Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

QUOTE(Carpe diem @ 2013 12 06, 16:35)
Ir dar baltus spintos apvadus? ir baltus lubų apvadus?  ax.gif
smile.gif
Nu gražios tos rudos durys, bet rudų apvadų kažkaip nenoriu... Nors gal žiūrėsis, reiks bandyt ir taip ir taip prieš apsisprendžiant  doh.gif

as tavo vietoje daryciau taip: paimciau apvado dali- tiek balto tiek rudo ir pridejus atskirai nufotografuociau. Gal foto labiau matysis derejimas tiek vieno tiek kito. Jei neturi paciu apvadu- tiks iskirptas net is spalvoto popieriaus maketas. Svarbu kad matytusi tiek su viena spalva tiek su kita.
KAd ir pateiktam pavyzdy- baltas plintusas dera ir su tapetais ir su durim, na bet su grindim tai niekaip mano akiai.
Atsakyti
http://www.skeppshol...n...y&preview=0

atsvara klasikai biggrin.gif siame puslapyje labai daug interjeru kur vyrauja skandinaviska klasika, kas moko mus derinti minimalizma su klasikos elementais..pasinagrinekite
Atsakyti
QUOTE(ugga @ 2013 12 06, 15:00)
Cia kaip suprasti? patiko? blink.gif  blush2.gif

Nu jau, aisku kad nepatiko... Kazkaip dar teksta paskaicius tapo nesuvokiama KUR imanoma isleisti tiek pinigu? Ir sitas akvariumas negali tiek kainuoti... 10 tukst gal, na bet tikrai ne 100 tukst. Prasilenkia man ten sumos su sveiku protu. Uz tokias sumas galima butu buve Egle Mieliauskiene pasisamdyt, ten bent jau matosi, kur pinigai sukisami (nors ne mano skonio, bet dirba bent jau profesionaliai)... O cia tik gipso kartono bangu pridaryta ir tipo jau wow! Na toks man pasirode gan beviltiskas dizaineres darbas..

QUOTE(Rabambule @ 2013 12 06, 17:22)

atsvara klasikai biggrin.gif  siame puslapyje labai daug interjeru kur vyrauja skandinaviska klasika, kas moko mus derinti minimalizma su klasikos elementais..pasinagrinekite

Grazu rolleyes.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image

Kaip manot, ar verta dazyti baltai tokius miegamojo baldus? Turim nelakuoto medzio (berods uosio g.gif realiai medis ne rausvas, gal nuotraukose taip gali atrodyti ) lova, spintele prie lovos ir didesne spintele rubams.

Galvojam apie grindis naturalaus medzio, ilgu lentu, vidutinio sviesumo, kazkas tokio:

user posted image

Taigi, ar tie turimi baldai isipaisytu, t.y. medis ir kitoks medis, kai atspalviai nedaug skiriasi gali buti kaprizingas derinys ir nezinau, ar gerai atrodys g.gif

Atsakyti
QUOTE(Rabambule @ 2013 12 06, 16:22)

atsvara klasikai biggrin.gif  siame puslapyje labai daug interjeru kur vyrauja skandinaviska klasika, kas moko mus derinti minimalizma su klasikos elementais..pasinagrinekite

labai grazu thumbup.gif
Atsakyti

Taigi, ar tie turimi baldai isipaisytu, t.y. medis ir kitoks medis, kai atspalviai nedaug skiriasi gali buti kaprizingas derinys ir nezinau, ar gerai atrodys g.gif

Aš dažyčiau, manau tikrai gali nekaip žiūrėtis dvi skirtingos medžio spalvos. Nors aišku reikėtų sudėti juos gyvai, tada iškart pasimatytų ar pjaunasi ar ne
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2013 12 07, 13:52)
Kaip manot, ar verta dazyti baltai tokius miegamojo baldus? Turim nelakuoto medzio (berods uosio g.gif realiai medis ne rausvas, gal nuotraukose taip gali atrodyti ) lova, spintele prie lovos ir didesne spintele rubams.

