Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

Manau sildo kita faktura ir pati kita medziaga. Pvz betonas, siena balta (derinama su betonu del atspalviu) ir ivedamas medis - ar tai gelsvas, ar sedintas tamsus..vieniems grazu fanieruotas lygus pavirsius, taciau jau spalva turi buti sildanti - i geltonuma, kitems grazu senas kinvarpinis, kuris turi daug rieviu, todel jau pati faktura sildo. O jeigu pvz ant betono numesi spalvota ryskiu spalvu kilimeli ir vel susildysi. Todel mano nuomone ziurekite visuma - kas ten dar bus toje vietoje. Nes ir balciausia salciausia balta siena gali susildyti mazas aksomu aptrauktas paveiksliukas.
Atsakyti
QUOTE(Rabambule @ 2013 10 24, 11:31)
Manau sildo kita faktura ir pati kita medziaga. Pvz betonas, siena balta (derinama su betonu  del atspalviu) ir ivedamas medis - ar tai gelsvas, ar sedintas tamsus..vieniems grazu fanieruotas lygus pavirsius, taciau jau spalva turi buti sildanti - i geltonuma, kitems grazu senas kinvarpinis, kuris turi daug rieviu, todel jau pati faktura sildo. O jeigu pvz ant betono numesi spalvota ryskiu spalvu kilimeli ir vel susildysi. Todel mano nuomone ziurekite visuma - kas ten dar bus toje vietoje. Nes ir balciausia salciausia balta siena gali susildyti mazas aksomu aptrauktas paveiksliukas.

Vakar perverčiau milijonus nuotraukų internete ir teisingai sakai, šildo detalės, faktūros. Taip ir darysim. Imsim baltą sienų dažų bazę ir nė netonuosim. O dar kai namuose 2 maži vaikai bus, tai galimai bus remontai po kokių 3-4 metų, galima bus nutonuot sienas, jei norėsis.

Ačiū už galutinį dvejonių išblaškymą 4u.gif
Atsakyti
Gražiai atrodo baltų plytų siena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bitarija @ 2013 10 24, 10:28)
Vakar perverčiau milijonus nuotraukų internete ir teisingai sakai, šildo detalės, faktūros. Taip ir darysim. Imsim baltą sienų dažų bazę ir nė netonuosim. O dar kai namuose 2 maži vaikai bus, tai galimai bus remontai po kokių 3-4 metų, galima bus nutonuot sienas, jei norėsis.

Ačiū už galutinį dvejonių išblaškymą  4u.gif

As ir ruosiuosi dazyti sienas balta spalva, bet kaip ir jus blaskiausi del tonavimo. Ar reikia ar ne. O kokius perkate dazus? Gal kas patars kokie geresni? Ar cia meistrai pasiulo ?
Atsakyti
QUOTE(bitarija @ 2013 10 23, 15:56)
Dar klausimas išmanančioms - jei pas mus bus plytelės betono imitacija (keli postai aukščiau yra pvz.). tai kokios spalvos sušildytų tą pilkumą. Mastom, ar reikia baltus sienų dažus tonuoti šilta spalva / palikti netonuotus visai / tonuoti šaltu atspalviu? Vadinasi "pasiklydę spalvose"  doh.gif  lotuliukas.gif

Aš tikrai netonuočiau ax.gif paprasta balta spalva ir viskas, vienu galvos skausmu mažiau rolleyes.gif šildo kiti spalviniai akcentai - kilimai, paveikslai, baldai.

Pas mus visgi liko nedidelis plotelis betoniniu grindú - tambūras, rūsys bei garažas. Labiau pramoninė namo dalis biggrin.gif lies po gero mėnesio, bus matyt rezultatas. Likusios grindys - medis.

Dėl baltú grindú, pas mus dabar yra nedideli ploteliai baltú plyteliú - prieskambaris, virtuvė. Nors man labai gražu, bet niekada daugiau nedaryčiau baltú grindú aktyvaus gyvenimo erdvėse doh.gif absoliutus tarnavimas grindim... Siurbiu kelis k. per diená, plaunu praktiškai kasdien ir dar dažnokai reik su kokiu balikliu praplaut, nes užsineša pilkai viskas.. Nors toli gražu nesu pedantė, bet šiukšlės tiesiog bado akis, užtenka vieno trupinio ir jau norisi siurblį traukt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 26 spalio 2013 - 22:50
Truputis baltú grindú pasigrožėjimui rolleyes.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
Dar šiek tiek puikaus interjero...

