Įkraunama...
Įkraunama...

Bulterjerai

bet įsivaizduoju, kaip turėtų būti nesmagu, kai, atrodo, susitari, lauki, ir še tau..
4u.gif

domėkitės patikimuose veislynuose mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby27 @ 2012 10 29, 21:23)
Sake , kad avansa grazins.

Prašykit kuo greičiau. Ir iš karto.
Juk tema puiki, daug nuostabių augintojų - tarkitės, derinkitės, prašykit pagalbos su konkrečiais skelbimais, konkrečiais šuniukais. Pagelbės tikrai, padės išsirinkti, net ir pasakys, ar ne per daug prašo už tokį.
Atsakyti
QUOTE(gabby27 @ 2012 10 29, 13:21)
Rezervavome suniuka, veiseja papasakojo ir atsiunte nuotrauka musu sunkiuko, sake, kad iki skiepo lankytoju nepriims, bet buvo virtualus bendravimas, siunte jo nuotraukas ir pan. po skiepo turejome atvykti. Vakar atsiunte kitu dvieju suniuku nuotrauka ir liepe rinktis, tarp ju nebuvo musu suniuko. Veiseja pasake, kad visi suniukai vienodi ir ji ju neskyria, nors akivaizdziai visi skirtingi...

QUOTE(gabby27 @ 2012 10 29, 13:25)
Taip.
Bet ne piniguose esme, ji rase apie ji, jo charakteri, o kai skambindavau, gavau tiek informacijos apie ji, jo buda, ka veikia ir pan, taip viskas nuosirdziai atrode, kad netikiu, tuo ka dabr raso ir sako.

Skamba juokingai - rašo Jums apie Jūsų šuniuko charakterį, bet vėliau tipo nebeskiria šuniukų tarpusavyje? "Jie visi vienodi"? Dobermanai vadoje nebūna vienodi, bulterjeriukai visada skiriasi.
P.s. Teko kalbėtis su vienu žmogum, kuris domisi ir ieškosi bulterjero, bet dar nepuola pirkti. Jis skambino ten ir bendravo labai maloniai, papasakojo, kad bulterjeras tai šuo bet kam, nuostabus, puikus, vienintelis toks pliušinis ir nekelia jokių problemų. Man asmeniškai jau vien tai sukeltų įtarimą - panašiau į stengimąsį kuo greičiau parduoti.

QUOTE(Arretė @ 2012 10 29, 21:20)
O gali taip būti, kad kilmę liudijantys dokumentai išduodami tik praėjus 3mėn.? Kartais ne vos gimus jie suteikiami šuniukams? ax.gif Ar čia nuo veislės priklauso? g.gif
Ir tėvai skelbime neparašyti, kažkaip nerimta... Aš į tokius skelbimus net nežiūrėčiau, ką jau apie avansus kalbėt...

Registruotai vadai kilmės dokumentus privaloma užsakyti per du su pusę mėn nuo šuniukų gimimo, realiai dokumentus užsako keturių-šešių sav šuniukams, kad dviejų mėnesių mažyliai galėtų su visais priklausančiais popieriais keliauti į naujus namus.
Atsakyti
Praeitą savaitę terapinė Saulė lankė "savo" vaikus vėl. Šį kartą vaikai susidomėję buvo Saulės kojomis - kokio jos storio, ilgio, kiek pirštukų ir kokie nagučiai. Aišku tyrinėjimai buvo po pusvalandžio lakstymo koridoriais biggrin.gif Kai jau visi liežuvėliais iškištais buvo smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo canine: 29 spalio 2012 - 23:31
Super, nu tiesiog gražu žiūrėt wub.gif Ot gyvenčiau Kaune tai su Zeina įsiprašyčiau kartu prie jūsų į tokią misiją 4u.gif
Atsakyti
Pritariu canine..
Nesuprantu kaip galima neatskirti svao 'anukeliu'...
Jei tokie panasus,reiktu zymeti juos,labai paprasta gi smile.gif
As savo baltaja vada zymejau taip biggrin.gif
http://imageshack.us...74/img9628k.jpg
http://imageshack.us...20/img9622t.jpg
http://imageshack.us...17/img9610h.jpg

nes juosteles mums nesilaike smile.gif

Canine-nuostabus kadrai kaip visada wub.gif visada su nekantrumu laukiu nauju foto ir ispudziu thumbup.gif

Mano draugai Slovakai,turi graziu mazyliu smile.gif
Galima atsivezti is is ten,kaip tik ju kolega pirmadieni vaziuoja i lietuva tad greitai ir pigiau atveztu wink.gif Ka sudomins,kreipkites i mane 8603 888 33
Apie mazylius:
mergyte Grace,10sav
user posted image
user posted image
user posted image
Jos mama Hera Klopor's(manosios Archos mama wub.gif )
user posted image
tevas Xanthos Pajar
user posted image
Atsakyti
oo, Forest'as koks dailus lepečkojis wub.gif ir tatukas įspūdingas smile.gif

Atsakyti
Foresto amžius nedėkingas smile.gif Neturi vaizdo šešiamėnesiniai kleckai. Bet vaikas tvarkingas ir duomenis turi. Grace gražutė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(canine @ 2012 10 30, 18:01)
Foresto amžius nedėkingas smile.gif

Nedėkingas amžius netrukdo parodyti, kad atrodo gražiai.
Labai gražiai atrodo ausų paspalvinimas iš priekio žiūrint. Įrėmina nuostabiai.
Atsakyti
Papildyta:
bei yra paaugintas grazus berniukas Forest,jam katik suejo 6men.
user posted image
user posted image
user posted image
Jo tevas,gan zinomas Moonflower Trigger Sulivan
user posted image
user posted image
mama taip pat garsenybe smile.gif
Cherry Brava Asmodeus
user posted image
user posted image

Jei kam svarbu,visi tevai yra Chempionai wink.gif ir ne vienos salies.

Aciukai uz grazius komentarus smile.gif
Man irgi mazgiai patinka smile.gif Ir Forestas labai smile.gif Panasu jog Forestas bus rades mielus namucius ttt
Imetu Grace(Grais) broliuko foto,jis iesko siltu mylinciu namuciu smile.gif
susipazinkite Gabriel wub.gif
user posted image
user posted image
user posted image

4u.gif
Atsakyti
oi koks kukulis bigsmile.gif biggrin.gif Benį mažiuką primena smile.gif
Atsakyti
Oj, man tai Foresto tėveliai nu labai labai patinka wub.gif

Mano merginos per vėlines gavo išsidūkimo cool.gif Zeina tai išvis kaip pablūdusi skraidžiojo padebesiais lotuliukas.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti