Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvame patiems mažiausiems ir didesniems

O kodel barzdele turetu nukenteti?wink.gif
I kita puse neperslampama audini dedu.Jie bus daugiau proginiai manau.
O etikete as irgi galvoju prie uzsegimo bus gerai.
Atsakyti
QUOTE(Dollzz @ 2012 11 26, 00:16)
O etikete as irgi galvoju prie uzsegimo bus gerai.

ta pati norejau parasyti, kad prie uzsegimo etikete deti 4u.gif

ziurinejau cia turguje tarp sendaikciu ale neradau nieko kazko panasaus i manaji pedala doh.gif
ai koks skirtumas noriu naujos siuvamosios masinos, pas mane kazkur apie 20 metu senumo elektrine masina lotuliukas.gif jai manau jau senai laikas i poilsi eiti nes jau kartais neimanoma buvo siuti blush2.gif VERITAS vaidansi masinyte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dollzz @ 2012 11 26, 00:16)
O kodel barzdele turetu nukenteti?wink.gif

na man kazkaip vis frote norisi, kuo minksciau sluostyt, tai pakarpau ranksluostukus biggrin.gif bet jai proginiai bus tai liuks, grazuciai tokie wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(inusiukas15 @ 2012 11 26, 17:21)
  VERITAS vaidansi masinyte  smile.gif

pasakiška mašina, sunki ir "teisinga". Siuva kaip bitutė, jei sutaisyta ir sureguliuota.

Aš užsiminiau kad nesunku prie avataro miestus parašyti, iš kur esame, gal ir galime vienos kitoms padėti. doh.gif

Mano irgi Veritas - jos visos dar DDR gamybos, o jas eksportui darė ypač geras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2012 11 26, 20:12)
pasakiška mašina, sunki ir "teisinga". Siuva kaip bitutė, jei sutaisyta ir sureguliuota.

Aš užsiminiau kad nesunku prie avataro miestus parašyti, iš kur esame, gal ir galime vienos kitoms padėti.  doh.gif

Mano irgi Veritas - jos visos dar DDR gamybos, o jas eksportui darė ypač geras  thumbup.gif

man atrodo ja reiktu pas mane atreguliuoti nes vargse visko maciusi per savo gyvenima lotuliukas.gif

as norejau vakar uzdeti is kur esu, bet neradau niekur kur cia pakeist po visa anketa nardziau niekaip nejo surast doh.gif
Atsakyti
Ingusiukas15 gera proga pasikeisti tada masiniuka! Beje, man irgi buvo bedu su pedalu kai dar siudavau CHAIKA, elektra purtydavo pastoviai, laidai nekokie buvo.. tai meciau as ja ir isigijau naujas siuvamasias kurias as dievinu wub.gif smile.gif

Ne frotiniai seilinukai iki 1-1,5 m. kokiu man dar tinka, o po to jau kaskaip man norisi normaliu tokiu kurie nebutu leliukiski smile.gif
Tai ir atejo laikas prisiiuti nauju smile.gif
Cia berniukiskas:
user posted image
Atsakyti
Dollz - kokie stilingi seilinukai bigsmile.gif thumbup.gif

inusiukas15 - as matau kad pas tau Panevezys parasytas smile.gif tai matyt jau radai rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos, senokai jau nesirodziau biggrin.gif
grazus darbeliai 4u.gif

isbandziau si ta naujo, siuvau suniukui striuke, teko pavargti kol pasidariau lekala bet siaip toks darbelis visai patiko bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Nu super dog striukyte!!!

Kaip tik i zalia spalva parodysiu kaledini seilinuka. Mama gulbe -aciu smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dollzz @ 2012 11 28, 10:42)
parodysiu kaledini seilinuka.

kadangi tai linas, man įdomu kaip jie atrodys po skalbimo?

Kiek dariau lino darbelius, visi traukiasi ir pasidaro ... na kaip čia švelniau išsireiškus ... na mazgotės doh.gif
Atsakyti
Dollzz, gražūs seilinukai, ypač tas vyriškas.
Terra - na tu ir prigalvoji!!! puikiai šuniukas atrodo. dar reikėtų ir šeimininkui iš tos pačios medžiagos striukę ar bent kokį aksesuarą pasiūti - tai būtų išvis nereali komanda!! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egluteskarota @ 2012 11 28, 13:23)
Dollzz, gražūs seilinukai, ypač tas vyriškas.
Terra - na tu ir prigalvoji!!! puikiai šuniukas atrodo. dar reikėtų ir šeimininkui iš tos pačios medžiagos striukę ar bent kokį aksesuarą pasiūti - tai būtų išvis nereali komanda!! smile.gif

dekui biggrin.gif ir da sy ta padarius esu tik nzn gal negalima cia kelti blush2.gif g.gif gauti bart galiu doh.gif
Atsakyti