Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija (tiroiditas)

QUOTE(Lucero @ 2012 11 24, 22:03)
nu tada Jus  tikras stebuklas bigsmile.gif  4u.gif  gal cia buvo koks uminis tiroiditas, po gimdym, ar streso. sitie linke praeiti greiciau negu letinis skydl.uzdegimas

schmoll.gif as manau po operacijos, bet dar metus po to kai pasijutau blogai vaiksciojau nuo gyd kabineto iki kabineto - hipohondrike konkreciai pasijutau doh.gif tie man vitaminu siule pagert doh.gif o vos kojas vilkau , bet jau kai galu gale papuoliai - tai atgulejau ligoninese kaip priklauso (ir savo miesteli ir klp ir santariskese) ax.gif tiek nustekentas organismas buvo....
dabar budama 30+ geriau jauciuosi nei budama 20 doh.gif ir svarbiausia turiu 2 vaikucius - kai tie...daktarai....aiskino kad baisiai sunku, beveik neimanoma bus susilaukt vaiku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VIVULIA @ 2012 11 24, 23:12)

dabar budama 30+ geriau jauciuosi nei budama 20 doh.gif  ir svarbiausia turiu 2 vaikucius - kai tie...daktarai....aiskino kad baisiai sunku, beveik neimanoma bus susilaukt vaiku  4u.gif

thumbup.gif thumbup.gif
ikvepiantis pavyzdys mums kuriom dar nera 30 o jauciames kaip pensininkes blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2012 11 24, 22:14)
thumbup.gif  thumbup.gif
ikvepiantis pavyzdys mums kuriom dar nera 30 o jauciames kaip pensininkes blush2.gif

blush2.gif del to ir isiterpiau... norejau tik pasakyt, kad imanoma ir vaikuciu susilaukt, ir kadanors gyvent be vaistu...nors kuriam laikui...
p.s. linkiu visom pasveikti 4u.gif ...vis dar pamenu TA jausma...brrrrrrr
Atsakyti
QUOTE(Gorda @ 2012 11 24, 21:31)
Sveikos,
jungiuos ir as i pasnekesius.  Su skydliauke problemu turiu jau nuo mazu dienu, idomu ar buvo kamnors problemu pastojant, ar nesklandumu nestumo metu?

Sveika 4u.gif
As gimdziau du kartus ir abu 7,5men.- neisnesiojau.Labai gerai ,kad vaikai sveiki ir protingi.
Mano mama irgi pagimde pirma karta neisnesiojusi.
Mano dukra irgi susirgo tiroiditu.
Kaip as dabar suprantu tai karta is kartos eina,tai genetika.
Tarybiniais laikais,ypatingai,provincijose niekas nekreipdavo medikai demesio kad blogai jautiesi.Tipo toks nestumas.
Mergaites,rupinkites savo sveikata ir busimu savo vaiku sveikata.Daugiau niekam tai nerupi,tik jums pacioms smile.gif
Papildyta:
Dar paskaitykit apie D vit. trukuma doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lina46 @ 2012 11 24, 21:26)
Sveika 4u.gif
As gimdziau du kartus ir abu 7,5men.- neisnesiojau.Labai gerai ,kad vaikai sveiki ir protingi.
Mano mama irgi pagimde pirma karta neisnesiojusi.
Mano dukra irgi susirgo tiroiditu.
Kaip as dabar suprantu tai karta is kartos eina,tai genetika.
Tarybiniais laikais,ypatingai,provincijose niekas nekreipdavo medikai demesio kad blogai jautiesi.Tipo toks nestumas.
Mergaites,rupinkites savo sveikata ir busimu savo vaiku sveikata.Daugiau niekam tai nerupi,tik jums pacioms smile.gif
Papildyta:
Dar paskaitykit apie D vit. trukuma doh.gif

