Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK), dalinamės patirti

QUOTE(Iš Stiklo @ 2012 11 26, 12:10)
Ruošiuosi po gerų 2-3 savaičių 4u.gif

QUOTE(Vilma4 @ 2012 11 26, 18:36)
As irgi ruosiuosi po geru 2 sav. Mazu ir susitiksim  mirksiukas.gif

Nepamirskite po gimdymu pasipasakoti kaip ten kas dabar mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EB: 27 lapkričio 2012 - 16:07
Gimdžiau ten lapkričio 20 d. tiksliau teko daryti Cezarį, nes panelė apsivertė įstrižai. Kadangi trečias vaikas, tai viskas vyko labai greit - sąrėmiai prasidėjo kas 7 min ir kai nuvažiavom gimdos kaklelis jau buvo prasivėręs 6 cm. Tad delsti nebuvo ko- greit aptarėm, kad cezaris būtų protingiau ir visas personalas dirbo puikiai. 4u.gif Su niekuo nesitariau, niekam nieko nemokėjom ir po gimdymo niekas jokių šokoladų neėmė, kol vyras per "prievartą" tiesiog paliko joms ant stalo biggrin.gif Kadangi vyras buvo kartu tai vaikiuką jis galėjo paimti iš karto ir buvom visi pooperacinėj palatoj, o paskui ir paprastoj. Personalas tai nuostabus - nuo valytojos iki gydytojos, visi su šypsenom, visi faini ir supratingi. Antrą mes irgi gimdėm RK prieš 1,5 metų- irgi super buvo, su anekdotais ir juokais tarp skausmo. Gimdymo gimdymo namuose (pirmoji ten gimė) net nenoriu nei prisiminti nei lyginti. Deja. Visoms rekomenduoju tik RK. Sakyčiau buvom ekstra atvejis, bet visi perskaitė mano nėščiosios knygelę ir žinojo, kas ten surašyta, Gimdymo namuose jokios skubos nebuvo- niekas nesiteikė tos knygelės paskaityti blink.gif
Nei akušerių nei daktarių pavardžių nepamenu iš abiejų gimdymų, bet taip ir turėtų būti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zero: 28 lapkričio 2012 - 16:17
Norėjau paklausti kas neseniai čia gimdė:
ar reikia turėt savo įrankius, puodelį, lėkštę?
ar reikalingos vienkartinės palutės? Ar tiesia ką ant paklodės ar savo reikia turėt? kai vaiką vystai, pasitiest kažką ant vystymo stalo duoda ar savo reikia turėt?
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2012 11 30, 16:40)
Norėjau paklausti kas neseniai čia gimdė:
ar reikia turėt savo įrankius, puodelį, lėkštę?
ar reikalingos vienkartinės palutės? Ar tiesia ką ant paklodės ar savo reikia turėt? kai vaiką vystai, pasitiest kažką ant vystymo stalo duoda ar savo reikia turėt?

Laba,

įrankius savo turėti reikia ir puodelį taip pat. Maistą atneša lekštėje. Bet kokį indą sausainiams ar bandelei visai pravartu su savimi turėti.
Dėl vienkartinių palučių - aš turėjau dvi ir man to pilnai pakako. Po gimdymo vienos reikia, o toliau priklauso nuo kraujavimo stiprumo. Ligoninė nieko tokio neduoda.
Su vaiko vystymu - kai nueini į apžiūras, tai sesutės duoda tų palučių, bet kad palatoje jų būtų - tai lygtais nėra. Pirmą naktį su savo verčiausi, o paskiau naudojausi ligoninės.

smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Girdejau tokias kalbas,kad sustapdytas kelimasis i Santariskes,finansafimas strigo ir viskas nukeliama,girdejau is patikimo zmogaus,bet sakau,gal jus, kas neseniai gimdet ar ruosates gimdyti kazka naujo irgi zinote.
Atsakyti
QUOTE(*Karamelia* @ 2012 12 18, 14:55)
Sveikos,

Girdejau tokias kalbas,kad sustapdytas kelimasis i Santariskes,finansafimas strigo ir viskas nukeliama,girdejau is patikimo zmogaus,bet sakau,gal jus, kas neseniai gimdet ar ruosates gimdyti kazka naujo irgi zinote.

O gal girdėjot iki kada atidėtas persikėlimas? smile.gif Man gimdyt dar negreitai, bet labai norėčiau ir antrą vaikutį pagimdyti senose patalpose smile.gif tai vis tikiuosi, kad dar nepersikels jie... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Karamelia* @ 2012 12 18, 15:55)

Gimdziau pries savaite tai akusere kazka minejo apie kelimasi kovo men., bet gal cia dar sviezesnes naujienos ax.gif
Atsakyti
Pries 10 dienu pagimdziau cia antra savo stebukleli. Kaip ir tikejausi viskas buvo thumbup.gif Su niekuo nesitariau, visi buvo labai malonus, nuo gydytoju iki valytoju. Tik gaila neprisimenu pavardziu gyd. ir akuseres, kurios prieme mano mergyte. Gal kas zinote kokia pavarde akuseres vardu Jurate - stamboka, trumpais juodais plaukais. Ir kokia rezidentes pavarde? Zinau, kad ten tik viena rezidente ir yra. Vardas jei neklystu Švitrigailė ax.gif Aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilma4: 20 gruodžio 2012 - 01:35
Aš gimdžiau prieš savaitę. Priežiūra liuksiška, visos malonios, paslaugios. Didžiausias minusas man- be proto karšta palatoj. Nu taip karšta, kad kvėpuot nėra kuo. Taip kad neprisivežkit megztinių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Puika* @ 2012 12 18, 20:07)
O gal girdėjot iki kada atidėtas persikėlimas? smile.gif Man gimdyt dar negreitai, bet labai norėčiau ir antrą vaikutį pagimdyti senose patalpose smile.gif tai vis tikiuosi, kad dar nepersikels jie...  rolleyes.gif

Kiek supratau neribotam laikui,bet tikrai nezinau ar teisybe,bet tas zmogus susijes su finansavimu sito projekto,tai gal teisybe.
Man irgi gimdyti dar negreitai vasara.Juk siaip zadejo jau gruodi kraustytis,dabar kazkas sako,kad kova...Tai cia dar labai neaisku kogero:)
Atsakyti
Man gydytojas sake,dar kart pasikartosiu, kad iki kovo jie TURI isikelti....yra sutartys,terminai ir t.t
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2012 12 20, 09:44)
Aš gimdžiau prieš savaitę. Priežiūra liuksiška, visos malonios, paslaugios. Didžiausias minusas man- be proto karšta palatoj. Nu taip karšta, kad kvėpuot nėra kuo. Taip kad neprisivežkit megztinių smile.gif

Gal kaip kokia palata. Kur as gulejau tai nepasakyciau, kad labai silta. Kai tik atejau tai net salta pasirode doh.gif Ir gyd. iejusi pastebejo, kad vesu. Paskui kai pagulejau, o dar kai ir kita pagulde tai salta jau nebebuvo, net vedinau karta, bet gal labiau ne del silumos, o del kvapo (jautesi kazkoks senienu kvapas ax.gif ).
Atsakyti