Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvame patiems mažiausiems ir didesniems

QUOTE(Dollzz @ 2012 11 28, 10:42)
Kaip tik i zalia spalva parodysiu kaledini seilinuka.
--------

iš ties dailus , tik ta juosta truputį krenta į akis kaip visiškai atskira detalė mirksiukas.gif be jos žiūrėtųsi daug geriau mirksiukas.gif

įdomu kaip švelnumas tokių lininių seilinukų? g.gif
Atsakyti
sveikos gal kas turi schemute kaip pasiut haremines kelnes mergytei.....

ir kaip petit skirt ale tutu sijona pasiut gal turit patarimu..nes nebesuprantu ar is tiulio siut ar is pamusalines tokios nailonines medziagos:0
Atsakyti
QUOTE(Laurinciux @ 2012 11 28, 16:34)

ir kaip petit skirt ale tutu sijona pasiut gal turit  patarimu..nes nebesuprantu ar is  tiulio siut ar is pamusalines tokios nailonines medziagos:0

tuto 1

tuto 2

tuto 3

video 1
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2012 11 28, 09:05)

inusiukas15 - as matau kad pas tau Panevezys parasytas smile.gif tai matyt jau radai  rolleyes.gif

aga radau, ale ir uzvardyta doh.gif

gal lino zinot is kur grazaus gauti? Na nete kur galima butu nusipirkt blush2.gif o ir siaip gal kokiu graziu medziagu zinot kur nete galima nusipirkti visai tokiu nesikandziojanciu kaina blush2.gif

Beje dar viena klasusimelis, gal zinot pnv kur butu meistriukas kuris taisytu siuvamasias masina?? Nes jau as pati lyst nebenoriu unsure.gif
Atsakyti
As siandien prisipirkau lino spalvotu gabalu uz 80 lt doh.gif
Atsakyti
Laba.
Gal ir aš galiu jungtis į kompaniją? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dollzz @ 2012 11 28, 19:52)
As siandien prisipirkau lino spalvotu gabalu uz 80 lt doh.gif

ir kur gi mirksiukas.gif po kiek ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Stileta/Garda @ 2012 11 28, 20:00)
Laba.
Gal ir aš galiu jungtis į kompaniją? 4u.gif

prasom 4u.gif as ir pati cia ale naujoke,nes anksciau kitu nicu buvau
Atsakyti
QUOTE(Laola @ 2012 11 05, 16:34)
SVeikos, neturiu aš siuvimo mašinos, palnuoju įsigyti, bet kol kas taupau jai pinigėlius smile.gif Todėl pasirodau, ką pasiuvau rankomis su adata savo vaikštančiam mažyliui

---------------

Fainuoliai, gal schemute pasidalintumet? Kokio dydzio cia jie mazdaug? ax.gif
Labai graziu darbeliu prisiziurejau wub.gif Visos saunuoles!

! 
Necituokite nuotraukų !

moderatorė irmulia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 29 lapkričio 2012 - 00:00
Nuotaikinga - as lina visada pries siuvant isskalbiu, isprosiju ir tada dar kartais net pasiuvus iskalbiu gamini. Seilinukai atlaike skalbimus, tik reikia islyginti kol jie dregni, kitaip raukslytes neatsilygins arba lyginant reikia vel gerai sudrekinti.
Irmulia- na tokie seilinukai ne nosiai sluostyt smarkiai smile.gif Cia gal jau biski didesniem gal vaikuciams 1,5-2 metuku kai jau patys graziai valgo, bet avariju buna.
Terra- ka prisidirbai g.gif arba uz ka tave gali must ? blink.gif
Stileta/Garda- prasom jungtis ir netingeti siuti ir rodyti bigsmile.gif !

Rutele_S- visos cia mes barbes devyndarbes ir lenkiam galva uz pagyras mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dollzz @ 2012 11 28, 23:58)

Terra- ka prisidirbai g.gif  arba uz ka tave gali must ? blink.gif

biggrin.gif neprisidirbau tik isdykusi kaledu seneli pagaminau ir nezinau ar galiu deti foto kad negauciau kokio ispejimo tipo "S" biggrin.gif otaip noreciau parodyt kaip atorodo ir ne tik su barzda o kas po ja biggrin.gif lotuliukas.gif

lina pries siunant irgi isskalbiu, nes jis linkes trauktis tai nesinori kad rubelis ar siaip koks aksesuaras nebetiktu 4u.gif
Papildyta:
p.s. naujoku laukiam visada biggrin.gif drasiau junkites ir rodykit savo darbelius ir t.t 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Terra*: 28 lapkričio 2012 - 23:25
Terra, nu suintrigavai smile.gif dek ir viskas. Jei kas paprasysi ir istrins zinute!

Aij, tai as rasiau ir nepabaigiau... va mano siandienos pirkinukas. Lino gabalai maziems drabuzeliams bus smile.gif arba rankdarbiams...
user posted image

Atsakyti
Jau po 00:00 tai gali buti ir tokios nuotraukos biggrin.gif
NU GERAS APZELES seniukas biggrin.gif O cia kas nelabai suprantu, pakabukas ar eglutes zaisliukas?

Man tie staltiesiniai linai su rastais pasakiski visada buna.
Atsakyti