Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

QUOTE(Nerytė @ 2013 03 21, 15:11)
kaip man patinka sios kedes... wub.gif  originalo neipirksiu, bet kopijas tikrai planuoju isigyti wub.gif

jau geriau viena - bet originalia, nei 6 kopijas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(incultino @ 2013 03 21, 18:05)
jau geriau viena - bet originalia, nei 6 kopijas  4u.gif

na ir ar verta jau čia taip tuos originalus dievinti? Juk kainos ne kiekvieno lietuvio kišenei doh.gif

Herman Miller Beautiful original 1950s set of 4 Eiffel Tower Chairs - Rare - US $3,081.00

Aš nepiktai, bet taip nepatinka, kai viskas perkama tik vardinio, o paskui giriamasi giriamasi....
Atsakyti
QUOTE(indregu @ 2013 03 21, 18:11)
na ir ar verta jau čia taip tuos originalus dievinti? Juk kainos ne kiekvieno lietuvio kišenei  doh.gif

Herman Miller Beautiful original 1950s set of 4 Eiffel Tower Chairs - Rare - US $3,081.00

Aš nepiktai, bet taip nepatinka, kai viskas perkama tik vardinio, o paskui giriamasi giriamasi....

na ne visi perka tam, kad girtis (kas nesidomi dizainu, isvis nesuprastu kad tai ypatinga kede wink.gif)
cia kiekvienam savo, as irgi ne piktai ax.gif
si kede gaminama virs 60metu, jos populiarumas nei kiek nemazeja, ir tai jau tapo klasika. reikia suprasti daikto verte, gerbti kureja.
as apskirai namuose megeja scandinavian country style, ir man pilnai visam bute/name uztektu tik sios vienos kedes, kuri dar graziau atrodytu kontraste paprastesniu, "netobulu" daiktu.
ir dazniausiai tie (niekam netaikau asmeniskai), kas prisiperka fake'iniu daiktu nori atrodyti isikirtinai, prabangiai. Cia kaip su rubais - kam zmones perka pigiai blizgancias Chanel, D&G kopijas? cia retorinis klausimas - atsakyti nereikia:)
ir siaip as jauciu didele pagarba kurejams, ne kiekvienam pasiseka sukurti toki daikta, kuris tiek metu butu populiarus ir butu irasytas i vadovelius!
as neturiu tos kedes, bet nesijauciu del to blogesne, o jei tureciau, nesijausciau geresne, nes jos grozis - tai ne mano nuopelnas biggrin.gif
Atsakyti
O kur tokiu kėdžių galima Lietuvoje įsigyti, gal žinote? Ir originaliu ir ne
Atsakyti
QUOTE(CESARIA @ 2013 03 21, 19:10)
O kur tokiu kėdžių galima Lietuvoje įsigyti, gal žinote? Ir originaliu ir ne

Su medinėm kojom maciau Vilniaus "Baldų rojuje", antro aukšto gale. Berods, apie 350 kainuoja. Fake, savaime suprantama biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dansu: 22 kovo 2013 - 05:24
QUOTE(indregu @ 2013 03 21, 17:11)
na ir ar verta jau čia taip tuos originalus dievinti? Juk kainos ne kiekvieno lietuvio kišenei  doh.gif

Aš turiu kopijas ir labai tuo patenkinta. Pas mus namie nesilanko jokie snobai, kad suprastų wink.gif Tik nereikia pirkti iš visai nežinomų pardavėjų, nes pilna tų kėdžių ir ebay. Aš pirkau UK, gana nemažos ir žinomos parduotuvės, parsivežiau į LT per vežejus, esu labai patenkinta, pagaminta viskas puikiai. O ir tarnauja super, ypač kai namie maži vaikai thumbup.gif
Neįrenginėju savo namų visiškai pagal skandinavišką modelį, tiesiog daug pavienių daiktų yra man patinkančių, todėl pritaikau ir savo interjere.

Va kelios mano namų foto:
user posted image

user posted image

user posted image

Planuoju svetainėje priderinti tokio pat tipo supamą kėdę wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(eufrozina @ 2013 03 22, 09:12)
Aš turiu kopijas ir labai tuo patenkinta. Pas mus namie nesilanko jokie snobai, kad suprastų wink.gif Tik nereikia pirkti iš visai nežinomų pardavėjų, nes pilna tų kėdžių ir ebay. Aš pirkau UK, gana nemažos ir žinomos parduotuvės, parsivežiau į LT per vežejus, esu labai patenkinta, pagaminta viskas puikiai. O ir tarnauja super, ypač kai namie maži vaikai thumbup.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Eufrozina, prasau jei galite, brukstelkit is kokios parduotuves pirkote, as dabar kaip tik dairausi siu kedziu... 4u.gif beje, gal kas susidurete ar zinote, kas islietu namie betonines grindis, kiek ziurineju tai liejamos gamyklose, kazin tokiu pat principu lieja ir gyvenamuose namuose?
Atsakyti
QUOTE(luka* @ 2013 03 22, 10:26)
Eufrozina, prasau jei galite, brukstelkit is kokios parduotuves pirkote, as dabar kaip tik dairausi siu kedziu...  4u.gif beje, gal kas susidurete ar zinote, kas islietu namie betonines grindis, kiek ziurineju tai liejamos gamyklose, kazin tokiu pat principu lieja ir gyvenamuose namuose?

Parašiau AŽ.
Dėl betoninių grindų net nelabai supratau kame čia problema, gi atvažiuoja ir išlieja. Atvažiuoja, su šlangom tokiom pila betoną ir užlygina. Na kaip nuosavuose namuose lieja. Nebent jos kažkuom ypatingos turi būti g.gif
Atsakyti
QUOTE(luka* @ 2013 03 22, 11:26)
Eufrozina, prasau jei galite, brukstelkit is kokios parduotuves pirkote, as dabar kaip tik dairausi siu kedziu...  4u.gif beje, gal kas susidurete ar zinote, kas islietu namie betonines grindis, kiek ziurineju tai liejamos gamyklose, kazin tokiu pat principu lieja ir gyvenamuose namuose?

Turbut turite galvoje poliruoto betono grindis, kurios jau yra uzbaigtos grindys, ta prasme ant virsaus nesideda nei medis, laminatas, plyteles ar jokia kt danga. Ar klystu? smile.gif

As, beje, jomis irgi domiuosi, planuoju deti vonioje ir ioridoriuje, tiesa, informacijos labai skurdziai...
Atsakyti
Eufrozina, parašykite prašau ir man tos parduotuvės kontaktus. Arba juk galite ir čia, gal dar kažkam pravers
Atsakyti
QUOTE(incultino @ 2013 03 22, 12:50)
Turbut turite galvoje poliruoto betono grindis, kurios jau yra uzbaigtos grindys, ta prasme ant virsaus nesideda nei medis, laminatas, plyteles ar jokia kt danga. Ar klystu?  smile.gif

As, beje, jomis irgi domiuosi, planuoju deti vonioje ir ioridoriuje, tiesa, informacijos labai skurdziai...

Tai jums kurių reikia? Tų negražių, ant kurių medis ar plyteles dėsis, ar tų gražių?

Na pas mus name liejo tas paprastas betonines grindis, po to ant jų dėjo plyteles, medines grindis. Tai jis nebuvo idealiai švaraus paviršiaus, na ant tokio tikrai negyvenčiau, nes dulka smile.gif Tas šlifuotas grindis lieja dažniausiai pramoniniuose pastatuose, sandėliuose lieja. Bent Kaune yra tokia firma: http://www.robotus.lt/apie-mus-9/lt/
Atsakyti