Įkraunama...
Įkraunama...

II ligoninė, gyd. Šilkaitienė

Su situ neteko susidurt schmoll.gif o tai tu privaciai eini ,kad nori duot,jug cia privaloma OP,nu kadangi siais laikais visiems beveik daktarams duoda tai manau 2oo reiketu g.gif tai tikrai,jai nedaugiau nes 100 duoda uz prieziura gera

LAPAROSKOPIJA ir CEZARIS du skirtingi dalykai,LAPAROSKOPIJAI 1000 tikrai nereikia schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ausra1976: 22 liepos 2009 - 10:53
Kainos tikrai šoktelėjusios unsure.gif aš prieš 2,6m ir 1,4m mokėjau po 500lt
jei mokėt į kasą ir dar į kišenę,tai susidaro doh.gif
nu bet pačios renkamės gydytoją,tai gal neverta ir dejuot smile.gif

O kas liečia klausimą tiesiai šviesiai šios gydytojos-tai man sunkiai pavyko susikalbėt.
Darė ji man tokią procedūrą ir klasiu,kiek skoloj,2k klausiau,mykė kažką,nesupratau,padaviau savo nuožiūra,dabar galvoju,jau gal maža,kai tiek prašosi į kišenę doh.gif
bet ir taip jų pelningas darbas,mums irgi mažina pašalpas ir visa kita,nėr ko pratint tongue.gif
Atsakyti
ir išvis, apie ką kalbate, mergaitės? apie kainas? bigsmile.gif tai čia nusako, kokia gydytoja? ar jos kompetencija? kažkaip negaliu suvokt, kaip siejasi kaina su gydytojos profesionalumu.....tema yra APIE GYDYTOJĄ....taigi nenukrypkit....apie kainas galit pakalbėt az arba kitam forume....
Atsakyti
Siaip apie gydytoja puikus atsiliepimai. Bet kaip sankant kas nedirba tas neklysta. Is mano puses mastau kad pas ja papuoliau netinkamu laiku. Nors kai gimdziau dar nebuvo bumas tu gimdymu.
Gimdziau pas ja, bet manau kad daugiau negimdyciau. Su manimi ji neatsakingai pasielge. Man buvo sunkus gimdymas ir po gimdymo laikotarpis. Nekaltinu jos. Tiesiog buvau neeilinis atvejas, todel ant tokiu atveju ir suklystama. Bet manau jei moki pinigus gydytojai turi priziuret iki israsymo is ligonines. Nes kazkaip pasijutau palikta likimo valiai po gimdymo.
Atsakyti
QUOTE(Malėja @ 2009 08 20, 13:57)
Sveikos. Tai ši gydytoja dirba 2 ligoninėje,  dar A klinikoje ir kur dar ?

Kiek žinau,2-oje lig.,Eigulių šeimos sveikatos centre ketvrtad.,kartais... važiuoja į Veliuonos polikliniką
Atsakyti
QUOTE(reduciukas @ 2009 08 30, 16:35)
Nu eina sau i kasa reikia sumoketi tiek, kiek gydytojai +akuserei atsidekojant, tai gimdymas pabrangsta dvigubai  doh.gif Tai net noro nebelieka II ligoninej gimdyti susitarus, nes as suprantu, gydytojai ir akuserei atsidekoti uz darba privalu, bet i ta kasa moketi tokius pinigelius, tai... blink.gif Taip pasimeciau, pigiau pagimdyti iseina KMU susitarus  doh.gif

O Jūs gimdymo įstaigą rinksitės tik pagal kainą ??? Mano supratimu mes renkamės pirmiausia mediką, pas kurį lankomės nėštumo metu, tada jau sprendžiame ar tarsimės dėl "privataus " gimdymo 4u.gif Gi mediką rinksitės ne pagal tai, kurioje klinikoje pigiau ir pas kurį mediką pigiau , tokiu atveju kam išvis mokėti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Malėja: 31 rugpjūčio 2009 - 23:15
QUOTE(Malėja @ 2009 09 01, 13:44)
Visose klinikose yra ta pati tvarka, t.y dėl mokėjimo į kasą, tačiau kai gimdymas vyksta pasirinkto ginekologo pamainoje, tada nereikia mokėti į kasą  4u.gif Taip yra ir Kaune, ir Vilniuje, ir t.t.t.

