Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Prietarai, super gražių pridėjai thumbup.gif Labai patiko idėja su atskiru staliuku gėlėms, reikės pakopijuoti, nes neturim palangių, o gėlių norisi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dansu: 04 kovo 2013 - 16:58
QUOTE(Barboraaa @ 2013 03 04, 16:27)
dėkit čia,jei tinklapį turit 4u.gif

(čia reakcija į medinius šviestuvus)
Tokius šviestuvus mačiau penktadienį Vilniaus Kaziuky. Ir kaina buvo per pus mažesnė. Gaila, kad neįsiminiau firmos pavadinimo...
Dabar mano komentaras nieko vertas be šaltinio... bet privers pasiknisti Lietuvos platybėse...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joliux2: 04 kovo 2013 - 18:59
Liana_k gal galima būtų ir man apie šviestuvus į AŽ.Ačiū
Atsakyti
Gal žinote, iš kur gauti medinių palečių? Bandytume konstruoti stalą arba sofutę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2013 03 05, 10:39)
Gal žinote, iš kur gauti medinių palečių? Bandytume konstruoti stalą arba sofutę  ax.gif

čia gal smile.gif
Atsakyti
Gal žinote, iš kur gauti medinių palečių? Bandytume konstruoti stalą arba sofutę  ax.gif

Mėgstantiems meistrauti 4u.gif
http://www.desiretoi...dining-set.html
Atsakyti
Nusprendėm perdarinėt savo butuką, gal kas susidūrėt...vyras sako, kad perdaryt virtuvinį savo jėgomis pigiau...rėmus palikt, pjaustyt, kaip mums reikia...o dureles užsakinėt naujas... Aš kažkaip dvejoju...
Atsakyti

dar akis užkliuvo už straipsnio, kur komentaruose yra ir kontaktai nurodyti, kas pardavinėja ax.gif
http://digma.lt/inte...llet-furniture/
Atsakyti
QUOTE(Cabernet Sauvignon @ 2013 03 05, 10:48)

Ačiū, kainos geros, imsim ir bandysim meistrauti, man labai gražu tokie baldai wub.gif
Papildyta:
QUOTE(TuDa @ 2013 03 05, 14:21)
dar akis užkliuvo už straipsnio, kur komentaruose yra ir kontaktai nurodyti, kas pardavinėja ax.gif
http://digma.lt/inte...llet-furniture/

Yra labai gerų idėjų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2013 03 05, 14:38)
Ačiū, kainos geros, imsim ir bandysim meistrauti, man labai gražu tokie baldai  wub.gif
Papildyta:

Yra labai gerų idėjų  wub.gif

paskui būtinai pasidalinkit savo kūriniais bigsmile.gif Man irgi labai gražu, gal ir mums reiktų susimeistrauti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Cabernet Sauvignon @ 2013 03 05, 15:45)
paskui būtinai pasidalinkit savo kūriniais  bigsmile.gif Man irgi labai gražu, gal ir mums reiktų susimeistrauti  rolleyes.gif

Meistrausim kai jau bus šilčiau, tokiou oru į sodybą net nevažiuojam, važiuosim tik pavasarį, tai tada ir pradėsim, nes vidaus apdaila į galą, reikės ir baldų. Pasirodysiu, kai bus ką rodyti smile.gif
Atsakyti