Nors mažiulis sugalvojo išlįst į pasaulį 3 savaitėm anksčiau: nebuvo jokios panikos, kad kažkas gali nepavykt (nes kietas kaklelis ir t.t.). Labai profesionaliai buvo "suvadovauta" ir gimdžiau taip gerai ir lengvai, kad galėčiau kas savaitę po vieną
aš neseniai gimdžiau pas gydytoją Šilkaitienę. Likau LABAI patenkinta ir kitą kartą gimdyčiau tik pas ją
Nors mažiulis sugalvojo išlįst į pasaulį 3 savaitėm anksčiau: nebuvo jokios panikos, kad kažkas gali nepavykt (nes kietas kaklelis ir t.t.). Labai profesionaliai buvo "suvadovauta" ir gimdžiau taip gerai ir lengvai, kad galėčiau kas savaitę po vieną
Tai ka as ir sakiau,kad si daktare is DIDZIOSIOS RAIDES
Pas šią gydytoją negimdžiau, bet gulėjau pas ją su gresiančiu. Tai man ji paliko labai gerą įspūdį - rūpestinga, švelni, gerai nuteikė psichologiškai..
Sveikos esamos ir busimos mamos.
Gimdyti atvaziavau viduri nakties...Buvau susitarusi su gydytoja Vaicekauskaite, bet ji atvykti negalejo.
pagulde i gimdykla, apziurejo gydytoja (nezinau pavardes) taciau labai nemaloni.....nieko nei kalbejo nieko....tik buvo nerealiai pikta ir gydytoja ir akusere...prasidejo saremiai...o gydytoja vaiksto ir vos ne "'cia dar tik pradzia gali nevaidinti...ko cia dejuoji paziuresiu ka paskui veiksi....NU jo su vyru tik spoksom issivepe, kur pagarba gimdyvei ir t.t....tai aciu dievui mano gimdymas uztruko ir sulaukem ryto pamainos pasikeitimo....8 val. ryto ateina i gimdykla sviesiaplauke malonaus veido moteris, ir as pasiziuriu ant balto chalato darbo pazymejime parasayta LINA ROCKIENE (esu laabai daug apie ja girdejusi ir tik
atsiliepimu) Man net akyse prasviesejo...Tuomet atejo ir gydytoja ILONA SILKAITIENE
tiek profesine tiek zmogiskaja praseme....Atejo pakalbejo, apziurejo, paaiskino situacija....Nors gimdymas buvo sunkus, ilgas..gydytoja vis tikejo jog mano kudikelis gims pats....bet gimdymas trukes 17 va.
baigesi cezario pjuviu...
...Esu JOMS labai dekinga uz palaikyma gimdymo metu, po gimdymo....Tikrai tokiu darbuotoju reikia paieskoti, nes jos tikrai atsidavusios darbui....
Mano suneliui jau 1 metukas ir 8 menesiai...Jei ne jos jo atejimas nelabai butu malonus (su ta pirmaja piktaja gydytoja). Pamenu gydytoja juokavo...jom mano sunelis nenorejo atieti pro duris tai teko istraukti per kamina...ir sake jog bus karininkas nes gime apsivijes virkstele...
Antra vaikuti tikrai planuosiu gimdyti tik pas sia gydytoja ir akusere...
Mano suneliui jau 1 metukas ir 8 menesiai...Jei ne jos jo atejimas nelabai butu malonus (su ta pirmaja piktaja gydytoja). Pamenu gydytoja juokavo...jom mano sunelis nenorejo atieti pro duris tai teko istraukti per kamina...ir sake jog bus karininkas nes gime apsivijes virkstele...
Antra vaikuti tikrai planuosiu gimdyti tik pas sia gydytoja ir akusere...
Va je
jei tai tiesa, ir Silkaitiene daugiau tikrai nebepriema gimdymu, tai labai gaila
as jau dziaugiaus, kad gera gydytoja susiradau, o dabar ir vel ieskotis
QUOTE(EZUIKA @ 2009 05 06, 19:01)
Va je
jei tai tiesa, ir Silkaitiene daugiau tikrai nebepriema gimdymu, tai labai gaila
as jau dziaugiaus, kad gera gydytoja susiradau, o dabar ir vel ieskotis 
Na... prieš keletą dienų kalbėjausi su šita gydytoja, buvau nuvažiavusi apžiūrai, užsiminiau, kad norėčiau jog ji mane nėštumo metu prižiūrėtų, o po to galėčiau pas ją gimdyti, bet kadangi dar labai anksti nieko konkrečiai nesitarėm, bet nebuvo jokios užuominos, kad nebepriima gimdymų
na teks bandyti paciai gydytojai skambinti ir klausti ar is tiesu ji jau nebepriimines gimdymu, nes butu labai gaila jei tai tiesa
tik problema ta, kad as dar ne lietuvoje, grisiu tik uz menesio, tai gal dar siek tiek ankstoka su ja tartis?
