Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

[quote=aix2011,2013 12 05, 15:35]
[quote=Caridian,2013 12 05, 09:42]
Sveikos,

gal zinote dizaineriu, galinciu sukurti/padeti sukurti skandinavisko stiliaus interjera? Kiek google bandau rasti, nieko konkretaus, jokiu pavardziu doh.gif
Papildyta:
kam gi jums toli ieskoti imkit skaidra is forumo, tikrai matosi kad moteris ir praktiska ir nenusifantazavusi ,nebent jums reikia hotelinio interjero ...
[/quote]
Skaidra tai jos nickas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2013 12 05, 17:03)
Skaidra tai jos nickas? g.gif

Taip, skaidra111 smile.gif Grizkite viena lapa ar pora atgal sioje temoje ir tikrai surasite mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo izaura16: 05 gruodžio 2013 - 17:18
QUOTE(Carpe diem @ 2013 12 05, 13:57)
Pasigirsiu - pavyko iš antro karto atitaikyti spalvą
Pagrindinis argumentas - noriu, kad išryškėtų baltos durys su apvadais ir balti plintusai bei lubų apvadai, prie baltos sienų spalvos jie taip neišryškėja.

thumbup.gif lauksim pasirodant. As ir darysiu ne grynai baltos o su atspalviu. MAn patinka kaip atspalvis zaidzia su sviesa rolleyes.gif

QUOTE(Carpe diem @ 2013 12 05, 15:12)
Dar iškeliu savo klausimą dėl rudų durų ir jų apvadų bei derintinų plintusų, norėjau baltų, bet prie rudų durų apvadų lyg be ryšio, nors va ką radau, daryta dizainerės smile.gif
Baisiai neatrodo, bet keistoka gal  unsure.gif

Cia jusu namuose? Baisiai neatrodo, net gal ir neuzkliutu neakcentavus, bet jau atkreipus demesi tai kliuna spalvu gausa. Siame variante turbut graziausiai ziuretusi grindu spalvos plintusas.
Atsakyti
QUOTE(Muxius @ 2013 12 06, 09:13)
Cia jusu namuose? Baisiai neatrodo, net gal ir neuzkliutu neakcentavus, bet jau atkreipus demesi tai kliuna spalvu gausa. Siame variante turbut graziausiai ziuretusi grindu spalvos plintusas.

Ne, ne mano. Aš susimėčiau dėl plintusų, nes durys rudos, jų apvadai rudi, o sieninė spinta bus balta, tai su plintusų spalva suabejojau smile.gif
Atsakyti
Ir man keistokai atrodo tie balti plintusai unsure.gif nedaryciau taip..
Papildyta:
QUOTE(Caridian @ 2013 12 05, 10:42)
Kaip suprantu, tolesne danga kambaryje bus kazkokia kita, ne plyteles? Turbut medines rinksites?

Taip, likusios grindys ąžuolinės.
Atsakyti
Ne i skandinaviska tema, bet OMG! biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 06 gruodžio 2013 - 13:39
QUOTE(Pupeliukas @ 2013 12 06, 13:38)
Ne i skandinaviska tema, bet OMG!  biggrin.gif

Cia kaip suprasti? patiko? blink.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2013 12 06, 13:38)

baisu tikrai, bet jaučiu mano dukrai patiktų lotuliukas.gif ji sako- viskas man turi būt rožinės spalvos... dar kolkas iki jos kambario apstatymo nepriėjom, bet jau bijau ir pagalvot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2013 12 06, 14:38)

Tikrai, kad vauuu biggrin.gif Blogaja prasme, aisku biggrin.gif

Bet, kai pagalvoji, tiek zmones pinigu turi - o sitaip namus isirengia doh.gif Na, bet kiekvieno skonis skirtingas visgi bigsmile.gif
Atsakyti
Paskutinis ikeltas interjeras tikra klaikuma. Na, bet man apskritai tokie drastiski deriniai kaip vien juoda/balta arba raudona/juoda yra labai atstumiantys wacko.gif
Atsakyti
Tikrai akies neglosto paskutinė nuoroda.

Dėl plintusų, tai man visai nieko atrodo, ypač įsivaizduojant spintą baltą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2013 12 06, 15:06)
Dėl plintusų, tai man visai nieko atrodo, ypač įsivaizduojant spintą baltą  rolleyes.gif

Ir dar baltus spintos apvadus? ir baltus lubų apvadus? ax.gif
smile.gif
Nu gražios tos rudos durys, bet rudų apvadų kažkaip nenoriu... Nors gal žiūrėsis, reiks bandyt ir taip ir taip prieš apsisprendžiant doh.gif
Atsakyti