...g-room-dc-metro
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 09 spalio 2012 - 13:57
QUOTE(neinzy @ 2012 10 09, 13:00)
siaip man grazu krosnele imontuota i zidinio apdaila  ax.gif tada ir viduj butu galima tom klinkerio plytelem isklijuoti.. na ir gal kazkiek prieky krosneles  g.gif

man labai labai gražu krosnelė su židinio apdaila wub.gif deja, pas mus ten tikrai per siaura ir to padaryti neišeina - matavausi ir dėliojausi jau ne kartą. schmoll.gif
o už idėjas ir mintis visas - ačiū 4u.gif

QUOTE(murmur @ 2012 10 09, 13:17)
Tas kabejimas ju nuo lubu nekaip atrodo, nesvarbu kokios spalvos nugareles ju butu.

labai sutinku su šiuo teiginiu.

nagla-nachale, o dėl ko tą širdį skauda - ar kad pačios spintelės toj vietoj labai patinka (tai tada neklausyk mūsų patarimų ir tiesiog pasakyk, kad dėl jų nuomonių nereikia - jos liks, kur kybo, ir taškas), ar pasidėjimo per mažai bus, jei tų spintelių nebeliks (nors neatrodo, kad virtuvėj spintelių per mažai būtų)?
Atsakyti
QUOTE(Mirksniukas @ 2012 10 09, 12:56)
nagla-nachale, o dėl ko tą širdį skauda - ar kad pačios spintelės toj vietoj labai patinka (tai tada neklausyk mūsų patarimų ir tiesiog pasakyk, kad dėl jų nuomonių nereikia - jos liks, kur kybo, ir taškas), ar pasidėjimo per mažai bus, jei tų spintelių nebeliks (nors neatrodo, kad virtuvėj spintelių per mažai būtų)?

Labai ačiū visoms už nuomonę 4u.gif
Dėl tų spintelių tai jos neseniai pirktos, turėjau viziją, kad jos ir komodėlė po jomis dalinai atskirs virtuvę nuo svetainės, tik norėjau trumpesnių, bet sunku kažką panašaus rasti. Kol kas apsistoju ties tuo variantu, kad uždėsim ant jų išardytos sienos dalį, klijuosim būsimus tapetus,ir dažysim kaip ir visą erdvę, ten galima bus pakabinti įvairių formų baltų rėmelių su nuotraukomis smile.gif Na, o jei tikrai ne kaip atrodys- jas bet kada galėsim nuimti. Dabar tai pritariu, vaizdelis tikrai nekoks, nes vyrui jei pasakau kokią idėja, jis tuoj pat skubina mane viską daryti, jau va šiandien nori važiuot ieškot tapetų lotuliukas.gif Ok, šitą temą baigiam, bet tikrai labai labai visoms dėkoju už mintis 4u.gif Dabar kyla kitas klausimas - ar ir valgomąjį dažyti ta pačia spalva, kaip ir svetainę su virtuve? Ar nebus per daug? nes jis kaip ir kartu su svetaine, tik jame viena siena yra išdėta nudažytom medinėm lentutėm. Ir dėl tapetų- manau reikia imti kuo mažiau raštuotus, taip? blush2.gif Na kai pirksim trečią namą jau žinosiu, kaip ką daryti ax.gif O kol kas ačiū už patarimus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nagla-nachale @ 2012 10 09, 14:12)
kyla kitas klausimas - ar ir valgomąjį dažyti ta pačia spalva, kaip ir svetainę su virtuve? Ar nebus per daug?

kadangi pas mane visi kambariai bus dažyti ta pačia spalva, tai man per daug neatrodo tongue.gif man gražiau, kai kambarių "veidas" kuriamas detalėmis, o ne sienų spalvomis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2012 10 09, 13:55)

Zodziu kaip orientyras si foto jusu erdvei kaip tik:
http://www.houzz.com...g-room-dc-metro

Si spalva tikrai silta ir labai grazi. Bet mano kompas (o gal akys) rodo rusva o ne pilskva biggrin.gif
Atsakyti
Pasakykit kokia tokių indelių paskirtis. Dekoratyvinė ar turi paskirtį?

