Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija (tiroiditas)

Laba diena
gal galėtumėte Kaune ar Vilniuje parekomenduoti vaikų endokrinologą, besispecializuojantį skydliaukės ligose? 8metei dukrai randa cistas skydliaukėje, norėčiau 'antros nuomonės". Mūsų konsultacinėje (II lygio) yra viena vaikų endokrinologė, norėčiau į kurią universitetinę ar klinikų polikliniką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrine-as @ 2013 02 23, 19:04)
4u.gif sveikutes, merginos gal kas padės. gal kuri geriate gesavit 10, kur galima rasti nusipirkti? siandien aplekeme camelija, norfos, gintarines vaistiniu tinklus, visur nera doh.gif kas tai per vaistas, kad jo nera?

o Jum pažiūrėjo per kompiuterius, kad visam tinkle nėra? Nes gi galima net pasiskambint, į bet kokią iš tinklo vaistinę, ir pasakys, ar yra kuriam nors filiale dar ar ne, kad nevažinėt. ir be to, jei ir neturi, jei tik ta vaistinė pas tiekėjus turi jį, tai užsakys.
Atsakyti
QUOTE(čelsė @ 2013 02 23, 23:00)
Reikia susiimti  ax.gif

Kaip jums su svoriu kovoti sekasi? Pasakykit, prašau, kad paskui bus lengviau  cray.gif

nuotaika pasitaise, savijauta pagerejo, svoris nustojo augti, edimo priepuoliu maziau...bet norint dabar visus lasinius numesti reikia dideliu pastangu doh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2013 02 23, 23:29)
o Jum pažiūrėjo per kompiuterius, kad visam tinkle nėra? Nes gi galima net pasiskambint, į bet kokią iš tinklo vaistinę, ir pasakys, ar yra kuriam nors filiale dar ar ne, kad nevažinėt. ir be to, jei ir neturi, jei tik ta vaistinė pas tiekėjus turi jį, tai užsakys.

verysad.gif taip pažiūrėjo per kompiuterį ir pasakė kad jų tinkluose nėra, net nėra kaip ir kur užsakyti. buvau camelija, norfa, gintarine vaistine, euro. nezinau kur dar kreiptis unsure.gif
dar mastau pasiskambinti i kokią onkologijos vaistinęę jei tokia yra, onko ligoninėje g.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2013 02 24, 00:50)
nuotaika pasitaise, savijauta pagerejo, svoris nustojo augti, edimo priepuoliu maziau...bet norint dabar visus lasinius numesti reikia dideliu pastangu doh.gif  4u.gif

4u.gif tikiuosi ir aš to. O svorį reikia "griebt už ragų", tai jau tikrai, pats jis, be pastangų, nenukris. Svarbiausia, kad tik neaugtų ir kad kontroliuoti jį būtų įmanoma.
Atsakyti
sveika, aš tiroksiną gėriau apie mėnesį 50 po to liepė didinti dozę iki 75, bet teko nutraukti visai, nes pradėjo klaikiai kilti spaudimas, pas mane jis paprastai visada mažas o sukilo iki 150/100. vos neišvežė į klaipėdos ligoninę,nes buvo labai blogai,mat dabar esu su vaikų sanatorijoje,palangoje, tai dabar net nežinau ką man paskirs. o jei tau aprimo tada gerai, nes man skaudėjo visada.
Atsakyti
O čia nebandėt užsisakyti?
Gesavit 10

Mano irgi ATPO didelis - 1300, diagnozuojant Tiroiditą ir prieš skiriant tiroksiną buvo tik 500. Gal ir man tiktų tas Gesavit?
Atsakyti
QUOTE(ausrine-as @ 2013 02 23, 19:04)
4u.gif sveikutes, merginos gal kas padės. gal kuri geriate gesavit 10, kur galima rasti nusipirkti? siandien aplekeme camelija, norfos, gintarines vaistiniu tinklus, visur nera doh.gif kas tai per vaistas, kad jo nera?

Labas.
Norfos vaistineje uzsisakyk.As taip pirkau.Vieno men.kursui sumokejau apie 350lt.Sitas kursas visiems metams sustiprina imuniteta.
Jeigu pirksi 14-15val.tai i Norfos kortele dar gris apie 20lt.
Sekmes smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Po kt metimo baisiai bėrė, apsilankiau pas Šidlauską, padarius tyrimus išaiškėjo, kad kažkokių dvejų pagrindinių hormonų veikla sutrikusi, itin žemiau normos. išrašė thyroxine(50) po pusę tabletės 2sav, po 2sav. vieną dieną pusę kitą dieną vieną.

Klausimas: Ar labai blogai jį gert? Kam gali atsiliepti jų vartojimas?Ir kodėl informaciniame lapelyje nėra paminėta apie alkoholį, o ir Šidlauskas to neminėjo g.gif
Spuogais vis dar meta o praėjo mėnuo.. Dar mėnuo ir reikės iš naujo tyrimus darytis.. Jei spuogai nedings, kogero pradėsiu kt vėl....
Atsakyti
sveikos, gal galit pasakyti, ar galima tyrimus pasidaryti savarankiskai? ta prasme, be gydytojo siuntimo?
Atsakyti
QUOTE(vaidem @ 2013 02 28, 17:09)
sveikos, gal galit pasakyti, ar galima tyrimus pasidaryti savarankiskai? ta prasme, be gydytojo siuntimo?

galima, tik mokamai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(4puse @ 2013 02 27, 14:28)
Sveikos  4u.gif  Po kt metimo baisiai bėrė, apsilankiau pas Šidlauską, padarius tyrimus išaiškėjo, kad kažkokių dvejų pagrindinių hormonų veikla sutrikusi, itin žemiau normos. išrašė thyroxine(50)  po pusę tabletės 2sav, po 2sav. vieną dieną pusę kitą dieną vieną.

Klausimas: Ar labai blogai jį gert? Kam gali atsiliepti jų vartojimas?Ir kodėl informaciniame lapelyje nėra paminėta apie alkoholį, o ir Šidlauskas to neminėjo  g.gif 
Spuogais vis dar meta o praėjo mėnuo.. Dar mėnuo ir reikės iš naujo tyrimus darytis.. Jei spuogai nedings, kogero pradėsiu kt vėl....
Nieko baisaus tame nėra, labai daug kas jį geria visą gyvenimą. nemanau, kad per vieną mėnesį hormonai grįš į normą, tam reikia daugiau laiko. o jūs gal pagersit tą tiroksiną keletą mėnesiukų, sugrįš į normas ir pamiršit jį. turėkit biškutį kantrybės.
Papildyta:
QUOTE(xiuke @ 2013 02 28, 15:11)
galima, tik mokamai 4u.gif

kad aš ir dabar už tyrimus moku ir su gydytojos siuntimu. nes pas gydytoją einu privačiai. paskutinį kartą mokėjau virš 40 litų, ir tai man rodos su akcija buvo...
Atsakyti