Įkraunama...
Įkraunama...

II ligoninė, gyd. Šilkaitienė

QUOTE(hexora @ 2013 01 06, 14:56)
Įdomu, ar gydytoja dar priima gimdymus II klinikinėj?

Taip,priima mirksiukas.gif
Atsakyti
Ar viso nėštumo metu pas ją lankėtės II ligoninėj, ar kitoj poliklinikoj, kur ji dirba?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cionge: 07 vasario 2013 - 10:34
QUOTE(cionge @ 2013 02 07, 10:34)
Ar viso nėštumo metu pas ją lankėtės II ligoninėj, ar kitoj poliklinikoj, kur ji dirba?

Pas ja nesilankiau,tik tariaus del gimdymo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cionge @ 2013 02 07, 11:34)

sveiki, ji dirba a klinikoj savanoriu pr 66 kaune,tel 750 800 ir eiguliu seimos centre kaune. labai maloni gydytoja smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
mano dukrele gime CPmetu prie sitos gydytojos, vien tik geriausi atsiliepimai, paskui turejau persileidima sad.gif uzteko vieno skambucio siai gydytojai ir buvau skubiai priimta apziurai ir paguldyta i ligonine, tik deja man niekuo padeti nebegalejo...
Noriu persisrasyti pas sia gydytoja, nes turim problemu su planavimu, o jei pasiseks nestuke.gif tai noreciau, kad priziuretu visa nestuma, nes be abejones pas ja tik gimdyciau.
Klausimastoms kurios pas ja lanketes ar buvot prisiregistrave Eiguliu ar A klinikoje, ar galima pas ja lankytis tiesiog antrojoje ligonineje?
Atsakyti
QUOTE(jolanita @ 2013 03 11, 16:23)
Sveikos  smile.gif
mano dukrele gime CPmetu prie sitos gydytojos, vien tik geriausi atsiliepimai, paskui turejau persileidima sad.gif  uzteko vieno skambucio siai gydytojai ir buvau skubiai priimta apziurai ir paguldyta i ligonine, tik deja man niekuo padeti nebegalejo...
Noriu persisrasyti pas sia gydytoja, nes turim problemu su planavimu, o jei pasiseks  nestuke.gif  tai noreciau, kad priziuretu visa nestuma, nes be abejones pas ja tik gimdyciau.
Klausimastoms kurios pas ja lanketes ar buvot prisiregistrave Eiguliu ar A klinikoje, ar galima pas ja lankytis tiesiog antrojoje ligonineje?

antrojoje lig ji tik lig dirba, ne poliklinikoj, tai jei ten važinėsi, tai negalės nė kokių tyrimų padaryt(gausis kaip privačiai). o jei prisirašai poliklinikoj (jūsų minimoj), tai tada būna visapusė priežiūra: ir tyrimai, ir echo ir t.t.....oficialiai
Atsakyti
QUOTE(Ryto@Rasa @ 2013 03 11, 16:30)
antrojoje lig ji tik lig dirba, ne poliklinikoj, tai jei ten važinėsi, tai negalės nė kokių tyrimų padaryt(gausis kaip privačiai). o jei prisirašai poliklinikoj (jūsų minimoj), tai tada būna visapusė priežiūra: ir tyrimai, ir echo ir t.t.....oficialiai

bet ta a klinika yra mokama kiek suprantu, gal zinot kokie ten ikainiai echo, apziuros?
Atsakyti
aš buvau eiguliuose prisirašius. nieko man nekainavo. echo važiuodavau pas ją į antrą lig. tiesa, kainavo vienas tyrimas, lyg vadinasi šlapimo pasėlis. jį darėm, kad nereikėtų kas mėnesį šlapimo vežioti ...
Atsakyti
QUOTE(Ryto@Rasa @ 2013 03 11, 18:06)
aš buvau eiguliuose prisirašius. nieko man nekainavo. echo važiuodavau pas ją į antrą lig. tiesa, kainavo vienas tyrimas, lyg vadinasi šlapimo pasėlis. jį darėm, kad nereikėtų kas mėnesį šlapimo vežioti ...

aisku... aciu uz info 4u.gif
butu smagu isgirsti is merginu, kurios a klinikoj registruotos ax.gif nors manau, kad su ja galima pasiderint ir nuvaziuot i antra ligonine echo g.gif
Atsakyti
QUOTE(jolanita @ 2013 03 11, 19:36)
aisku... aciu uz info  4u.gif
butu smagu isgirsti is merginu, kurios a klinikoj registruotos  ax.gif  nors manau, kad  su ja galima pasiderint ir nuvaziuot i antra ligonine echo  g.gif

jei nori tik echo-tai taip, pasiskambini ir nuvažiuoji į antrą ir padaro echo su visa konsultacija
Atsakyti
QUOTE(Egipta @ 2012 01 09, 20:48)
Aš tikrai nesitarčiau antrą kartą su šia gydytoja.

Jei jau rašote šitaip, tai pagrįskite. Kodėl ?
Nes tokie migloti pasakymai panašu į apkalbas tuščias.
Atsakyti
QUOTE(jolanita @ 2013 03 11, 18:36)
aisku... aciu uz info  4u.gif
butu smagu isgirsti is merginu, kurios a klinikoj registruotos  ax.gif  nors manau, kad  su ja galima pasiderint ir nuvaziuot i antra ligonine echo  g.gif

Aš prisiregistravus A klinikoj ir viso nėštumo metu pas Šilkaitienę lankiausi ( dėl jos ir registravausi šioj klinikoj). Kai esi registruotas, apžiūra, kraujo, šlapimo tyrimai yra nemokami, mokėdavau tik už echo ( o jį gi dažnai nedaro, jei viskas ok), ir dar vieną kartą mokėjau už šlapimo pasėlio tyrimą ar kaip jis ten vadinasi.. Echo kainuoja berods 38lt, manau normali kaina, draugė lankėsi tuo pat metu BMP ( prie Baldų), tai už echo mokėdavo 50lt..
Atsakyti