Įkraunama...
Įkraunama...

Kur gavote geriausią būsto paskolos pasiūlymą

QUOTE(kramtoshke @ 2012 12 13, 21:35)
Sveiki. Ruosiames imti paskola. Kol kas Nordea pasirode rimciausi, nors marza 5 metam fix 2,2 (planuojam min iki 2 nusideret). Swed kazka neaiskiai ir laabai nemaloniai siulo, na kita savaite bus ju konkretus pasiulymas. SEB jau suprantu kazkas irgi idomaus vyksta, kazkas atsiranda, kazkas dingsta. Gal yra susidurusiu su Nordea? Butu labai naudinga ka nors isgirst.. aciu

Deja, Nordea banke derybos jau neįmanomos, nes šitas bankas nesuinteresuotas padidint paskolų turėtojų kiekį, kaip kiti bankai...
Atsakyti
paskola 130 tukst.
SWEDBANK pasiūlė bendros 2,3 proc. (1 proc. marza), fix 6 mėnesiai. bet dabar 6 men pritaiko dar 50 proc. marzai, tai bendrai 6 menesius mokesiu 1,806 proc. (cia jau su visais ekonominiais ir kt.)
Atsakyti
O šalies rizikos faktorius į tą skaičiuoklę įeina?
Atsakyti
QUOTE(incultino @ 2012 12 14, 01:02)
Deja, Nordea banke derybos jau neįmanomos, nes šitas bankas nesuinteresuotas padidint paskolų turėtojų kiekį, kaip kiti bankai...

Nemanau. Pries 1,5 metu emem paskola mes ir mano bendradarbiai keli panasiu metu. Viskas buvo imanoma. Nebent esi nelabai patrauklus klientas.
Atsakyti
QUOTE(mamadonata @ 2012 12 14, 17:20)
O šalies rizikos faktorius į tą skaičiuoklę įeina?

ieina.
Atsakyti
Sveiki. Noreciau ir as prisijungti prie jusu pokalbio 4u.gif Mes su vyru taip pat dabar vaikstom per bankus del busto paskolos. Nutareme imti 25 metams, 170000, eurais, kintancias palukanas, anuitetu. DNB nusiderejome marza iki 1,6. SEB'e gavom atsakyma del 1,68 marzos. I swedbank net nezadame eiti del ju neaiskaus rizikos koficiento. Dar galvoju, kad gal vertetu i Nordea nueiti, bet kazkaip, kiek klausausi, jie nebelabai dalina busto paskolas. Kol kas manau rinktumemes SEB'a, nes jis nereikalauja papildomai jokiu produktu pasiimti. o DNB labai jau daug liepia visko imti.
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2012 12 14, 14:49)
Nemanau. Pries 1,5 metu emem paskola mes ir mano bendradarbiai keli panasiu metu. Viskas buvo imanoma. Nebent esi nelabai patrauklus klientas.

situacija pries 1,5 metu ir pries puse metukardinaliai pasikeite. Pries 1,5metu Nordea man pasiule patraukliausia varianta be jokiu produktu. Pries puse metu - ju marza buvo didziausia, todel teko isbraukt is sarasu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2012 12 12, 22:51)
Tai iš kliento pusės galima paprašyti, kad bankas sumažintų maržą, tai jau priklauso nuo banko geranoriškumo. Beje, jei jis atsisako, galima paskolą refinansuoti per kitą banką, kuris duoda geresnes sąlygas  4u.gif

O kas nors refinansuot bandėte? Klausiu, nes aš ruošiuos žygius dėl refinansavimo daryti, kadangi 2008 m. gale kai ėmėm paskolą iš SEB tai pavyko su 6,3 proc. fiksuotom 5 metams (čia marža + palūkanos), šiai dienai čia kosmosas, ar ne g.gif ?
Buvau kalbėjęs seniau su SEB dėl sumažinimo, tai sako atnešk geresnį pasiūlymą iš kito banko, tada derėsimės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(archia @ 2013 01 08, 16:58)
O kas nors refinansuot bandėte? Klausiu, nes aš ruošiuos žygius dėl refinansavimo daryti, kadangi 2008 m. gale kai ėmėm paskolą iš SEB tai pavyko su 6,3 proc. fiksuotom 5 metams (čia marža + palūkanos), šiai dienai čia kosmosas, ar ne g.gif ?
Buvau kalbėjęs seniau su SEB dėl sumažinimo, tai sako atnešk geresnį pasiūlymą iš kito banko, tada derėsimės doh.gif

tai nueik i kita banka ir atsinesi manau geresni. Taip, siai dienai kosmosas. Bankai visai noriai kalba apie refinansavimo salygas. bent jau as kai emiau pernai tai ir apie refinansavima diskutavau.

o gal apsimoka tiesiog pasibaigus fiksui nebefiksuoti, ypac jei marza nedidele? arba rasyti prasyma bankui del to, kad sumazintu marza, jeigu ji nemaza ir yra iskirta.
Atsakyti
Sveiki,

skaiciau skaiciau ir pagaliau perskaiciau visas naujienas smile.gif Pasidalinsiu savo ispudziais, gal kam pravers.

as taip pat nusprendziau pasinaudoti proga ir isigyti busta su paskola.

Turto vertinima pavyko pasidaryti uz 200 LT (,,Butas tau" tinka visiems bankams) kopija dar gavau i el.pasta. Kai pasirinkau banka, tai nemokamai pakeite turto vertinimo tris lapus.

Sekantis zingsnis buvo keliones per bankus.
Aktualus klausimas buvo imant su bendraskoliu, bet kad turta galeciau isigyti asmenines nuosavybes teise. Anuiteto, kintamos kas 3men., litais, 20m.
DNB - norejo kompensuoti tik 80% (netiko)
SEB- 3.31 palukanos, nuosavybes teise abieju bendraskoliu, o kaip vieno asm. vadybininke net nepateike paraiskos bankui. (nuliudino, kad paraiska uzstrigo pas vadybininke)
NORDEA- 4.3 palukanos (didokos)
SWEDBANK- 2.26 palukanos (is ju marza 1.2)

Taigi, visus norus ispilde ir geriausia var. pasiule Swedbankas. Pasirasymo diena palukanas paskaiciavo 2.239. Manau, daug kas priklauso ir visgi nuo vadybininku, Swedbanko ir DNB vadybininkes buvo tikrai malonios. Ejau pas rekomenduotas vadybininkes, bet kiekvieno juk nuomone skirtinga smile.gif
Atsakyti
Gal galit pasakyti, kiek % bankai praso pradinio inaso imant paskola bustui siai dienai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2013 01 09, 11:51)
Gal galit pasakyti, kiek % bankai praso pradinio inaso imant paskola bustui siai dienai?  4u.gif

Mes ejom i kelis bankus, tai 15 % reiketu tureti.
Atsakyti