QUOTE(mamytė28 @ 2013 10 31, 07:33)
Sveikos, prisijungusi ir aš, bandau perskaityti ir išsistudijuoti Tatjanos puslapyje esančią info. Jau pasidariau sau santrauką

Ką jūs darot, jei praleidžiat pusryčius ( pvz. savaitgaliais)? Kiek supratau, tai šiai sistemai labai svarbus yra rėžimas, maisto derinimas bei tam tikeų produktų vartojimo eiliškumas ir , žinoma, miegas
Papildyta:
O, kaip smagu, gal daugiau minčių ateis ir pačiai, nes sėdžiu prie GI produktų lentelės ir bandau žiūrėt, kas su kuo dera
labuka

As nesilaikau jokio dietos, tiesiog turiu tam tikrus mitybos principus, kurie nesiskiria daug nuo siu bei paleo. jei praleidot pusrycius, tai pradedat nuo antro valgymo, nieko tokio neivyksta, svarbu neuzkandziaut. Didele pertrauka tarp valgiu yra butina, Malachova rekomenduoja bent 12-14 val. Kituose saltiniuose skaiciau, kad 16 val ir ilgesne pertrauka rekomenduojama, kad organizmas pradetu eikvoti savo resursus, aplamai retai valgyti nera jokia beda :4u:del suderinamumo, tai as supratau, kad kruopos tik pusryciams (as aplamai kruopu nevalgau) aisku su darzovemis, negalima maisyti skirtingu baltymu ir riebalu, negalima uzkandziauti, valgyti vienodais intervalais 3 ar 4 kartus, nevalgyti apie 4 val iki miego, vaisiai atskiras maistas ir turi buti butinai su baltymais (riesutais, varske), varskes negalima daugiau nei 100 gr per diena, aplamai vengti pieno riebalu, gyvuliniu riebalu. Gal klystu kur, pataisykit

Tiesa atsiras tik kartu diskutuojant ir ieskant

Metant svori, naudoti produktus tik iki 50 GI. Gal dar kas pasidalins savo suvokimus ar pataisys mane, jei as ka ne taip supratau?