Įkraunama...
Įkraunama...

Organic Shop,Planeta Organica,Baikal Herbals

QUOTE(Sophi @ 2012 11 27, 19:59)
Čia "Elevitoj"? Naujos linijos randasi kaip grybai po lietaus rolleyes.gif

taip,Vilkpėdėje .Kitose Elevita parduotuvėse nežinau,ar jau pasirodė.
Yra kelių rūšių rankų kremai,lyg ir kojoms,šampūnai ,balzamai,geliai dušui(silpnoki neutralūs visų kvapai),intymios higienos prausiklis.
Ir dabar apsimoka pirkti Eco hysteria serijos dušo gelius(500ml -6,99),labai didelė jiems nuolaida.
http://1reshenie.ru/index.php?page=449
Atsakyti
elevitoj BA pirties muilas (visi- juodas, baltas, rozinis) po 16.50lt
Atsakyti
Parekomenduokit naktinį kremą sausai odai iš dabartinio Elevitos asortimento, iš naujų serijų rolleyes.gif Aš tarp jų jau susipainiojau, o dar kai gyvai neturiu galimybės pamatyti... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 12 01, 08:25)
Parekomenduokit naktinį kremą sausai odai iš dabartinio Elevitos asortimento, iš naujų serijų  rolleyes.gif  Aš tarp jų jau susipainiojau, o dar kai gyvai neturiu galimybės pamatyti... blush2.gif

žiemą nakčiai rekomenduojami drėkinantys.Pati dabar bandau pirmąjį ,kaip rašoma-ultra drėkinantį iš Lactimilk:
user posted image
http://www.1reshenie...ex.php?page=397
Kaip tik buvo akcija -5,99.
Tačiau iš serijos aną savaitę mačiau belikusius tik kelis produktus-pylingą ir šį kremuką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xde: 01 gruodžio 2012 - 12:12
QUOTE(xde @ 2012 12 01, 13:06)
žiemą nakčiai rekomenduojami drėkinantys.Pati dabar bandau pirmąjį ,kaip rašoma-ultra drėkinantį  iš Lactimilk:

Šitą aš dabar naudoju kaip dieninį, labai jau lengvas sausai odai... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 12 01, 08:25)
Parekomenduokit naktinį kremą sausai odai iš dabartinio Elevitos asortimento, iš naujų serijų  rolleyes.gif 

bet iš naujų serijų nepastebėjau kremų veidui...Elevitoje nauja vaikiška Little siberica serija:
Yra kremukas,turėtų tikti sausai odai:
http://elevita.lt/in...d...rt&Itemid=2
(20,60% organic ingredients, and 99,52 % natural ingredients-rašo pagrindiniame psl.)

O Baikal Herbals naktinį kremą arba serumą sausai odai bandėte?
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2012 12 02, 00:58)
bet iš naujų serijų nepastebėjau kremų veidui...Elevitoje nauja vaikiška Little siberica serija:
Yra kremukas,turėtų tikti sausai odai:
http://elevita.lt/in...d...rt&Itemid=2
(20,60% organic ingredients, and 99,52 % natural ingredients-rašo pagrindiniame psl.)

O Baikal Herbals naktinį kremą arba serumą sausai odai bandėte?

Xde, ačiū už patarimus 4u.gif Aš matyt pati nežinau, ko noriu blush2.gif Gal bandysiu iš Organic therapy kremus, linija patiko, o kremų dar nebandžiau smile.gif

Little sibericą susipirkau visą seriją, kol kas dar nieko nebandžiau (tiksliau, vaikas nebandė biggrin.gif ).
Baikal herbals dieninį, naktinį ir paakių turėjau gal pernai žiemą, serumą šiuo metu damušinėju, serumas nepatiko, kažkaip nematau jokios naudos iš jo.

Aš galvoju, kad iš visų šio gamintojo linijų veido kremų man labiausiai tiko/patiko:

1. Babuška Agafja sertifikuotos linijos kremai iš serijos virš 30 metų first.gif (nors jie pigiausi bigsmile.gif )

2. Natura siberica sausai odai second.gif

3. Baikal herbals susai odai third.gif

Ir visų šių serijų paakių kremai netiko, sualergizavo g.gif
Atsakyti
Atsiliepimai iš kitos temos:
QUOTE(smaggiuke @ 2012 12 02, 01:12)
user posted image

Organic Shop plaukų šampūnas ir balzamas.
Neblogi. Plaukai būdavo visai švelnūs, šiek tiek trūko žvilgesio. Atlaiko dvi dienas. Didžiausias minusas - pakuotė. Balzamą reik kratyti ilgai, nes tirštas. Šampūno išbėga per daug, nes skystas. Ir dar tas atsukinėjimas kamštelių duše doh.gif 

Love šampūnas.
Labai intensyvus ir ilgai išliekantis kvapas (pipirinis). Pats šampūnas riebus. Mano, gana riebiems plaukams netiko, buvo per riebus, antrą dieną plaukai prastai atrodydavo. O ir pirmą dieną - neįspūdingai.

Išbandyta,kad pompos nuo Planeta Organica puikiai tinka Baikal Herbals šampūnams ir balzamams.
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2012 12 02, 22:51)
Išbandyta,kad pompos nuo Planeta Organica puikiai tinka Baikal Herbals šampūnams ir balzamams.

O OSh netinka? OSh balzamų visiškai neįmanoma išspaust, jei nuolat nelaikai butelio aukštyn kojom? Pirmą kartą matau tokio tirštumo balzamus. "Planeta organica" irgi tiršti, bet su pompa.
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2012 12 03, 20:24)
O OSh netinka? OSh balzamų visiškai neįmanoma išspaust, jei nuolat nelaikai butelio aukštyn kojom? Pirmą kartą matau tokio tirštumo balzamus. "Planeta organica" irgi tiršti, bet su pompa.

jei tas pats diametras,tai tiktų.
Atsakyti
Visą gruodį visose Elevita:
Planeta Organica kosmetikai 30 % nuolaida. 4u.gif

Jų scrubais esu susižavėjusi tongue.gif smile.gif.Turiu du po 500 ml ir noriu išbandyti kitus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xde: 04 gruodžio 2012 - 14:02
QUOTE(xde @ 2012 12 04, 14:00)
Visą gruodį visose Elevita:
Planeta Organica kosmetikai 30 % nuolaida. 4u.gif

Jų šampūnų jau kas esat bandę?
Atsakyti