Nemanau, kad būtų blogai ir nedažius g.gif aišku, nudažius baltai ar kokia kita spalva, su grindų medžiu nesipjautų tikrai, bet man toks natūralus medis labai gražus ir padėjus kokį kilimuką miegamajame gal vizualiai atsiskirtų abi medžio spalvos viena nuo kitos.
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2013 11 13, 18:49)
Carpe Diem, man tie pilki su smulkiom gėlytėm labai patiko rolleyes.gif  Dryžuoti OK, toks "saugus" variantas. Aš turbūt gėlėtus dėčiau.
Pvz:
user posted image
Čia Sandberg tapetai, turi Retroforma. Dar įmesiu ką nors  mirksiukas.gif labai gerai esu išanalizavusi šią rinką lotuliukas.gif

Nugalėjo šie biggrin.gif
Susigalvojau užsisakyti dryžuotus per vėlai, jau už savaitės klijuoti meistrai nori, o ir mes persikraustyti norim kuo greičiau, tai niekur neradusi pirkti dryžuotų Retroformoj pagriebiau šiuos, tik mano tokie šaltesnių spalvų (daugiau melsvos), bet raštas analogiškas, pagrindas baltas smile.gif pagalvojau pasižiūrėsiu kokius variantus man Pupeliukas pridėjo, o gi va ir tie patys biggrin.gif bus močiutiški vis dėlto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2013 12 07, 23:55)
Nugalėjo šie biggrin.gif

Yay! thumbup.gif
O pas mus deda medines grindis ir pila betonines.. Kvepia pabaiga irgi drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2013 12 07, 22:55)
Nugalėjo šie biggrin.gif
bus močiutiški vis dėlto biggrin.gif

thumbup.gif jega
dziaugiuosi, kad arteja pabaigos pradzia:) (juk po to uzailaidos, kilimai, pagalves, vazos:)...) sekmes
lauksim foto
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2013 12 08, 00:26)
Yay! thumbup.gif
O pas mus deda medines grindis ir pila betonines.. Kvepia pabaiga irgi drinks_cheers.gif

laukiu labai foto, man idomu pati eiga darbu to dekoratyvaus betono? pvz man mus betonavimas jau senokai padarytas ir mastau apie keliu kambariu dekoratyvu betona, pvz dvieju sandeliuku, sveciu tuliko..virtuves turbut neisdrisiu..
as vis mastau apie dvipusi zidini, grubiai tariant svetaine ir virtuve skirs zidinys, kurio kolona iki 2 m, tarpai irgi apie 2 m is sonu, zidinio apdaila klasikine. Taciau pradejau nerimauti del to plataus zidinio stulpo, jis skiria erdves, bet kartu virtuve labiau izoliuoja, langa svetaines uztoja. Ar butu labai nesamone jeigu apacioje zidinys butu iki 2 m plocio, o kur apdaila baigaisi - susiauretu iki 1.20 apytiksliai..tada sedint erdves butu padalintos, o atsistojus tas plonenis stulpas nemaisytu ir neuzstotu..tik ar tai dera su klasikine paraityta apdaila?
Atsakyti
QUOTE(Rabambule @ 2013 12 08, 13:20)
laukiu labai foto, man idomu pati eiga darbu to dekoratyvaus betono? pvz man mus betonavimas jau senokai padarytas ir mastau apie keliu kambariu dekoratyvu betona, pvz dvieju sandeliuku, sveciu tuliko..virtuves turbut neisdrisiu..
as vis mastau apie dvipusi zidini, grubiai tariant svetaine ir virtuve skirs zidinys, kurio  kolona iki 2 m, tarpai irgi apie 2 m is sonu...

Kokia eiga? Kasdien nebunu name tai tiksliai nepasakysiu, bet pirmiausia uzsigruntuoja juodgrindes islygina nelygumus, po to lieja ir terlioja ta betona, gaunasi tokiais ruozais nelygiais, o po to poliruoja iki reikiamo blizgesio su spec medziagom. Rusi jau baige, galutinio rezultato dar nemaciau, maciau tik, kai islieta, bet nepoliruota buvo, man jau tada grazu buvo biggrin.gif liko tamburas ir garazas. Rusy tamsu, tai fotografuojant mazai kas matysis, parodysiu tambura, kai padarys.
Apie zidini nelabai supratau, kaip ten kur siauriau norit padaryti unsure.gif o Klasikine zidinio apdaila manau tinka bet kokiam interjere. ax.gif

Cia siaip. Ziauriai grazi vonia rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 08 gruodžio 2013 - 20:24