Sveikos,
jungiuos ir as i pasnekesius. Su skydliauke problemu turiu jau nuo mazu dienu, buvo laikas kai buvo paskirti vaistai, paskui buvo laikas kai nieko nevartojau, nelabai ir rupejo nes visad jausdavausi gerai. Pries 3 metus man buvo diagnozuota Hashimoto liga. Visi hormonu tyrimai, ribose, bet antikuniu tyrimas parode kad turiu autoimunine liga, pradejau vartoti 25mg levothyroxino, niekad jokiu blogumu nejauciau, bet kai pradejau daugiau sia liga dometis tai viskas man taip paaiskejo, kodel man visa gyvenima salta, sausi, ploni, skilinejantys plaukai ir panasiai. Na tik svorio augimas manes visai nekamuoja.Be to jau pries liga darant kraujo tyrimus vis keista budavao kai pas mane rasdavo padidejusi cholesterolio kieki kraujy (valgau sveikuoliskai, sportuoju, nerukau, neturiu virsvorio), tai pagaliau paaiskejo ir sitai. Gal pries menesi laiko pirma karta gyvenime pajutau kakzkokius negerumus sus savim. Kamavo toks baisus nuovargis, kokio gyvenime neesu jutus, eme labai slinkti plaukai, be to sutriko menstruaciju ciklas, kuris visad buvo labai reguliarus. Blogiausia tai, kad pries kelis menesius nutraukiau kontracepcija ir nusprendem bandyt

, bet jau dabar taip neramu pasidare, visad mano ciklas buvo 28 dienos o paskutiniai 2 uzsitese iki 42 dienu. Padarius kraujo tyrimus man doze padidino iki 50 ir po menesio reiks kartot tyrimus, paziuret kaip ten kas. Baisoka kad viena is ligos komplikaciju nevaisingumas, bet ziuriu dauguma cia plepanciu su vaikuciais, tai idomu ar buvo kamnors problemu pastojant, ar nesklandumu nestumo metu?