! | Merginos, jau ne vieną kartą prašiau, kad : Necituotumėtu nuotraukų, Keliamų nuotraukų dydis neturi viršyti 500-640 pixelių. Kitu atveju žinutės yra automatiškai pašalinamos. |
angelelisane, nuostabūs darbeliai, tunikiukė labai graži

Angelelisane, labai gražūs drabužiukai
Dėl siuvinėjimo- taip, mašina speciali, siuvinėjimo programa irgi

Dėl siuvinėjimo- taip, mašina speciali, siuvinėjimo programa irgi

ačiū atsakiusioms, rūbeliai nuostabūs...ech kada aš taip mokėsiu

o as maniau cia man moderatore parase kad ft perdideles

QUOTE(Nuotaikinga @ 2013 01 05, 18:35)
čia gi su programuojama kompiuterizuota specialias siuvinėjimo programas turinčia mašiniuke daryta.
Paprasta siuvelka taip nepadarysi
pvz va tokia
http://www.ebay.com/...=item25795bb0d1
Paprasta siuvelka taip nepadarysi

pvz va tokia
http://www.ebay.com/...=item25795bb0d1
o as va kazka i tai ziurineju

masina
! | jurgituke:) , šį kartą sumažiau Jūsų įkeltą foto iki leidžiamo dydžio... Nejaugi taip sunku sumažinti foto dydį prieš keliant į Forumą? Juk aiškiai parašyta - ne daugiau nei 500- 640 pixelių ! |
moderatorė irmulia
Labai gražiai pasiūti rubeliai, dailiai, tiksliai, kokybiškai
Mergaitės, vis neatsistebiu, kad dauguma siuva kelnes vaikams klynais kabančiais. Ar čia mada tokia Lietuvoje dabar ? Normalių kelnių toks jausmas niekas nebesiuva

Mergaitės, vis neatsistebiu, kad dauguma siuva kelnes vaikams klynais kabančiais. Ar čia mada tokia Lietuvoje dabar ? Normalių kelnių toks jausmas niekas nebesiuva

Fainos kelnės
Bet tai į foną ilgiau žiūrėjau, kol supratau
Mada mada, ir nereali... O kaina pirkti tai tikrai nemaža, todėl žymiai pigiau siūtis
Bet man jos kažkaip irgi keistai.. nors mažiukams, iki poros metukų, tai labai pasiteisina

QUOTE(Taurė @ 2013 01 06, 20:43)
Labai gražiai pasiūti rubeliai, dailiai, tiksliai, kokybiškai

Mada mada, ir nereali... O kaina pirkti tai tikrai nemaža, todėl žymiai pigiau siūtis

Bet man jos kažkaip irgi keistai.. nors mažiukams, iki poros metukų, tai labai pasiteisina

LAbai grazus visu siuvinukai! Saunuoles

ačiū mergaites,turiu ir dar kai ka pasiuvusi savo mažajai,kai turesiu daugiau laiko ikielsiu,dar reikia gerai išmokt nuotraukas ikelt
,beje vasarai ir sau turiu dzinsines haremo kelnes tai žadu nešioti