QUOTE(Filomena S @ 2013 01 10, 23:42)
Man sesutė sakė, jog RK turi išsikelti iki kovo 1 dienos . ši data yra deadlin'as. Lygiai taip pat, kažkada išsikelia ir Antakalnio akušerijos skyrius, todėl visas servisas bus vienoje vietoje ir neišnešiotukų ar su sunkiomis ligomis gimusius vaikučius nereikės vežti per visą miestą. Bus viskas daug arčiau.
Būt gerai jei iki kovo 1 jie išsikeltų. būtų daug arčiau namų nei VG
QUOTE(irenaka @ 2013 01 11, 15:08)
Na va, ka tiks skambinau i akuserijos naujagimiu skyriu, tai man paaiskino taip, kad nuo vasario 11 d. nepriimines jokiu ligoniu, persikelti i santariskes turi iki kovo 1 d., klausiau ar jau iskart dirbs ar kaip? tai nieko konkreciai negalejo paaiskint, mano terminas kovo 25 d., tai jau turetu dirbt, bet jei anksciau, manau, reiktu tureti atsargini varianta. Klausiau ir del paskaiteliu, tai sake neorganizuoja dabar, bet jei atvykciau ir tuo metu nieks negimdytu, tai parodytu gimdykla ir pan. Gal kam pravers si info
QUOTE(Zuikiosaulute @ 2013 01 17, 16:12)
Tai va RK keliasi vasario 18 d. (patikimi duomenys). Be abejo, Santariškėse iš karto veikti nepradės, kokio mėnesio prireiks. Aš dar spėsiu RK pagimdyti ir tuo labai džiaugiuosi
Ačiū už informaciją

Tikiuosi, kovą jau galėsim gymdyti ten