QUOTE(indregu @ 2013 03 21, 18:11)
na ir ar verta jau čia taip tuos originalus dievinti? Juk kainos ne kiekvieno lietuvio kišenei
Herman Miller Beautiful original 1950s set of 4 Eiffel Tower Chairs - Rare - US $3,081.00
Aš nepiktai, bet taip nepatinka, kai viskas perkama tik vardinio, o paskui giriamasi giriamasi....
na ne visi perka tam, kad girtis (kas nesidomi dizainu, isvis nesuprastu kad tai ypatinga kede

)
cia kiekvienam savo, as irgi ne piktai
si kede gaminama virs 60metu, jos populiarumas nei kiek nemazeja, ir tai jau tapo klasika. reikia suprasti daikto verte, gerbti kureja.
as apskirai namuose megeja scandinavian country style, ir man pilnai visam bute/name uztektu tik sios vienos kedes, kuri dar graziau atrodytu kontraste paprastesniu, "netobulu" daiktu.
ir dazniausiai tie (niekam netaikau asmeniskai), kas prisiperka fake'iniu daiktu nori atrodyti isikirtinai, prabangiai. Cia kaip su rubais - kam zmones perka pigiai blizgancias Chanel, D&G kopijas? cia retorinis klausimas - atsakyti nereikia:)
ir siaip as jauciu didele pagarba kurejams, ne kiekvienam pasiseka sukurti toki daikta, kuris tiek metu butu populiarus ir butu irasytas i vadovelius!
as neturiu tos kedes, bet nesijauciu del to blogesne, o jei tureciau, nesijausciau geresne, nes jos grozis - tai ne mano nuopelnas