Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

QUOTE(LaimingaMamyte @ 2013 06 10, 14:25)
Sveikos,

gal galite daugiau skandinavisku virtuves ir vonios kambariu nuotrauku ideti... Labai ieskau ideju  blush2.gif

o googlo paklaust nenorit? bus graičiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2013 06 10, 13:25)
Sveikos,

gal galite daugiau skandinavisku virtuves ir vonios kambariu nuotrauku ideti... Labai ieskau ideju  blush2.gif

Kokio stiliaus domintų? g.gif
https://www.google.l...N...920&bih=948
https://www.google.l...o...920&bih=985
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barboraaa: 10 birželio 2013 - 14:34
QUOTE(Blackout @ 2013 05 15, 21:26)
Labas, gerbėjos skandinaviško interjero.
Aš ir viena iš tų.
Taip laukiau, kol galėsiu oficialiai ir užtikrintai domėtis, nes šian mums patvirtino, kad vis gi duos paskolą būstui. Tai laimės pilnos kelnės.
Ir skandinaviškas rodos nėra labai brangus sprendimas.

Norėjau jūsų nuomonės apie betono dekoro sienas vonioje.
Gal susidūrėt su tuo praktikoje?
Kaip būtent paruošiamos tokios sienos, kad suteikti blizgumo ir gyvumo smile.gif

Sveikos 4u.gif kadangi mūsų statomas namas po truputį įgauna pavidalą, ir anksčiau turėti norai betono grindims ar betoninei sienų apdailai buvo ilgai svarstyti. Rezultatas - betoninės grindys (tikrosios, ne imitacija ar tarkim cementinis atitikmuo) yra absoliuti prabanga. Uz 100kv.m.betoninių grindų buvo užsiprašyta 40tūkst. Lt. Hmm... g.gif O realiai turėtų būti pigios pramoninės grindys, tačiau mažose erdvėse dėl daugybės kampų kaina tampa keliaguba. Sienų apdaila jaučiu būtų panašiai. Nors technologija nėra sudėtinga, tačiau darbo nemažai, kad galima būtų išgauti norimą blizgesį. Variantas betoninei apdailai būtų cementinės plokštės arba plytelės.
Taigi po visų ieškojimų darysime visame name medines alyvuotas grindis. Išskyrus tambūrą, rūsį bei galbūt vonias, tas zonas kur pilstosi vanduo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 30 birželio 2013 - 11:44
Kad tema visiškai nemirtų, įdedu vieną gražų baltą interjerą:

user posted image

Daugiau foto.
Atsakyti
Ačiū labai, tikrai pravers smile.gif
Atsakyti
Gal kur matėt įdomių prieškambario sprendimų? rolleyes.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2013 09 26, 20:53)
Gal kur matėt įdomių prieškambario sprendimų? rolleyes.gif

aš sau tokius susiradus esu smile.gif o darysim greičiausiai modifuotą iš abiejų biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Merginos, gal kuri, ar jusu pazystami turi baltas grindis? Sendinto medzio negalesim ipirkti, nes didelis labai plotas, laminatas - nezavi. Norisi pirkti papratas lentas ir jas dazyti vos blizgiais baltais dazais, holuose iterpiant spalvingai margintas plyteles, kurios vizualiai atrodo kaip kilimai (del daznai sunio pakeliamos kojos, sildomu grindu tose vietose tikru kilimu net nebus). Bet kyla klausimas kaip su prieziura kad ir po metu, dveju? juk tas purvas lyg isigeria, neatgrumdysi, o plius perkant paprastas lentas skirtas grindims - bijau kad labai jau banguos ir pan. Gaila, bet nelabai zmoniu yra su tokia patirtimi.
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2013 06 30, 11:43)
Sveikos 4u.gif kadangi mūsų statomas namas po truputį įgauna pavidalą, ir anksčiau turėti norai betono grindims ar betoninei sienų apdailai buvo ilgai svarstyti. Rezultatas - betoninės grindys (tikrosios, ne imitacija ar tarkim cementinis atitikmuo) yra absoliuti prabanga. Uz 100kv.m.betoninių grindų buvo užsiprašyta 40tūkst. Lt. Hmm...  g.gif O realiai turėtų būti pigios pramoninės grindys, tačiau mažose erdvėse dėl daugybės kampų kaina tampa keliaguba. Sienų apdaila jaučiu būtų panašiai. Nors technologija nėra sudėtinga, tačiau darbo nemažai, kad galima būtų išgauti norimą blizgesį. Variantas betoninei apdailai būtų cementinės plokštės arba plytelės.
Taigi po visų ieškojimų darysime visame name medines alyvuotas grindis. Išskyrus tambūrą, rūsį bei galbūt vonias, tas zonas kur pilstosi vanduo.

