laukiu pasirodant
noriu ir as haremo kelyciu gal nuvomksiu ideja
tai va bandau ikelt ,bet kazkas nesigauna
gal rytoj labiau pavyks ....
Siuvau ir as tas kelnytes haremines dukrai
tik ji ju nenesiojo
Tai padovanojom kas nesiojo.
Man jau ju manija praejo.
Dabar dukrytei sukniu sijonu manija, tai kazka ir siunu
QUOTE(Ideas AND Love @ 2013 01 07, 07:47)
Siuvau ir as tas kelnytes haremines dukrai
tik ji ju nenesiojo
ir maniske turi tas haremines,bet nenesioja
Sveiki,
nežinau, ar rašau į "teisingą" temą, bet turiu klausima: turiu etiketę (juostelę) ir noriu prisiūti prie mezginio, tačiau nežinau, kaip galima būtų namų salygomis prideginti nukiprtus etiketės kraštus? Gal kas turite patarimų?
nežinau, ar rašau į "teisingą" temą, bet turiu klausima: turiu etiketę (juostelę) ir noriu prisiūti prie mezginio, tačiau nežinau, kaip galima būtų namų salygomis prideginti nukiprtus etiketės kraštus? Gal kas turite patarimų?
QUOTE(sun_shine @ 2013 01 07, 21:41)
Sveiki,
o su zieptuveliu ar nebandet? juosteles ivairias jei reikia as su ziebtuveliu padeginu kad neirtu
QUOTE(*Terra* @ 2013 01 07, 22:05)
o su zieptuveliu ar nebandet? juosteles ivairias jei reikia as su ziebtuveliu padeginu kad neirtu 
Hmmm nebandžiau, reiks pabandyt
QUOTE(sun_shine @ 2013 01 07, 23:45)
arba žvake. Mes vaikystėje kaproną pridegindavome su žvake, kad neirtų, patirtis iš tokių užsiėmimų iki šiol liko.
Svarbu, kad tas pridegintas krastas butu ilenktas i vidu ir nesiliestu prie kuno, nes jis astrus ir grauzia
o krikstynoms rubelius ar dristat siut? kalbu ne apie profes
Pačią pirmą gyvenime suknelę siuvau būtent saviškės krikštynom, o dar su pamušaliuku, kad siūlės prie kūno nesispaustų