Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

Labai grąžūs žiedai pas visas.Gaila,kad maniškės dar nesiruošia žydėt verysad.gif bet užtai orchidėjos žiedais džiugina.
Visoms gražių,linksmų ,šiltų,besiskleidžiančiais žiedais džiuginančių švenčių 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Laimingų šventų Kalėdų, būkit sveikos ir dar kartą - gražių jums žiedų user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavilonyte: 23 gruodžio 2012 - 13:29
Sveikutės. Pagaliau aš čia. Rodomės savo visu grožiu ir laukiam vertinimų. Patyrusių augintoju klausiam ar mes tikrai Red Lion. Ar neapgavo mūsų parduotuvėj ax.gif visur kur žiūriu nuotraukas jie nėra pilnaviduriai, o maniškis neša i tokį. Bet jis vistiek šildo savo grožiu man širdutę smile.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Lina1985 @ 2012 12 23, 16:22)

Puikūs žiedai 4u.gif
Tikrai ne Red Lion, o kas iš tikro sunku spręsti iš foto. Padarykit nuotraukas be blykstės
Atsakyti
QUOTE(Lina1985 @ 2012 12 23, 15:22)
Rodomės savo visu grožiu ir laukiam vertinimų.

Nuostabūs žiedai wub.gif Mano naujokai iš Ermitažo pradeda skleisti žiedus, bet... pasirodo, kad vienas tai jau tikrai ne toks, kokį pirkau doh.gif Kai visiškai pražydės, kreipsiuosi į labiau žinančias pagalbos atpažįstant mirksiukas.gif
Atsakyti
Su šventėmis, mielosios 4u.gif 4u.gif 4u.gif Tegul Šv. Kalėdų dvasia į Jūsų namus atneša tai, dėl ko žmonės jaučiasi laimingi 4u.gif

Tuo pačiu noriu parodyti du pražydusius naujokus smile.gif
Šį pirkau pavadinimu Rosetta, pagal nuotraukytę turėtų būti pilnaviduris, pražydo štai toks
user posted image

user posted image

Labai norėčiau sužinoti tikrą jo pavadinimą, gal pagelbėsite mirksiukas.gif
O kitas - Tropical Orange, manau, kad atitinka smile.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Linetax @ 2012 12 25, 15:14)

Tuo pačiu noriu parodyti du pražydusius naujokus  smile.gif
Šį pirkau pavadinimu Rosetta, pagal nuotraukytę turėtų būti pilnaviduris, pražydo štai toks

Užjaučiu. Net perkant iš garsių firmų nesi garantuotas, kad atitiks veislę. Pagal mane čia Susan
Atsakyti
Linetax .Nors svajonės iki galo sunkiai pildosi,bet vis tiek malonu akiai wub.gif wub.gif
Atsakyti
SU ŠVENTĖMIS newyear.gif
gražių žiedų ir išsipildžiusių svajonių, mielosios santa2.gif

Linetax labai mieli žiedai wub.gif wub.gif wub.gif
naujokai labai šauniai atsidėkojo kalėdiniais žiedais,kad buvo pastebėti ir nupirkti 4u.gif
Atsakyti
Ačiū visoms 4u.gif Kad ir ne tokio laukiau, bet vistiek malonu, nes tokio dar neturėjau smile.gif Lutpede, ačiū už pavadinimą, dabar ant vazonėlio teks pakeisti užrašą. Beje, Tropical Orange vaikiuką auginasi bigsmile.gif
Atsakyti
Linetax, labai gražūs žiedai, gaila, kad netoks vienas, kokio tikėjotės, bet vienas juk atitiko, o kitas papildys kolekciją smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linetax @ 2012 12 25, 14:14)

Tuo pačiu noriu parodyti du pražydusius naujokus  smile.gif

Šaunūs naujokai,labai gražios ryškios spalvos thumbup.gif
Atsakyti