Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK), dalinamės patirti

QUOTE(Miglencija @ 2013 01 18, 12:03)
sveikos, o gal zinot kai siulo epidura tai reik paciai moketi ar ligonine suleidzia nemokamai? jei eik moketi tai kiek?

Nieko nereikia mirksiukas.gif prieš 6 m., kadangi buvo trūkumas rinkinių, tai buvau sutarus, kad jei prireiks, atpirksim epidūro rinkinį. Šį kartą sakė, kad jie turi užtektinai.
Atsakyti
QUOTE(Zuikiosaulute @ 2013 01 18, 14:33)
Nieko nereikia mirksiukas.gif  prieš 6 m., kadangi buvo trūkumas rinkinių, tai buvau sutarus, kad jei prireiks, atpirksim epidūro rinkinį. Šį kartą sakė, kad jie turi užtektinai.

aciu uz atsakyma 4u.gif visada galvojau be jo gimdyti, bet jei kartis labai jau labai skaudetu sakiau gal reiktu ax.gif blush2.gif

tu ketini cia gimdyti? man liko 5 d.iki termino drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Filomena S @ 2013 01 10, 23:42)
Man sesutė sakė, jog RK turi išsikelti iki kovo 1 dienos . ši data yra deadlin'as. Lygiai taip pat, kažkada išsikelia ir Antakalnio akušerijos skyrius, todėl visas servisas bus vienoje vietoje ir neišnešiotukų ar su sunkiomis ligomis gimusius vaikučius nereikės vežti per visą miestą. Bus viskas daug arčiau.

Būt gerai jei iki kovo 1 jie išsikeltų. būtų daug arčiau namų nei VG

QUOTE(irenaka @ 2013 01 11, 15:08)
Na va, ka tiks skambinau i akuserijos naujagimiu skyriu, tai man paaiskino taip, kad nuo vasario 11 d. nepriimines jokiu ligoniu, persikelti i santariskes turi iki kovo 1 d., klausiau ar jau iskart dirbs ar kaip? tai nieko konkreciai negalejo paaiskint, mano terminas kovo 25 d., tai jau turetu dirbt, bet jei anksciau, manau, reiktu tureti atsargini varianta. Klausiau ir del paskaiteliu, tai sake neorganizuoja dabar, bet jei atvykciau ir tuo metu nieks negimdytu, tai parodytu gimdykla ir pan. Gal kam pravers si info  ax.gif

QUOTE(Zuikiosaulute @ 2013 01 17, 16:12)
Tai va RK keliasi vasario 18 d. (patikimi duomenys). Be abejo, Santariškėse iš karto veikti nepradės, kokio mėnesio prireiks. Aš dar spėsiu RK pagimdyti ir tuo labai džiaugiuosi 4u.gif

Ačiū už informaciją 4u.gif 4u.gif Tikiuosi, kovą jau galėsim gymdyti ten thumbup.gif
Atsakyti
Labai gera informacija , kad kovo mėnesį jau tikrai jie persikels thumbup.gif , mat gimdymas nusimato kovo pabaigoje, balandžio pradžioje, ačiū mergytės už info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglencija @ 2013 01 18, 17:18)
tu ketini cia gimdyti? man liko 5 d.iki termino drinks_cheers.gif

Taip, tik ten mirksiukas.gif
Atsakyti
Pirmą kartą gimdžiau pries 8 metus. Tai RK labai patiko.
Tikiuosi, kai parsikels į Santariškes bus dar geriau. Man dar iki kovo pabaigos laiko daug...
Atsakyti
o gal kas galit tiksliai pasakyti, kur, kokiu adresu išsikelia RK? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dovilele @ 2013 02 10, 15:17)
o gal kas galit tiksliai pasakyti, kur, kokiu adresu išsikelia RK?  4u.gif

i santariskes, naujai pastatytą ligoninę - santariškių g. 2,manau adresas.
http://www.santa.lt/
Atsakyti
QUOTE(Jolk@ @ 2013 02 10, 16:49)
i santariskes, naujai pastatytą ligoninę - santariškių g. 2,manau adresas.
http://www.santa.lt/

O čia tai naujiena smile.gif prieš 4m. gimdžiau RK, labai patiko. Šįkart vėl norėčiau ten pat, o pasirodo, kad išsikrausto... O dabar sakykit palieka ta pati tvarka? Ta prasme, gali atvažiuoti gimdyti tiesiog todėl, kad maždaug žinai personalą, patiko aptarnavimas ir pan. Atleiskit, jei klausimai kvailoki... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuikiosaulute @ 2013 01 17, 16:12)
Tai va RK keliasi vasario 18 d. (patikimi duomenys). Be abejo, Santariškėse iš karto veikti nepradės, kokio mėnesio prireiks. Aš dar spėsiu RK pagimdyti ir tuo labai džiaugiuosi 4u.gif

Na geros naujienos, nes norėjosi arčiau namų ax.gif ačiū už info 4u.gif
Atsakyti
Parasykit ispudzius kai jau bus tu, kurios gimde naujose patalpose 4u.gif
Idomu kokios ten patalpos, t.y. kaip isplanuota, po kiek gimdyviu guli. Ir gal kas telefona zinos, kuriuo butu galima pasiskambinti ir gauti visa issamia info. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(j.a.v @ 2013 02 15, 22:28)
Parasykit ispudzius kai jau bus tu, kurios gimde naujose patalpose 4u.gif
Idomu kokios ten patalpos, t.y. kaip isplanuota, po kiek gimdyviu guli. Ir gal kas telefona zinos, kuriuo butu galima pasiskambinti ir gauti visa issamia info. rolleyes.gif

Nuo 2013 ųjų kovo 1-osios Centro filialo ( "Raud. Kryžiaus ") ligoninė nebeegzistuos. Nuo kovo 4-osios jau bus galima gimdyti naujajame akušerijos skyriuje Santariškių klinikose. Kontaktai tinklapyje santa.lt. Senasis gerasis Raud. Kryžiaus personalas : gydytojai, akušerės, neonatologės ir naujagimių slaugytojos tęs darbą naujuose skyriuose: akušerijos ir naujagimių. Bus papildomo personalo, ateinančio iš Antakalnio klinikų.Taigi mielosios, visoms linkiu švelnaus "subyrėjimo" smile.gif
Atsakyti