Įkraunama...
Įkraunama...

Būk grakšti!

QUOTE(mamytė28 @ 2013 10 24, 14:50)
Sveikos, seniai skaitinėju apie šią sistema, tik niekaip neateina tas užsispyrimas laikytis  blush2.gif  O jau reikėtų. Gal priimsit į savo būrį? reikia susidaryti mitybos laiką (rėžimą), skaičiau, kad jis yra svarbus.


taip, reiketu valgyt maziausia 3 kart , 4 kart idealu butu.nieko nereikia cia per daug ruostis, tik daug darzoviu turet ir kuo ivairesniu-privaloma jas valgyt kiekvieno valgio pradzioje, kuo daugiau , tuo geriau smile.gif taip pat labai svarbu gerti vandeni-ji reikia gurksnoti po truputi-ne vienu mauku. :mirksiukas:bet ne valgio metu , tarp valgymu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pokaitelis: 24 spalio 2013 - 19:10
Sveikos 4u.gif pirma diena sendien smile.gif seip esu edrune,bet cia tiek daug darzoviu,valgyt isvis nesinori bigsmile.gif tik is wc negaliu iseit lotuliukas.gif

Rasma lauksiu ir as vertimo valgiarascio 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
niekas nebeužeina cia verysad.gif
Atsakyti
matyt nera norinciu lieknet daugiau... g.gif
Atsakyti
Sveiki, aš irgi studijuoju šią mitybą ir po truputį prisidedu prie jūsų.
Man tai labai patinka Tatjanos Malachovos puslapio, dienraščiai tų žmonių kur laikosi šios mitybos principų. Pasiskaitau ir viskas aišku.
Tik man kitas dalykas yra sudetingas turiu dvi dukrytes -vienai 1 metai 2 mėn., kitai 7 metai . Ir visiems atskirai reik gaminti...bet bandysiu kaip nors suderinti, nes jau reikia susiimti ir dėl sveikatos ir antsvoris ...
Jei yra norinčių galiu čia įkelti dienos meniu iš Tatjanos Malachovos puslapio, dienraščių, va tipo tokių :
Prieš pusryčius stikline vandens , 1 šaukštelis linų sėklų plikytų
Pusryčiai :
Pekinas. Kopūstai, morkos , moliūgai -200 g. citrinos sulčių, 1 šaukštelis sezamo sėklų. Avižiniai dribsniai 4 valg.šaukštai sauso mišinio
Vakarienė:
salotos, pomidorai , svogūnai , krapai - 250 g jogurto - česnakų padažas su žalumynais , vištienos krūtinėlė 200g
Užkandžiai: obuoliai, vynuogės 400g , varškės apie 50 g
Vakarienė: agurkai, pomidorai , svogūnai, krapai, petražolės - 250 g, skumbrė orkaitėje, 200 gr.
per dieną 2,0 litrai vandens .
Baltymų - 99,7 Riebalų - 45,6

jei yra rašybos ar stiliaus klaidų atsiprašau, nes Google verčia smile.gif, bet manau suprasite kas parašyta smile.gif
Atsakyti
Aš ir skaitau čia, ir lankausi..tik kad nedaug čia dalyvaujančių, kaip suprantu biggrin.gif Tai negi viena kalbėsies.

Rašau kitas dienas, kaip žadėjusi:

Ketvirta diena
Pusryčiai:
1. Salotos iš šv.kopūstų, pomidorų ir morkų - 200 g. su citrinos sulčių/citrinos minkštimo užpilu ir 1 v.š. linų sėmenų aliejaus.
2. Grikių trapučiai su avokado pasta - 100 g. Siūloma gaminti: avokado minkštimą sumaigyti šakute, pridėti trinto česnako, citrinos sulčių, vos vos druskos.

Priešpiečiai:
persikai, slyvos (400 gr) ir migdolai (10 g)

Pietūs:
1. Salotos iš šviežių sezoninių daržovių (250 gr). Užpilas - 2 v.š. maconi (riebumas 1.5 proc.. Maconi, tai armėniškas rūgštaus pieno gėrimas..jis panašus į kefyrą, tik liesesnis..tad manau, galima pakeisti kefyru, raugintom pasukom)
2. garuose virti vištienos kotletukai (120 gr), ant keptuvės be riebalų pakepinta paprika su česnaku ir citrinos sultimis. Siūloma gaminti: 0.5 kg vištienos krūtinėlės be riebalų, odelės sumalti. Supjaustyti smulkiai svogūną ir irgi sumalti su mėsa, pridėti 1/2 stiklinės labai šalto (ledinio) vandens ir suplakti faršą (kad gautųsi kaip piurė..tada nereiks džiūvėsėlių, pieno ir t.t.). Pridėti smulkinto česnako ir prieskonių. Kepti kotletukus garduopyje ar orkaitėje. Paprika kepti dangčiu uždengtoje keptuvėje, vartant, kad keptų tik odelė, kurią vėliau atšokus nuimame. Papriką ištrinti smulkintu česnaku po to ir pašlakstyti vandeniu skiestomis citrinų sultimis. Palikti pastovėti 30 min.

