Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija (tiroiditas)

QUOTE(sau_lu_te @ 2013 02 07, 10:58)
panos ziauriai dreba sirdis... ka ji man nori pasakyt?

matyt per daug tiroksino............. skubiai varyk pas endo, gal nusius pas kardio
Atsakyti
QUOTE(Skrendanti @ 2013 02 08, 18:41)
laba diena,

sergu ir as hipotiroze ir autoimuniniu tiroiditu..esu alergiska tiroksinui...man sake nusipirkti Thyreocomb, gal kazkas is jusu irgi geriat gal zinot kur gaut? man sake kad internetu galima..bet knisu po google dar neradau ..tai galvojau jusu paklausiu gal susiduret  4u.gif
Papildyta:
idomiai su tuo jodu..as turiu specialiai papilda skydliaukei ..is amerikos...ir ten daug jodo ..ir gydytoja man leido gert...

abejoju ar rasit jo LT... gruodzio men jo nebebuvo LT kiek ieskojau
Atsakyti
Sveikos, pasidariau ir aš kraujo tyrimus.
FT4 - 39,26

TTH - 0,008

Pas endokrinolagą eisiu už dviejų savaičių. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(skaja @ 2013 02 08, 21:46)
Sveikos, pasidariau ir aš kraujo tyrimus.
FT4 - 39,26

TTH - 0,008

Pas endokrinolagą eisiu už dviejų savaičių. smile.gif

Oho koks TTH mazas blink.gif kaip jautiesi?
Atsakyti

O čia labai blogai? ph34r.gif Kartais būnu pavargus, bet galvoju, kad tai turi įtakos mažiuko auginimas.
Atsakyti
QUOTE(skaja @ 2013 02 08, 21:29)
O čia labai blogai?  ph34r.gif  Kartais būnu pavargus, bet galvoju, kad tai turi įtakos mažiuko auginimas.

TTH norma suaugusiems: 0,4-4,0 mU/l.
Atsakyti
Sveiki,norėjau paklausti,gal yra vartojanciu,ar vartojusiu rusu gamybos maisto papildą "Endokrinol".Jis tinka esant skydliaukei tiek hypo tiek hyper
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2013 02 08, 22:31)
TTH norma suaugusiems: 0,4-4,0 mU/l.

Normą žinau, bet pasėkmių nežinau unsure.gif
Atsakyti
Sveikutės,

Man prieš keletą metų buvo diagnozuotas Hašimoto tiroiditas. Geriau Thyroxina. Paskui nusotijau. Vėl pradėjau gerti per neštumą. Po gimdymo nutraukiau, ir kažkaip pas gydytoją neapsilankiau. Jau praėjo 1,5 metų. jau gerą savaitę kankina dusulys, negaliu įkvėpti oro. Plaučių uždegimas apgydytas, sakė ieškoti priežasčių kitur. Prisiminiau tą savo tiroiditą ir va pagalvojau ar gali būti ta priežastis? nerandu prie požymių nieko apie oro trūkumą prie tiroidito.

Tada dar klausimas ar galiu savavališkai pradėti gerti thyroxiną nenuėjus pas gydytoją. Nes kol užsirašysiu, kol tyrimus padarys, taigi uždusiu be oro doh.gif . Kokia saugi doze galėtų būti? 50 mlg.? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ellfė @ 2013 02 11, 17:05)
Tada dar klausimas ar galiu savavališkai pradėti gerti thyroxiną nenuėjus pas gydytoją. Nes kol užsirašysiu, kol tyrimus padarys, taigi uždusiu be oro doh.gif . Kokia saugi doze galėtų būti? 50 mlg.? doh.gif

Pasidarykit tyrima privaciai, keliolika litu tekainuoja.
Atsakyti
Merginos, o menesines turi itakos TTH tyrimo rezultatams?
Atsakyti

Tiroxiną geriu jau antra savaitė. 6d-25mg, dabar 50 mg. Jaučiau kažką nemalonaus krūtinėj, bet silpnai, dabar tas jausmas stiprėja, nuolat lyg spaudžia, kartais dusina, skausnoja. Iki tiroxino to lyg ir nebuvo, beto padažnėjo naktiniai širdies drebuliai. Čia normalus reiškinys vartojant tiroxiną, ar man čia kokia stenokardija ar kt širdies problema? Pas endo tik trečiadienį. Sakom kad širdis nuo tiroksino kenčia, bet gal suprantam skirtingai? Beveik visą laiką praleidžiu lovoj. Tas silpnumas tik hormonų sukeltas jausmas, ar tai reiškia, kad ištikro esu silpna? Kaip jums buvo gydymo pradžioje?
Atsakyti