As tai rupinuos ir nera tokiu dalyku, akd mest gert vaistus ir vel pradet, nera net dienos buve per 3 metus, kad as juos pamirsciau isgert, tik va sakau idomu, kodel visa laika gerain jauciaus, o daba eme ir prasidejo problemos ir vaistu doziu didinimas blink.gif Man dar nei 30 nera, tai kas toliau bus. Be to pas mane seimoj nera tokiu problemu, tai reiskia pas mane ne paveldeta g.gif
O apie vitamino D trukuma tai dar niekad nebuvau girdejus ir niekas nebuvo man dar apie tai sakes g.gif
Atsakyti
Ar kam nors pavykę buvo atsikratyti Vit D trūkumo? Pernai žiemą gėriau didelėm dozėm, paskui vasarą eidavau kasdien degintis. Na ir ką vasaros pabaigoje pasidariau tyrimus - Vit D NEI TRUPUČIO nepakilęs. Visvien didelis trūkumas.
Atsakyti
o as ryt einu i klinikas...

merginos o kaip ziuri gydytojas i pacienta (jus) jei atbegat is kito gydytojo? truputi bijau...
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 11 25, 16:18)
o as ryt einu i klinikas...

merginos o kaip ziuri gydytojas i pacienta (jus) jei atbegat is kito gydytojo? truputi bijau...

ner ko bijot. as tai isvis begioju nuo vieno prie kito. dabar pargryzau pas savo pirmutine. nu lyg normaliai unsure.gif rytoj einu pas ja.

tiesa pas viena toki nubegus, mates kad nenori nauju pacientu, matyt turi pakankamai, nes pasiule man paciai save gydyt tyrimus pasidarant lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucero: 25 lapkričio 2012 - 15:23
QUOTE(zydinti_gele @ 2012 11 24, 20:19)
Nu bet tiubarkuliozei.... Nu visvien gi tureciau bent kazkaip jausti plaucius. Koseti, dusti, kaip nors uzkimti arba persalimo ligom sirgti. O dabargi tikrai nieko tokio nera.
Vat vitamino D trukumas tai pas mane yra tikrai.

prie ko cia dusimas ir pan...zmones net neitaria turedami tuberkulioze, uzsikrecia ir net nezino...tiesiog jei daug prakaituoji ir nerandi priezasties, juk pasitikrinti nera sudetinga mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Lucero @ 2012 11 25, 00:04)

taip, kompensuoja kazkiek pvz vietoj 11 lt moku 4 kazkur

o kompensuojamuosius pats gyd rase, ar prasei? nes as turejau ta knygele, bet niekas nikeo nekompensavo biggrin.gif
del vit D stokos ir daug kitu problemu sisimeta organizmui, man endokrinologas pasake tik tiek, kad tai smulkmena pries skydliauke rolleyes.gif pirmiau sako ja gydysim...

man visad atrode, kas ta skydliauke, oj ligas atranda tie zmones, issigalvojimas doh.gif bet kai dabar paciai, kai matau , kad nevaldoma situacija nei su svoriu, nei su emocijom, tai reiskia labai daug pasirodo rolleyes.gif
del pastojimu tai negaliu nieko sakyti...ateidavo vaikuciai kazkaip...tiek kad va ciklo nereguliarumas tai doh.gif vienos bedos...
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2012 11 25, 16:22)
ner ko bijot. as tai isvis begioju nuo vieno prie kito. dabar pargryzau pas savo pirmutine. nu lyg normaliai unsure.gif  rytoj einu pas ja.

tiesa pas viena toki nubegus, mates kad nenori nauju pacientu, matyt turi pakankamai, nes pasiule man paciai save gydyt tyrimus pasidarant lotuliukas.gif  doh.gif

ryt abi pas gydytojus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 11 25, 21:09)
ryt abi pas gydytojus smile.gif

aha
as tai suzinosiu savo tth , ir tikiuos nereiks didint simtines unsure.gif o tu kiek geri? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2012 11 25, 21:45)
aha
as tai suzinosiu savo tth , ir tikiuos nereiks didint simtines unsure.gif  o tu kiek geri? g.gif

kai baigiau tireotoma pradejau gert 100mg, nes pries tireotoma tiek geriau
Atsakyti