Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvame patiems mažiausiems ir didesniems

beje kazi su tom replem eina kviebes ispausti g.gif turiu pora dezuciu kniedziu is senu senu laiku, butu idomu panaudot tik va irankiu reikia doh.gif
Atsakyti
Na kolkas as ziuriu tas KAM reples. Ten plastikines spaudes su juo galima tik det kiek suprantu.. Bet as neapsisprendziu ar metalines neutralios ar spalvotos metalines geriau.
Atsakyti
QUOTE(Dollzz @ 2012 10 12, 10:17)
Na kolkas as ziuriu tas KAM reples. Ten plastikines spaudes su juo galima tik det kiek suprantu.. Bet as neapsisprendziu ar metalines neutralios ar spalvotos metalines geriau.

o tai koks skirtumas ar spalvotos metalines ar neutralios? jei reples gali spausti metala tai liuks
Atsakyti
QUOTE(Dollzz @ 2012 10 12, 10:17)
Na kolkas as ziuriu tas KAM reples. Ten plastikines spaudes su juo galima tik det

aha, susiradau vakar naudotas parduodamas tas KAM, tai tikrai tik plastikinėms spaudėms sad.gif
Reiškia man netinkamos.

Mano mama kategoriškai nesutiko kad jai paradyčiau ko ji prašo su plastikiniais užsegimais.
Sakė - man tuos elegantiškus metalinukus, ir fsio. O plastmasines ir sagas sako galiu pati susisiųti lotuliukas.gif )))

Taip kad ieškom toliau metalinėms?

Pabandymui nusipirkau prie Žalios stotelės pardėje keliolika spaudžių su tokiu plastmasiniu tipo "aparačiuku" - jis man tik 5 spaudes iš 15 įkalė gerai, ir "nusibaigė".
Na kaip pavadionti daiktą, kuris net vienkartiniu nepatarnavo? 1/5-kartiniu? g.gif Ar tiesiog fuflo? doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2012 10 12, 11:29)
aha, susiradau vakar naudotas parduodamas tas KAM, tai tikrai tik plastikinėms spaudėms sad.gif
Reiškia man netinkamos.

Mano mama kategoriškai nesutiko kad jai paradyčiau ko ji prašo su plastikiniais užsegimais.
Sakė - man tuos elegantiškus metalinukus, ir fsio. O plastmasines ir sagas sako galiu pati susisiųti  lotuliukas.gif )))

Taip kad ieškom toliau metalinėms?

Pabandymui nusipirkau prie Žalios stotelės pardėje keliolika spaudžių su tokiu plastmasiniu tipo "aparačiuku" - jis man tik 5 spaudes iš 15 įkalė gerai, ir "nusibaigė".
Na kaip pavadionti daiktą, kuris net vienkartiniu nepatarnavo? 1/5-kartiniu?  g.gif  Ar tiesiog fuflo?  doh.gif    lotuliukas.gif

Tai va va! As jauciu noriu metaliniu spaudziu irankio. Ir greiciausiai pirksiu uk per ebay:)
Atsakyti
Kol ieskom spaudziu repliu pasiuvau salikeli berniukui. Tinka ir vyrui, nes ilgis 178m. mirksiukas.gif

user posted image

Atsakyti
Plastikinės, tai tik jom ir skirtos replės... bet gerai laiko ypač sauskelnėms ar patalynei.

O su metalinėm tai turiu galvos skausmą. Gal čia tik man taip...
Aparačiukas su keliom spaudėm, tai tik jom ir tetinka.. bet kaina tai kosmnė gaunsi.
Replių mūsuose neradau.. bet nežinau ar dabar bandyčiau jas...
Įsigijau presą su antgaliukais... Bet esmė, kad čia irgi daug nesąmonių..
Žodžiu turi ne aparatą pirmiau [irkti, o žiūrėti iš kur pirksi spaudes, kokias kalsi ir tik tada žiūrėt iš kur aparatą ieškot.. standartų ten daug.. pačios spaudės skirtingų gamintojų būna skirtingų diametrų ir nebetinka.. reikia naujų antgaliukų, o skirtingų gamintojų antgaliukai turi skirtingus tvirtinimus.. ir tada jau vėl reikia viso naujo aparato ... doh.gif žodžiu... tik masinei gamybai, o ne namų pasižaidimui... doh.gif O ir tų spaudžių mažai kas turi... ir tos pagrinde kinietiškos su abejotina kokybe, o kokybiškos.. labai brangios gaunas doh.gif

Dolz, fainas šalikėlis.. bet jis su paprasta mašina siūtas? Parodyk ką dar su plokščiasiūle nuveikei bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kvaki: 12 spalio 2012 - 10:44
Dailus šalikėlis:)

Pasirodo, su tom KAM replėm, kur dedu plastikines spaudes, galima ir metalines dėt - reikia antgalių specialių
user posted image

Ot kaip gerai, kad užvedėt temą, nereiks atskirų replių pirkt, kai norėsiu metalinių spaudžių smile.gif

Jaučiu, tik presai tegali įvores įkalt g.gif
Atsakyti
user posted image turiu tokio turto tai su kuo galeciau jy sukalt? tiktu manau kiseniu kampucius sutvirtint ir siaip del grozio g.gif
Papildyta:
QUOTE(balla @ 2012 10 12, 11:51)
Dailus šalikėlis:)

Pasirodo, su tom KAM replėm, kur dedu plastikines spaudes, galima ir metalines dėt -

Ot kaip gerai, kad užvedėt temą, nereiks atskirų replių pirkt, kai norėsiu metalinių spaudžių smile.gif

Jaučiu, tik presai tegali įvores įkalt  g.gif

kiek kainavo reples ir okios kainos antgaliu joms? jei turi gal sakau ziurinejai 4u.gif
Atsakyti
Tokias mažas spaudes, kaip Nuotaikinga nuotraukoj, tai aš pasiimu plaktuką ir įkalu be jokių papildomų įrankių biggrin.gif Netikėjau, bet laikosi puikiai, vaikas segioja negailėdamas.
Atsakyti
sveikos 4u.gif
*Terra* matau jusu turimos spaudes ant ilgu kojaliu, tai jos skirtos i "storesnes" vietas kalti, kaip pvz. dzinsu kisene, ten kokie 6 sluoksniai audinio ,o ant plonesniu vietu jos nesusispaus gerai, as tokias kaliau su plaktuku, tik pasidejau kilimines dangos gabaleli( ta veilokine puse i virsu) kad galvute nesideformuotu ir gerai isikale ax.gif
o seip irgi jieskausi geresnio aparaciuko ax.gif
pvz. tas presas gerai, bet kazkaip brangoka, dabar jo kaina apie 200 lt. + kiekvienam spaudziu modeliui reikalingi puansonai (ju kaina nuo 25-70 lt. )
o ka jus randat ebay ? ax.gif as ten pasiklystu, tai beveik nieko nerandu, jai galit imeskit nuorodu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Terra* @ 2012 10 12, 11:57)
kiek kainavo reples ir okios kainos antgaliu joms? jei turi gal sakau ziurinejai 4u.gif

Gerai nepamenu ar tai 60 ar 70 Lt mokėjau už reples ir 4 angalius plastikinėm spaudėm. Kanapiniam rašo, kad tas pačias reples galiu naudot tik su kitais antgaliais metalinėm spaudėm. Pas juos tie antgaliai 45 kainuoja.

Bet vat jei ne visos tos spaudės/knopkės standartas... g.gif
Atsakyti