Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvame patiems mažiausiems ir didesniems

QUOTE(balla @ 2012 10 12, 15:26)
Gerai nepamenu ar tai 60 ar 70 Lt mokėjau už reples ir 4 angalius plastikinėm spaudėm. Kanapiniam rašo, kad tas pačias reples galiu naudot tik su kitais antgaliais metalinėm spaudėm. Pas juos tie antgaliai 45 kainuoja.

Bet vat jei ne visos tos spaudės/knopkės standartas...  g.gif

aciu, ziuresiu prie progos isigyt reiktu gal ir yra standartas bet as galvoju kad kiekviena imone savo daro.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(balla @ 2012 10 12, 15:26)
Gerai nepamenu ar tai 60 ar 70 Lt mokėjau už reples ir 4 angalius plastikinėm spaudėm. Kanapiniam rašo, kad tas pačias reples galiu naudot tik su kitais antgaliais metalinėm spaudėm. Pas juos tie antgaliai 45 kainuoja.

Bet vat jei ne visos tos spaudės/knopkės standartas...  g.gif

kol kas kanapiniam nėra nfo apie tuos puansonus... neapsigaukit. puansonai turi atitikti spaudžių dydį ir tipą(būtinai).
Atsakyti
Ups.. tikrai, ten tinka plastikinių spaudžių presui, ne replėm. Ką noriu matyt, tą ir matau. Sorry jei ką suklaidinau.

Atsakyti
user posted image
Liemene darzelio sventei mazai mergytei.
Linas/medvilne.
Taip malonu buvo siuti smile.gif tokia grazi spalvyte, atgaiva akims smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dollzz @ 2012 10 12, 18:59)
Taip malonu buvo siuti smile.gif

Klausyk, dollz, o tau yra ką nesmagu būtų siūti?
Man susidarė įspūdis, kad tokį kaifą siūdama jauti, kad net tave stebėti ir darbeliais grožėtis gera thumbup.gif
O liemenytė fainulė wub.gif

g.gif Gal ir man jau reikėtų senus laikus prisiminti ir anūkus rengti pradėti g.gif O tai dabar tik mamos spec užsakymas - patalynė smile.gif (ir būtent ... su tomis metalinėmis knopkėmis) biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakaras auksarankes mamytes 4u.gif
Sugalvojau kad noriu savo dukrelei TUTU sijonuko. Manau nera sudetinga ji surist? smile.gif tik neisivaizduoju kiek reikia man medziagos nusipirkti g.gif ir ko reikia tam sijonukui. Gumeles ant kurios risti ar galima risti ant juosteles ir paskui ja suristi i bantuka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolita @ 2012 10 12, 21:29)
Labas vakaras auksarankes mamytes  4u.gif
Sugalvojau kad noriu savo dukrelei TUTU sijonuko. Manau nera sudetinga ji surist? smile.gif tik neisivaizduoju kiek reikia man medziagos nusipirkti  g.gif ir ko reikia tam sijonukui. Gumeles ant kurios risti ar galima risti ant juosteles ir paskui ja suristi i bantuka  g.gif

Dolita http://tutusijonai.blogspot.com/ cia paskaityk, manau pakaiciuot lengvai eis 4u.gif
Atsakyti
jetau, kaip gerai kad mano "mergytė" jau mama... Ir turi tik 2 bernus doh.gif

Na jau kokie man tie tutu sijonukai ... nepykit merginos, bet tokio amerikoniško debilizmo niekada nemaniau kad Lietuvoje sulauksiu. Krūvą metų kvatojom iš amerikonkų klaikaus neskoningumo, ir ... še tau doh.gif mūsų mažės padarytos papūgomis.
Aišku kiekvieno skonis individualus, bet ...
Amerikonkos sugalvojo pasijonius kaip pagrindinius sijonus naudoti - ir tutu, ir pettiskirt lotuliukas.gif ))) ir "prigijo" jie ten.
Tai juk ne sijonai, bet viršutinio rūbo priedas, dėvimas po pagrindiniu sijonu, kad jį išpūstų ir matytųsi tik tie gražūs raukinukai.
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2012 10 12, 22:55)
jetau, kaip gerai kad mano "mergytė" jau mama... Ir turi tik 2 bernus  doh.gif

Na jau kokie man tie tutu sijonukai ... nepykit merginos, bet tokio amerikoniško debilizmo niekada nemaniau kad Lietuvoje sulauksiu. Krūvą metų kvatojom iš amerikonkų klaikaus neskoningumo, ir ... še tau  doh.gif  mūsų mažės padarytos papūgomis.
Aišku kiekvieno skonis individualus, bet ...
Amerikonkos sugalvojo pasijonius kaip pagrindinius sijonus naudoti - ir tutu, ir pettiskirt  lotuliukas.gif ))) ir "prigijo" jie ten.
Tai juk ne sijonai, bet viršutinio rūbo priedas, dėvimas po pagrindiniu sijonu, kad jį išpūstų ir matytųsi tik tie gražūs raukinukai.

biggrin.gif o man grazu biggrin.gif kiekvienam savo juk smile.gif
Atsakyti
Dėl tų TUTU'kų...
Turiu ir panelių krūvą.. ir nusižiūrėjus kaip juos daryt... ir dariau...
Nu bet neprilipo man ir viskas doh.gif
Nzn gal ką negerai dariau, bet tie rišimai... kažkaip nelabai man patogu vaikui atrodo... ir vis vien ta medžiaga kažkaip erzina.. nėra tokia jau švelnutė, kad prie vaikučio dėti blush2.gif

Gal kaip, kad daro, su siūtu juosmeniu... gal kada dar pabandysiu.. Kalėdos artėja. Reiks kokio princesių kostiumo...
Bet guli kol kas numesti tie sijonukai... fotosesijai tai tinka, gražiai atrodo, bet praktiškumas mano manymu ne koks rolleyes.gif
Atsakyti
Tutu sijonuku audinys cia LT naudojamas ir naudojamas USA zenkliai skiriasi kokybe, usa audinukas yra labai svelnus , visai ne toks koki gali nusipirkti cia biggrin.gif

man grazu kokia sventei papupsti (kaledom tarkim),gimtadieniui, ar siaip fotosesijai, juk tokiu sijonuku kasdien niekas ir nenesioja, jie siaip ,tik del smagumo wub.gif
Atsakyti
Priėjo rankos iki kelnyčių... tik dydžio nepataikiau. Siuvau mažei,o gavos vyresnėlei blush2.gif

user posted image
Atsakyti