Įkraunama...
Įkraunama...

II ligoninė, gyd. Šilkaitienė

aš neseniai gimdžiau pas gydytoją Šilkaitienę. Likau LABAI patenkinta ir kitą kartą gimdyčiau tik pas ją thumbup.gif
Nors mažiulis sugalvojo išlįst į pasaulį 3 savaitėm anksčiau: nebuvo jokios panikos, kad kažkas gali nepavykt (nes kietas kaklelis ir t.t.). Labai profesionaliai buvo "suvadovauta" ir gimdžiau taip gerai ir lengvai, kad galėčiau kas savaitę po vieną smile.gif
Atsakyti
Tai ka as ir sakiau,kad si daktare is DIDZIOSIOS RAIDES thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Pas šią gydytoją negimdžiau, bet gulėjau pas ją su gresiančiu. Tai man ji paliko labai gerą įspūdį - rūpestinga, švelni, gerai nuteikė psichologiškai.. rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos esamos ir busimos mamos. smile.gif Gimdyti atvaziavau viduri nakties...Buvau susitarusi su gydytoja Vaicekauskaite, bet ji atvykti negalejo. g.gif pagulde i gimdykla, apziurejo gydytoja (nezinau pavardes) taciau labai nemaloni.....nieko nei kalbejo nieko....tik buvo nerealiai pikta ir gydytoja ir akusere...prasidejo saremiai...o gydytoja vaiksto ir vos ne "'cia dar tik pradzia gali nevaidinti...ko cia dejuoji paziuresiu ka paskui veiksi....NU jo su vyru tik spoksom issivepe, kur pagarba gimdyvei ir t.t....tai aciu dievui mano gimdymas uztruko ir sulaukem ryto pamainos pasikeitimo....8 val. ryto ateina i gimdykla sviesiaplauke malonaus veido moteris, ir as pasiziuriu ant balto chalato darbo pazymejime parasayta LINA ROCKIENE (esu laabai daug apie ja girdejusi ir tik thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif atsiliepimu) Man net akyse prasviesejo...Tuomet atejo ir gydytoja ILONA SILKAITIENE thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tiek profesine tiek zmogiskaja praseme....Atejo pakalbejo, apziurejo, paaiskino situacija....Nors gimdymas buvo sunkus, ilgas..gydytoja vis tikejo jog mano kudikelis gims pats....bet gimdymas trukes 17 va. blink.gif baigesi cezario pjuviu... thumbup.gif ...Esu JOMS labai dekinga uz palaikyma gimdymo metu, po gimdymo....Tikrai tokiu darbuotoju reikia paieskoti, nes jos tikrai atsidavusios darbui....

Mano suneliui jau 1 metukas ir 8 menesiai...Jei ne jos jo atejimas nelabai butu malonus (su ta pirmaja piktaja gydytoja). Pamenu gydytoja juokavo...jom mano sunelis nenorejo atieti pro duris tai teko istraukti per kamina...ir sake jog bus karininkas nes gime apsivijes virkstele... thumbup.gif

Antra vaikuti tikrai planuosiu gimdyti tik pas sia gydytoja ir akusere... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Va je unsure.gif jei tai tiesa, ir Silkaitiene daugiau tikrai nebepriema gimdymu, tai labai gaila verysad.gif as jau dziaugiaus, kad gera gydytoja susiradau, o dabar ir vel ieskotis schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(EZUIKA @ 2009 05 06, 19:01)
Va je unsure.gif  jei tai tiesa, ir Silkaitiene daugiau tikrai nebepriema gimdymu, tai labai gaila verysad.gif  as jau dziaugiaus, kad gera gydytoja susiradau, o dabar ir vel ieskotis schmoll.gif

Na... prieš keletą dienų kalbėjausi su šita gydytoja, buvau nuvažiavusi apžiūrai, užsiminiau, kad norėčiau jog ji mane nėštumo metu prižiūrėtų, o po to galėčiau pas ją gimdyti, bet kadangi dar labai anksti nieko konkrečiai nesitarėm, bet nebuvo jokios užuominos, kad nebepriima gimdymų smile.gif viskas preliminariai tarsi ir sutarta smile.gif
Atsakyti
na teks bandyti paciai gydytojai skambinti ir klausti ar is tiesu ji jau nebepriimines gimdymu, nes butu labai gaila jei tai tiesa unsure.gif tik problema ta, kad as dar ne lietuvoje, grisiu tik uz menesio, tai gal dar siek tiek ankstoka su ja tartis? g.gif beje, gal kas turite Silkaitienes numeriuka, kuriuo galeciau su ja susisiekti, nes nezinau aa tas kuri turiu, yra josios? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(arunebz @ 2009 06 06, 20:42)

ligoniu kasai reikia susimoketi apie 700 lt(gal ~650 lt) gydytoja atnesa pasirasyti toki lapa, kad imokejai ir ji pati nunesa i ta kasa. plius dar reikia tureti ant epiduro, kuris vienas ~150(ligoninese jo kaina tokia yra), o ju gali reiketi 3.