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted imageuser posted image

Atsakyti
Dar truputėlis 4u.gif virtuvės rolleyes.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 28 spalio 2013 - 09:52
Sweikos,
vartau, skaitau ir zaviuosi siais vaizdeliais. Mes irgi isirenginejame namus... skandinavisko tipo interjera. bet jau turiu patirties ir nusivylimo... ir nesuprantu, negi skandinaves kiekviena diena plauna grindis? o gal ten pas juos prie duru koks dar mums nematytas daiktas yra, kuris surenka is lauko "ateinancius" purvus.
Mes isklojom grindis medzio imitacijos plytelem. Ir tikrai yra ka veikti, kai namuose mazi vaikai. Nzn ar antra kart taip daryciau:)
o apie baltas net nesvaigstu, nors laaabaaai graziai atrodo nuotraukose....
Atsakyti
pas mane pirmas aukstas vien plyteles kakavos rudos, kito yvori - labai blogai, vistiek viskas matosi, o plius jos kai isplautos buna geros, o paskui tiesiog prisipeduoja, is virsaus nesimato, bet atsisesk ir is sono paziurek doh.gif Taciau vis dar nespjaunu baltu grindu, dar turiu laiko..dizainere pasiule labai idomu varianta - kur holas, didelis koridorius, virtuves zona deti plyteles, bet ne siaip deti - imituoti kilima, sonuose medis kelios lentos, o toliau margos mazos italiskos provanco plyteles (mano skand klasika interjeras), kadangi pas mus kilimu nebus, bent jau tose vietose, nezinau ar si ideja bus igyvendinta, bet ji labai man patinka, ypac kai viskas balta.
http://homeposh.com/...or-dining-room/ va taip, tik spalvos, plyteles visai netokios.
Atsakyti
Ta kilimukų iš plytelių idėja labai gera ir faina thumbup.gif pas save koridoriuje tokio kilimuko nedarau tik dėl to, kad koridorius siauras ir pailgas, būtų didesnis, tikrai būčiau kilimuką dėjus iš plytelių, tas pats ir virtuvėje, jei didesnė erdvė, nu super atrodo wub.gif bent jau po krosnele pasidarysiu ale kilimėlį margą nes visur dedam tokias truputi sendintos spalvos medines grindis, baltoms nesiryžau ax.gif
O koridoriaus grindys bus tokios
user posted image

Dar pvz., kaip galima tuos kilimukus padaryti
user posted image
user posted image

Dar vienas man neblogas variantas iš plytelių
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ugga @ 2013 10 28, 10:16)
Sweikos,
vartau, skaitau ir zaviuosi siais vaizdeliais. Mes irgi isirenginejame namus... skandinavisko tipo interjera. bet jau turiu patirties ir nusivylimo... ir nesuprantu, negi skandinaves kiekviena diena plauna grindis? o gal ten pas juos prie duru koks dar mums nematytas daiktas yra, kuris surenka is lauko "ateinancius" purvus.
Mes isklojom grindis medzio imitacijos plytelem. Ir tikrai yra ka veikti, kai namuose mazi vaikai. Nzn ar antra kart taip daryciau:)
o apie baltas net nesvaigstu, nors laaabaaai graziai atrodo nuotraukose....

As manau, kad skandinaves maziau i galva ima biggrin.gif
Merginos, kurios rengiates skandinavisko stiliaus namus, sakykit, kokias duris renkates? nemazai kur matau dazytas baltai duris pas skandimavus, sakykite ar kas tokias turit? Ar geriau duris paprasciausiai beiciuoti ir lakuoti? Baisu, kad nebutu teplu ir neissiraizytu tie dazai.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kadija @ 2013 10 28, 14:41)
As manau, kad skandinaves maziau i galva ima  biggrin.gif
Merginos, kurios rengiates skandinavisko stiliaus namus, sakykit, kokias duris renkates? nemazai kur matau dazytas baltai duris pas skandimavus, sakykite ar kas tokias turit? Ar geriau duris paprasciausiai beiciuoti ir lakuoti? Baisu, kad nebutu teplu ir neissiraizytu tie dazai..  smile.gif

Gal irgi tiesa.... bet vistiek. Negi tarp trupiniu vaiksciosi? ne.plausi:) niu neesme. kiekvienai savo.man nepatinka siurbti ir sluoti kasdien, tad kita kart ieskociau kazko gudresnio.
Dar pastebejimas. jei desit plyteles medzio imitacijos....atkreipkit demesi i ju prieziura. man siuo klausimu nepasiseke ax.gif
Atsakyti