Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija (tiroiditas)

QUOTE(vaidem @ 2013 02 28, 16:16)

kad aš ir dabar už tyrimus moku ir su gydytojos siuntimu. nes pas gydytoją einu privačiai.  paskutinį kartą mokėjau virš 40 litų, ir tai man rodos su akcija buvo...

Jei norite tik tyrimus daryti ir zinote kokius, drasiai eikit privaciai , susimokesit ir tiek. As visa laika privacioje darausi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidem @ 2013 02 28, 17:16)

kad aš ir dabar už tyrimus moku ir su gydytojos siuntimu. nes pas gydytoją einu privačiai.  paskutinį kartą mokėjau virš 40 litų, ir tai man rodos su akcija buvo...

taip moku ir as, ar su siuntimu ar be, nes gyd atvaziuojantis, tai jis nepriima jokiu siuntimu, tai gaunasi vizitas 90lt, echo 65lt, tyrimai -3 po 25lt...tokia suma man per karta labai daug doh.gif gerai, kad tik po 3menesiu reikes pasirodyti, nes vel tex tiek pat moketi...gal kokiam Kaune ir nemokamai daromi tyrimai, nezinau... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2013 02 28, 16:03)
taip moku ir as, ar su siuntimu ar be, nes gyd atvaziuojantis, tai jis nepriima jokiu siuntimu, tai gaunasi vizitas 90lt, echo 65lt, tyrimai -3 po 25lt...tokia suma man per karta labai daug doh.gif gerai, kad tik po 3menesiu reikes pasirodyti, nes vel tex tiek pat moketi...gal kokiam Kaune ir nemokamai daromi tyrimai, nezinau... unsure.gif

nu va irm an taip pat, dabar jei eisiu, bus konsultacija 80 litų, plius tyrimai, paskui atsakymus ivertins vel 50 litu. nu daugoka man. tai ir galvoju kaip cia daryt, ar eit pas kitą į polikliniką, nes ir taip senai jau buvau. ar pasidaryt pradzioj paciai ir pasiziuret ar labai pasikeite kas...
Atsakyti
sveikos, su seimos gyd siuntimu nemoku niekur, nei 2 lygio nei 3 lygio, santariskese uz skydliaukes tyrimus, moketi reikia tik tuo atveju , jei paskyria ateiti po men ar dvieju, bet jei islaikomas 3 men intervalas -nemokama
jau ne karta cia buvo rasoma ir kalbama, ne viena is musu net rastus rase ligoniu kasoms, atsakymas vienas, jei skyria endokrinologas-tyrimai nemokami,
vertetu pasidometi, kokiais pagrindias atvyksta tas gyd ir su siuntimu ima pinigus,
as aplamai nemoku uz tyrimus, nes is karto paprasau dokumento, kuriame butu parasyta, kad sio tyrimo nekompensuoja ligoniu kasos,
sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2013 02 28, 18:46)

vertetu pasidometi, kokiais pagrindias atvyksta tas gyd ir su siuntimu ima pinigus,

nes toj poliklinikoj...su siuntimu, pas kitus gyd puse kainos kainuoja konsultacija, tai apie 45lt, bet kai uzklausiau del endo, tai taip ir pasake, kad jie atvaziuojantys, mokama pilna kaina...poliklinika kaip ir privati, net nezinau unsure.gif Svalbono- Šiauliuose
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2013 02 28, 17:49)
nes toj poliklinikoj...su siuntimu, pas kitus gyd puse kainos kainuoja konsultacija, tai apie 45lt, bet kai uzklausiau del endo, tai taip ir pasake, kad jie atvaziuojantys, mokama pilna kaina...poliklinika kaip ir privati, net nezinau unsure.gif  Svalbono- Šiauliuose

aisku, jei toli vaziuoti i kita miesta, tada gal tas pats ant to pacio iseina,
bet tiketi vienu endokrinologu, as nelabai linkusi,
perejau 3 , kol atradau savaji biggrin.gif
Atsakyti
pas endokrinologą buvau dar tik vieną kartą, bet man iš karto pasakė, kad sergant šia liga, tyrimai nemokomi.
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2013 02 28, 17:59)
aisku, jei toli vaziuoti i kita miesta, tada gal tas pats ant to pacio iseina,
bet tiketi vienu endokrinologu, as nelabai linkusi,
perejau 3 , kol atradau savaji biggrin.gif

Labas, o kokie tyrimai nemokami ? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(rubinas33 @ 2013 03 01, 22:03)
Labas, o kokie tyrimai nemokami ?  wink.gif

visi skydliaukes tyrimai nemokami, man tyre ir antinksciu veikla , nemokejau nieko
Atsakyti
Sveikos, merginos smile.gif

Norėjau paklausti ypač tų, kurios turi problemų su per dideliu svoriu, kaip pavyksta kovoti? ar išeina numesti? smile.gif ir kaip kovojate su juo? smile.gif

Aš jau antrą mėnesį geriu tiroksiną, reikės greitai vėl pasirodyti gydytojui, tai žiūrėsim kaip čia bus, nes sulėtėjusi veikla mano skydliaukės:)
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2013 03 02, 12:57)
visi skydliaukes tyrimai nemokami, man tyre ir antinksciu veikla , nemokejau nieko

ir kraujo tyrimai nemokami? nes aš už visus tyrimus moku, tik už echoskopą ne sad.gif
Atsakyti
QUOTE(rubinas33 @ 2013 03 03, 13:35)
ir kraujo tyrimai nemokami? nes aš už visus tyrimus moku, tik už echoskopą ne sad.gif

jei lankotes privaciai mokami
Atsakyti