ar jau dabar tiek pabrangę?? blink.gif buvo apie 460lt gydytojai ir 230lt akušerei,kai pernai aš gimdžiau...
o epidūras...nežinau,nes man darė kaip būtiną jį,tai susimokėjau tik anesteziologui.
Tik pagalvojau,kodėl reikėjo tau 3 g.gif leidžia tai kelis kartus,bet jis skaičiuojasi kaip viena procedūra.
Atsakyti
QUOTE(reduciukas @ 2009 06 15, 09:26)
Mamytes bukit geros pasakykit ar reikes moketi tik i kasa, ar reikia ir gydytojai duoti ir jei reikia tai mazdaug kiek  blush2.gif Labai noriu islaidas pasiplanuoti, nes jau pradejom ziureti kiek viskas kainuoja  blink.gif Tai tieiog noretusi tuos pinigelius atsideti  ax.gif Labai labai laukiu atsakymu  mirksiukas.gif

atsidėk 1000 LT, tada tikrai užteks. Jei pataikysi gindyt per gyd. pamainą, nereikės mokėt į kasą ir dar susitaupysi. Jei nereikės epidūro irgi šiek tiek liktų. Geriausia pakalbėt tiesiai su gydytoja ir ji tikrai viską pasakys.
Atsakyti
Dasr karta drasiai galiu pasakyti tai gydytoja is didziosios raides .Jai svarbiau esame mes nes pinigai 4u.gif Buvau pries pora savaiciu pas ja o dabar kita men vel teks apsilankyti operacijai.Ir visiskai nebijau ja pasitikiu visu 100 % jei ne ji siandien savo sunaus tikrai netureciau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(EZUIKA @ 2009 07 07, 17:12)
gal kas galite man pasnibzdeti kiek mazdaug Silkaitienei uz gimdymo priemima tureciau pinigeliu duoti ax.gif  nes visikai neisivaizduoju kiek, kad nepasirodytu per mazai blush2.gif  nes pati gydytoja konkreciai nepasakys g.gif

As pries metus daviau 500 lt. kiek dabar net nezinau,o seip ji megsta kai tiesiai klausiama as taip ir suzinojau
Atsakyti
Sveikos busimos mamytes, truputi anksciau as ir teiravausi kiek cia reiks moketi Gyd. Silkaitienei, o dabar galiu atsakyti, nes pati pagimdziau liepos 7 diena nuostabia dukryte 4u.gif . Taigi gimdziau pas Ilona Silkaitiene ne per jos budejima, todel ji pasake kad nepavyko susitart ta diena su budinciu daktaru ar kazkuo ten kad nereiktu i kasa moket, todel reikejo i kasa sumoket kazkur 570 lt, tada vyras mano paklause o kiek jums reikia primoket, tai ji tiesiai sviesiai pasake kad kokius 300 - 400 lt blink.gif , dar vyras paklause kiek akuserei reiktu duoti, tai Silkaitiene pasake kas kokius 200lt (akuserei buvo negaila nes nuostabus zmogus, vardas Lina pavardes nenuziurejau, ji man labiausiai padejo per gimdyma thumbup.gif ). Dar ka noreciau pridurti, tai kad pasiule daktare epidura, nes sunkus ir ilgas nusimate gimdymas, daktare patare nes bijojo kad nepavyks paciai pagimdyt del sauso gimdymo, taigi ir kita karta gimdant rinkciausi epidura- super thumbup.gif , daktarui davem 100 lt (pasake silkaitiene kiek duot, matyt cia pavyko susitart kad nereiktu i kasa smile.gif) Tai tiek, manau nemazai sumokejom, bet uz saulyte rankose verta.
Sekmes visoms, lengvo gimdymo. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedrelee: 20 liepos 2009 - 15:53