Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvame patiems mažiausiems ir didesniems

QUOTE(angelelisane @ 2013 02 09, 11:46)

niu puikūs siuviniai bigsmile.gif

QUOTE(*Terra* @ 2013 02 09, 11:48)

Pasidariai batų spiacė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituuukas @ 2013 02 09, 15:54)
Pasidariai batų spiacė thumbup.gif

aha biggrin.gif va dar vieni lotuliukas.gif siti man labai labai wub.gif
user posted image
Atsakyti
superiniai tapukai thumbup.gif
as ju prisiziurejus eisiu sveciams paprastu isispiriamu siutis ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*dika* @ 2013 02 09, 19:07)
superiniai tapukai  thumbup.gif
as ju prisiziurejus eisiu sveciams paprastu isispiriamu siutis  ax.gif  biggrin.gif

labai puiki mintis, o tai ir pas mus tapkiu kai reikia kartais nera is kur paimti doh.gif
Atsakyti
Terra nu pavarei su tapkėm thumbup.gif o jau paskutinės wub.gif o kur tu perki tuos fiksatorius, aš irgi tokių noriu.. jau nenoriu daryt tapkiu su saga biggrin.gif IR gal galėtum papasakot pagal kokiį modelį tas tapkytes darei?

angelelisane labai fainų dalykėlių prisiuvai thumbup.gif jau man kelnytės languotos kokios fainos wub.gif

Mergaitės čia tas kur buvo įmestas brėžinukas hareminių kelnyčių, na kur ir aš savo damai pagal jį siuvau, tai man tos kelnytės tokios mergaitiškos labiau, ten su tais įsiuvais, o as norėčiau padaryt savo bachūriukui tokias, su kišenom kokios, tai gal kas užvestų ant kelio, ar ir berniukui daryt iš to pačio brėžinio tik kitaip tuos įsiuvus įimti, ar pagal kitą kokį daryt?? Nežinau ar suprato kas mano klausimą, nu bet nebandysiu klaust, tai išvis nežinioj sėdėsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(asvi. @ 2013 02 11, 17:15)
Terra nu pavarei su tapkėm  thumbup.gif  o jau paskutinės  wub.gif o kur tu perki tuos fiksatorius, aš irgi tokių noriu.. jau nenoriu daryt tapkiu su saga  biggrin.gif  IR gal galėtum papasakot pagal kokiį modelį tas tapkytes darei?

angelelisane labai fainų dalykėlių prisiuvai  thumbup.gif  jau man kelnytės languotos kokios fainos  wub.gif

fiksatorius perku parduotuveje kur buna sagu uztrauktuku kitu tvirtinimo detaliu 4u.gif

einu piesti lekaliukus kad galeciau cia ikelti o dariau pagal zypper modeliuka
Atsakyti
QUOTE(*Terra* @ 2013 02 11, 15:53)
fiksatorius perku parduotuveje kur buna sagu uztrauktuku kitu tvirtinimo detaliu  4u.gif

einu piesti lekaliukus kad galeciau cia ikelti o dariau pagal zypper modeliuka

nu išbučiuočiau už lekalus biggrin.gif 4u.gif
kažin kaip angliškai tie fiksatoriai, bandysiu dėdės googlo klausinėt.. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asvi.: 11 vasario 2013 - 16:58
nu buciuok lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
tik nzn ar aiskiai biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
notworthy.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif reiks vakare atsiprinti ir bandyt artimiausiom dienom, tik dar noriu tos gumutės tokios gauti.. Sian bandysiu ieskot kaip čia vadinasi ir kur gauti smile.gif
Atsakyti
laba diena merginos nepykit neperskaičiau visos temos bet labai reikia pagalbos skubiai reikia pasisiūti krikšto skraistę..gal kas turite iškarpas..ačiū labai labai 4u.gif
Atsakyti
aciu 4u.gif man ir tos languotos tokios vyke

QUOTE(*Terra* @ 2013 02 11, 18:09)
nu buciuok lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
tik nzn ar aiskiai biggrin.gif

as ir buciuoju biggrin.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angelelisane: 11 vasario 2013 - 18:46
sveikos,kadangi nusipirkau nauja siuvimo maisna, tai upas siuti uzejes gerokai. pabandziau vakar maziausiam haremines kelnytes pasiut. aisku, kam iskarpu ieskot, jei galima is galvos. tik nu tokiam mazam visgi ne tas vaizdelis, jauciu dickiams geriau atrodytu, bent jau klynas matytus
user posted image
user posted image
tik i kisene dar guma iveriau ir liemuo su guma aisku.
Atsakyti