beje, gal kas turite Silkaitienes numeriuka, kuriuo galeciau su ja susisiekti, nes nezinau aa tas kuri turiu, yra josios?
QUOTE(arunebz @ 2009 06 06, 20:42)
ligoniu kasai reikia susimoketi apie 700 lt(gal ~650 lt) gydytoja atnesa pasirasyti toki lapa, kad imokejai ir ji pati nunesa i ta kasa. plius dar reikia tureti ant epiduro, kuris vienas ~150(ligoninese jo kaina tokia yra), o ju gali reiketi 3.
ar jau dabar tiek pabrangę??
o epidūras...nežinau,nes man darė kaip būtiną jį,tai susimokėjau tik anesteziologui.
Tik pagalvojau,kodėl reikėjo tau 3
QUOTE(reduciukas @ 2009 06 15, 09:26)
Mamytes bukit geros pasakykit ar reikes moketi tik i kasa, ar reikia ir gydytojai duoti ir jei reikia tai mazdaug kiek
Labai noriu islaidas pasiplanuoti, nes jau pradejom ziureti kiek viskas kainuoja
Tai tieiog noretusi tuos pinigelius atsideti
Labai labai laukiu atsakymu 
atsidėk 1000 LT, tada tikrai užteks. Jei pataikysi gindyt per gyd. pamainą, nereikės mokėt į kasą ir dar susitaupysi. Jei nereikės epidūro irgi šiek tiek liktų. Geriausia pakalbėt tiesiai su gydytoja ir ji tikrai viską pasakys.
Dasr karta drasiai galiu pasakyti tai gydytoja is didziosios raides .Jai svarbiau esame mes nes pinigai
Buvau pries pora savaiciu pas ja o dabar kita men vel teks apsilankyti operacijai.Ir visiskai nebijau ja pasitikiu visu 100 % jei ne ji siandien savo sunaus tikrai netureciau
QUOTE(EZUIKA @ 2009 07 07, 17:12)
gal kas galite man pasnibzdeti kiek mazdaug Silkaitienei uz gimdymo priemima tureciau pinigeliu duoti
nes visikai neisivaizduoju kiek, kad nepasirodytu per mazai
nes pati gydytoja konkreciai nepasakys 
As pries metus daviau 500 lt. kiek dabar net nezinau,o seip ji megsta kai tiesiai klausiama as taip ir suzinojau
Sveikos busimos mamytes, truputi anksciau as ir teiravausi kiek cia reiks moketi Gyd. Silkaitienei, o dabar galiu atsakyti, nes pati pagimdziau liepos 7 diena nuostabia dukryte
. Taigi gimdziau pas Ilona Silkaitiene ne per jos budejima, todel ji pasake kad nepavyko susitart ta diena su budinciu daktaru ar kazkuo ten kad nereiktu i kasa moket, todel reikejo i kasa sumoket kazkur 570 lt, tada vyras mano paklause o kiek jums reikia primoket, tai ji tiesiai sviesiai pasake kad kokius 300 - 400 lt
, dar vyras paklause kiek akuserei reiktu duoti, tai Silkaitiene pasake kas kokius 200lt (akuserei buvo negaila nes nuostabus zmogus, vardas Lina pavardes nenuziurejau, ji man labiausiai padejo per gimdyma
). Dar ka noreciau pridurti, tai kad pasiule daktare epidura, nes sunkus ir ilgas nusimate gimdymas, daktare patare nes bijojo kad nepavyks paciai pagimdyt del sauso gimdymo, taigi ir kita karta gimdant rinkciausi epidura- super
, daktarui davem 100 lt (pasake silkaitiene kiek duot, matyt cia pavyko susitart kad nereiktu i kasa
) Tai tiek, manau nemazai sumokejom, bet uz saulyte rankose verta.
Sekmes visoms, lengvo gimdymo.
Sekmes visoms, lengvo gimdymo.