Tikra tiesa,pas Silkaitiene gimdziau abu savo vaikus,pirma karta dar nereikejo y kasa moket,o su antru isejo gerai prasisukt,nes gimdymas prasidejo kai Silkaitiene dirbo savo pamainoj,tai mokejau tik jai,issikvieciau is namu akusere LINUTE thumbup.gif ,tai gavosi taip daktarei 500,akuserei 200,ir anesteziologui 100 (nebenorejau tokio skausmingo pragaro kentet kaip pirma karta blink.gif schmoll.gif ),o jai issikvieti daktara ne jo pamainoj tai gaunasi dvigubai ir y kasa ir daktarui doh.gif .Ka padarysi jai nori patogumo ir saugumo smile.gif as to norejau abu kartus.Priziurejimas buvo tiesiog super ir pries gimdyma(as pas ja visa nestuma lankiausi) ir gimdymo metu ir po jo.SKUSTIS BUTU GRIEKAS schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ausra1976: 19 rugsėjo 2009 - 20:19
|Pati geriausia daktare tik jos deka nepraradauu ir antros savo tubos ir dar be to pastojau po jos darytos operacijos per 2 menesius.Tai zmogus kuris myli savo darba,Tik gaila kad ir antra leliu neteks gimdyti su ja schmoll.gif
Atsakyti
Tai labai gera profesionali gydytoja,palinkeciau kiekvienai prie jos gimdyt!O dar jei Linute akusere komandoje tai patikekit nera turbut geresnes komandos antroj ligonineje!Gimdyma prisimenu kaip labai gera patirta gyvenime ivyki ir ji man visuomet malonu prisimint!Ir jei bus antras zirniukas tikrai nebijosiu gimdymo 4u.gif !Sekmes visoms kurios pasirinksit sia gydytoja,o del kainu tai ji sviesiai tiesiai man pasake kiek kam duot.
Atsakyti
mesiu akmenį daržan biggrin.gif

daktarė gal ir gera, ir maloni, ir profesionali, bet kadangi artima draugė labai detaliai papasakojo savo gimdymo istoriją, aš suabejojau jos veiksmais ax.gif
pirmąjį ji buvo pagimdžiusi pas kitą gydytoją labai sklandžiai ir visiškai natūraliai, o pas Šilkaitienę antąrąjį skatinamųjų pagalba "išsovė" vos per pora valandėlių nuo vandenų nubėgimo. vaikas buvo labai irzlus dėl patirto streso. iš esmės man užkliuvo tai, kad buvo skubinamas gimdymas, daktarė greit nusiplovė rankas, nors su ja buvo susitarta. nebuvo laukta natūralių ir ne tokių skausmingų sąrėmių piko, o gimdyvei pameluota, kad skatinamieji jokio neigiamo poveikio neturi, tiesiog greičiau pagimdys. kam to greičiau? ar varžybose dalyvaujam?
Atsakyti
Cia 800 Lt. su mokejimu i kasa ar vien tik jai tiek? doh.gif

QUOTE(Herrera @ 2010 01 10, 18:17)
Gimdymas kainuoja pas ją 800lt, kiek cp nežinau.

Atsakyti
QUOTE(Reduke27 @ 2010 01 13, 16:08)
Cia 800 Lt. su mokejimu i kasa ar vien tik jai tiek?  doh.gif

Vien tik jai tiek. Nors geriausia konkreciai jos pacios pasiklaust. Man ji tiek pasakė.
Atsakyti