Na mes irgi atsisake betoninės minties.
Radome akmens masės plytelės pilko atspalvio, manau visai neblogai gavosi. smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Rabambule @ 2013 10 10, 10:14)
Merginos, gal kuri, ar jusu pazystami turi baltas grindis? Sendinto medzio negalesim ipirkti, nes didelis labai plotas, laminatas - nezavi. Norisi pirkti papratas lentas ir jas dazyti vos blizgiais baltais dazais, holuose iterpiant spalvingai margintas plyteles, kurios vizualiai atrodo kaip kilimai (del daznai sunio pakeliamos kojos, sildomu grindu tose vietose tikru kilimu net nebus). Bet kyla klausimas kaip su prieziura kad ir po metu, dveju? juk tas purvas lyg isigeria, neatgrumdysi, o plius perkant paprastas lentas skirtas grindims - bijau kad labai jau banguos ir pan. Gaila, bet nelabai zmoniu yra su tokia patirtimi.

Sveika,
mes nuomavomės butą, tai ten buvo paprastos pušinės lentos, nulakuotos ir psio.
Bet buvo labai senoooos smile.gif
Tai mano pastebėjimai tokie, kad pasidaro tarpai dideli ir girgžda, bet šiaip smagu.
O va pas vienus sodyboje buvome draugus, tai labai gražiai sudėtos pušinės grindys ir nudažytos tokiu pilku atspalviu, bet ir matosi pati medžio faktūra, nu stebuklingai atrodo.

Per skubėjimą ir visiškai nemąstymą, įsidėjom laminatą.
Ir tai dar brokuotą (dabar procese, kad įrodyti kad jis brokuotas)
Šiaip bendras vaizdas gražu ir kiti neatskiria, bet fak. Mane labai nervina.
Taigi.
Nemeskit kelio dėl takelio.
Atsakyti
http://melificent.co...s-white-floors/
Mes tokias turejom, daugiau nei uz ka schmoll.gif kiek valymo! Kiekviena diena su siurbliu reikedavo vaziuot, visi sunio plaukai, mano plaukai, net dulkes, viskas taaaaip matosi!!
Va nebent tokias dekit, jei norit baltu, manau bus tikrai praktiskiau http://www.archiexpo...uct-item_593294
thumbup.gif

Ir aisku, tik medines grindys! Neblogai atrodancio laminato kaina gerokai virs 100lt, o medines grazios, paruostos dazymui/alyvavimui/lakavimui - maziau nei 100, siauresnes galima ir iki 50lt nusipirkt. Ir turesit tikrai nuostabias grindis, su metais vis grazejancias, o ir vaiksciot daug smagiau, ne kaip ant plastmases 4u.gif
Atsakyti
Taip, paprastu grindu nulakuotu esu pati maciusi, su tamsiai nudazytomis senomis pati gyvenusi, bet kaip butent su baltomis? nors man labai grazu..
Papildyta:
nepamaciau incultino pasisakymo biggrin.gif del pacio purvo matymosi man nera labai aktualu, nes jeigu jau yra plauku, ar sapu vitiek siurbiu, plaunu pirma auksta kiekviena diena..vistiek negaleciau gyventi ant margu grindu ir atseit nematyti tu trupiniu. Bet man baisu, kad ta balta spalva nuo tu kojniu, sunio ir pan bruzinimu nebuna balta ir bruzink nebruzines ji tamsese vietomis buna. Ar as klystu? noreciau tiesiog tokiu grindu, kad kiek bevaiksciotum, viska ispovus ir nusiurbus balta butu tiesiog balta 4u.gif o jusu parodytas antras variantas jau toks su issukiu, bet tikiu kad per brangus. Negalime deti grindu uz 100 ir daugiau, bet kokiu..idealu butu uz 50..
Atsakyti