Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

Kaip Jums tokio tipo mediniai skandinaviški šviestuvai?

user posted image

Man tai jie neralūs wub.gif
Mačiau Domus galerijoje Secto firmos šviestuvus kainuojančius tūkstančiais blink.gif Bet atradome pigesnę alternatyvą smile.gif Kam įdomu, papasakočiau AŽ.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liana_k: 04 kovo 2013 - 10:34
QUOTE(liana_k @ 2013 03 04, 11:34)
Kaip Jums tokio tipo mediniai skandinaviški šviestuvai?
Man tai jie neralūs wub.gif
Mačiau Domus galerijoje Secto firmos šviestuvus kainuojančius tūkstančiais  blink.gif Bet atradome pigesnę alternatyvą  smile.gif  Kam įdomu, papasakočiau AŽ.

Man įdomu. Norėčiau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gricė: 04 kovo 2013 - 12:12
QUOTE(Gricė @ 2013 03 04, 13:12)
Man įdomu. Norėčiau  4u.gif

Man irgi idomu smile.gif Gal cia pasakokit?
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2013 03 04, 13:12)
Man įdomu. Norėčiau  4u.gif

QUOTE(CESARIA @ 2013 03 04, 13:20)
Man irgi idomu smile.gif Gal cia pasakokit?

Parašiau Jums AŽ smile.gif
Atsakyti
ir man įdomu 4u.gif
Atsakyti
http://www.medisnamu...gas/sviestuvai/

jei ką kitą turit,siūlykit ir man mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barboraaa: 04 kovo 2013 - 15:11
[quote=miig,2013 03 04, 15:56]
ir man įdomu 4u.gif

Atsakiau Jums 4u.gif

[quote=Barboraaa,2013 03 04, 16:10]

Atsakiau Jums, atradome tobulesnės technologijos šviestuvus, kurių ir kaina konkurencingesnė už Jūsų nuorodoje nurodytas mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=liana_k,2013 03 04, 15:25]
[quote=miig,2013 03 04, 15:56]
ir man įdomu 4u.gif

Atsakiau Jums 4u.gif
[quote=Barboraaa,2013 03 04, 16:10]

Atsakiau Jums, atradome tobulesnės technologijos šviestuvus, kurių ir kaina konkurencingesnė už Jūsų nuorodoje nurodytas mirksiukas.gif
[/quote]
dėkit čia,jei tinklapį turit 4u.gif
Atsakyti
Sveiki.
Noriu paklausti del skandinavisko/vintage interjero smile.gif Gal as cia busiu ne i tema, bet... Sumasciau, kad savo namuose koridoriaus plytines sienas nudazyti tiesiog, nu man labai grazu. Bet ne balta. Per daug skandinaviska biggrin.gif Nepatinka man sitas stilius, bet ar tos dazytos plytos yra butent sio stiliaus akcentas ar kaip pavadinti? Nenoreciau prie tu sienu derinti viso interjero siam stiliui.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2013 03 04, 15:32)
Sveiki.
Noriu paklausti del skandinavisko/vintage interjero smile.gif Gal as cia busiu ne i tema, bet... Sumasciau, kad savo namuose koridoriaus plytines sienas nudazyti tiesiog, nu man labai grazu. Bet ne balta. Per daug skandinaviska biggrin.gif Nepatinka man sitas stilius, bet ar tos dazytos plytos yra butent sio stiliaus akcentas ar kaip pavadinti? Nenoreciau prie tu sienu derinti viso interjero siam stiliui.. g.gif

dažykit kokia patinka,kas čia blogo?
Atsakyti
user posted imageuser posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2013 03 04, 15:32)
Sveiki.

nežinau kiek čia skandinaviška tos plytos, pas mus trys sienos gavosi plytinės ir mes labiau taikėm į vintažą negu skandinaviją, bet gavosi kas gavosi ir man gavosi gražu, o stilius gavosi eklektiškas, bet mes visas sienas baltai nudažėm biggrin.gif kai nusiterlins, tada paspalvinsim galvoju rolleyes.gif
nemanau kad dėl plutinių sienų reikia derinti visų namų stilių, na bet kokiu atveju prie skandinaviško ar vintažinio stiliaus tos plytos gal ir maloniau žiūrisi negu prie modernaus stiklinių paviršių baldų biggrin.gif Čia dar klausimas koks tas bendras stilius jūsų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cabernet Sauvignon: 04 kovo 2013 - 16:26