user posted image

( pirmą kartą dedu nuotrauką, tai pažiūrėsim kas gausis smile.gif )

O! Pavykoooooo!!!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nebaba: 09 spalio 2012 - 19:42
QUOTE(nagla-nachale @ 2012 10 09, 15:12)
Dabar kyla kitas klausimas - ar ir valgomąjį dažyti ta pačia spalva, kaip ir svetainę su virtuve? Ar nebus per daug? nes jis kaip ir kartu su svetaine, tik jame viena siena yra išdėta nudažytom medinėm lentutėm. Ir dėl tapetų- manau reikia imti kuo mažiau raštuotus, taip?  blush2.gif Na kai pirksim trečią namą jau žinosiu, kaip ką daryti  ax.gif O kol kas ačiū už patarimus  wub.gif

Taip smile.gif
Ne, nebus smile.gif Bus vientisa erdve, o ta viena lentutemis kalta siena galite nudazyti baltai (bus sviesiau), ji tures reljefa kaip ir krosneles nugarele.
Jos fone galesite pastatyti koki dekoratyvesni tamsesni baldeli, virs jo galesite pakabinti paveiksla ar grupe fotonuotrauku, ar veidrodi - cia jau kas labiau patinka:)
Del tapetu - taip arba visai vienspalvius. O tapetai butini? Tiesiog dazyti sienu negalite?

Kadangi valgomasis laikomas kaip ir puosnesne patalpa/erdve, tai ja galite papuosti dailesniu sviestuvu, grazesniais valgomojo baldais ir detalemis, kurios graziai isryskes neutraliu vadinamame pilkame fone smile.gif
Pilka, bet puosnu wub.gif :
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 09 spalio 2012 - 20:38
QUOTE(Nebaba @ 2012 10 09, 20:42)
Pasakykit kokia tokių indelių paskirtis. Dekoratyvinė ar turi paskirtį?
user posted image

( pirmą kartą dedu nuotrauką, tai pažiūrėsim kas gausis smile.gif  )

O! Pavykoooooo!!!!!!

Manau, kad cia drekintuvas patalpu .
Atsakyti
labas visoms, idedu paziureti is rusu kanalo ntv laidos ,perdaryta veranda (man labai grazu ten pasirode) ir dar kita ,is tu paciu laidu,ten graziai padarytas priepirtis,man kas toki irengtu rolleyes.gif ,tai ten gali,netik i pirti ruostis-bet gera baliuka organizouotis biggrin.gif http://www.ntv.ru/pe...cha/dacha_otvet http://www.ntv.ru/pe...cha/dacha_otvet veranda yra 09.09 dienos ,o priepirtis yra 10.07 dienos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bunsha: 09 spalio 2012 - 22:19
O mano kompas tą kambarį rodo vos vos į žalumą.. biggrin.gif
Nebaba, man tai iškart mintis kilo ten arbatines žvakutes įkišt ax.gif
mamagabi, nemanau, kad be tapetų apsieisim, nes dabar yra tapetai, dar neaišku kaip jie nusilups, o kadangi namas karkasinis, po jais sienos iš "fanieros", susaudytos buvusiu nuotraukų(oj bus vargo su tom skylutėm) doh.gif Radom vakar visiškai be rašto dažomus tapetus iš stiklo pluošto, sakiau vyrui jei jau užsiimsim sienų dažymu, tai teks ir visus baldus iškart susipirkt, nes nebus juk sienos pilkos, grindys auksinės, o baldai rudai bordiniai blush2.gif Tai jis sakė "tai gal dar tada nieko nedarom.. " lotuliukas.gif O valgomasis nėra didelis, kartu su svetaine sudaro apie 34kvadratus, iš kurių didžioji dalis priklauso svetainei, tai daug baldukų ten nesutalpinsiu, stalą ir komodėlę ar indaują. Mama protino, kad dabar turi visam plote būt baldai iš tos pačios serijos, nors ir aš noriu kitokių į valgomąjį. Ar nesikirstų puošnesni valgomojo baldai su pintais svetainėje ? smile.gif
Kaip smagu, kad aš jus visas radau šitoj temutėj drinks_cheers.gif
Atsakyti