Vakarienė:
1. Menkė daržovių "patale" (200 gr) su šv. daržovėm (250 g). Siūloma gaminti: menkės filė suspjaustyti gabaliukais, sudėti į indą, ant viršaus - svogūnų žiedai, pomidorai pjaustyti apskritimais, pipiriukais pabarstyti, ištepti viską jogurtu, prieskonių pabarstyt ir kepti orkaitėje.

Penkta diena:

Pusryčiai:
1. Salotos iš šviežių sezoninių daržovių su kefyro užpilu (200 gr).
2. Blyneliai iš kiaušinių su varškės įdaru. Siūloma gaminti: du kiaušinius gerai išplakti blenderiu ar šakute ir iš plakinio iškepti labai plonus blynus ant nepridegančios keptuvės. Į liesą varškę sudėti smulkintus dž.abrikosus ir dž.slyvas, viską permaišyti. Susukti į blynelius.

Priešpiečiai:
vaisių ir uogų asorti (400 g) ir migdolai (10 g)

Pietūs:
1.Salotos (250 g): agurkai, pomidorai, žalumynai, česnakas, čili pipiras. Užpilas: linų sėmenų aliejus ir citrinos sultys.
2. "Nochatšurak" (virti nuto žirniai) - 150 g. Siūloma gaminti: pamerkti nuto žirnius iš vakaro, kitądien virti pusiau uždengtame puode ant silpnos ugnies. Patiekti pagardinus prieskoniais pagal skonį, svogūno žiedais ir žalumynais.
[/I]
Vakarienė:
1. Salotos (250 g): vyšniniai pomidorai, agurkai, jaunas agurotis (cukinija), česnakas, žalumynai citrinos sultys su linų sėmenų aliejumi.
2. Saida (ledjūrio menkė, 150 gr) ant svogūnų ir žalumynų "pagalvės" pagaminta garuose.

Šešta diena:
Pusryčiai:
1. Omletas iš dviejų kiaušinių su pupelėmis. Siūloma gaminti: mirkytas pupeles sudėti į įkaitintą keptuvę, užpilti kiaušinių ir kefyro plakiniu su prieskoniais. Uždengti ir po 5 min. galima valgyti.
2. Liesa varškė (100 g)

Priešpiečiai:
braškės, obuoliai (400 g) ir riešutai (10 g)

Pietūs:
1. Salotos iš šviežių sezoninių daržovių (200 gr). Užpilas - citrinos sulčių/citrinos minkštimas + moliūgų sėklos.
2. Antiena su obuoliais iškepta kepimo maišelyje (150 g), kepta paprika (100 g). [I]Siūloma gaminti: antieną be riebalų, be uodegos įtrinti prieskoniais, prikimšti obuoliais, sudėti į kepimo maišelį, įpilti šiek tiek vandens ir kepti 250 laipsnių orkaitėje 1-1.5 val. Odelės ir obuolių - nevalgome!

Vakarienė:
1. Kalmarai (150 g) su šv.daržovėm (250 g). Siūloma gaminti: išvirti kalmarą su pipirų, lauro lapo mišiniu, supjaustyti kalmarą žiedais, pabarstyti prieskoninėm žolelėm, dž.imbieru ir dž.jūros kopūstais

user posted image
Atsakyti
bigsmile.gif net akys nusvito,dekui uz valgiu meniu 4u.gif 6dienos -5.7kg mane toks azartas paeme,o kazi ar galima raugintu kopustu g.gif
Atsakyti
QUOTE(*mable* @ 2013 10 30, 13:23)
bigsmile.gif net akys nusvito,dekui uz valgiu meniu 4u.gif 6dienos -5.7kg mane toks azartas paeme,o kazi ar galima raugintu kopustu g.gif


man atrodo nelabai galima, nes ten druskos eina nemažai.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Cia yra meniukai su nuotraukomis, gal kam pades
http://budstroynoy.r...pic.php?id=2080
Atsakyti
Sveikos, prisijungusi ir aš, bandau perskaityti ir išsistudijuoti Tatjanos puslapyje esančią info. Jau pasidariau sau santrauką biggrin.gif Ką jūs darot, jei praleidžiat pusryčius ( pvz. savaitgaliais)? Kiek supratau, tai šiai sistemai labai svarbus yra rėžimas, maisto derinimas bei tam tikeų produktų vartojimo eiliškumas ir , žinoma, miegas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(JustDi @ 2013 10 30, 22:39)
Sveikos 4u.gif

Cia yra meniukai su nuotraukomis, gal kam pades
http://budstroynoy.r...pic.php?id=2080


O, kaip smagu, gal daugiau minčių ateis ir pačiai, nes sėdžiu prie GI produktų lentelės ir bandau žiūrėt, kas su kuo dera g.gif
Atsakyti
mano drauge dabar laikosi sios dietos, as jai viska isverciau, tai svoris jau po truputi krenta, bet uztat kiek energijos atsirado pas ja
Atsakyti
QUOTE(AnaStan @ 2013 10 31, 10:39)
mano drauge dabar laikosi sios dietos, as jai viska isverciau, tai svoris jau po truputi krenta, bet uztat kiek energijos atsirado pas ja


Man reikia ir dėl svorio kažko, bet labiausiai dėl energijos. Būna tokių dienų, kad nesinori nė rankos ar kojos pakelt.
Atsakyti