Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

user posted image

SENA TEMA
Atsakyti
CVS beacetonis nagu lako valiklis - patiko, nors kvapas labai stiprus, neatrodo, kad beacetonis butu ir valo labai puikiai. Isvis visada perku pati pigiausia valikli ,ens nepastebejau skirtumo nagams naudojant brangesnius. Nors dabar turiu Honeybee Gardens kazkoki is naturaliu nusipirkus - bandysiu ta naudot.
user posted image
Atsakyti
Mill Creek 'candy cane' kuno prausiklis - ant pakuotes raso pipirmetes, avietes ir vysnios, bet man jisai tik metinis uzsiuodzia..... ax.gif Siaip labai labai noriu koki avietini ar vysnini kuno prausikli atrast, kad butu tas tikrasis ju kvapas, bet siuo prausikliu likau labai patenkinta, nors teuzuodziau metas. Ypac patiko po sporto ar kai siaip silta praustis, nes iskart priduodavo gaivos thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
user posted image
"Oriflame Visions V* Fast N Furious" nagu lakas, spalva Serial Blogger. Keliauja i siuksline sudziuves.
Atsakyti
Baigėsi dušo želė Natuderm su ginkmedžiu ir alyvuogėm.
user posted image
Patiko, kad po jos būdavo pastoviai švelni oda, neišsausindavo jos smile.gif
Į jo vietą iš Lirenes turiu tokią dovanotą smile.gif
Neatsibostantis eucerin lūpų balzamas smile.gif
user posted image
Mano jautrioms lūpoms jis labai patinka, bet dabar pabandysiu ekologišką Aubrey organics mėtinį.
Liko dar keli lašiukai Cattier intymiai higienai prausiklio. Šiaip viskas tiko, tik kvapas erzino.. Į jo vietą bus Sebamedo.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnieter: 07 spalio 2012 - 21:23
GEOMAR kūno aliejus

user posted image

Pagaliau jį baigiau thumbup.gif Likus 1/3 sunaudojau kūno pilingui rolleyes.gif Pabodo, per ilgai naudojosi jis man, nors kūną tepiausi negailėdama jo biggrin.gif Drėkina thumbup.gif , įsigeria taip pat gerai,nepalikdamas riebaliuko ant odos, man pasirodė, kad gana skystokos konsistensijos. g.gif Žodžiu minusai tokie: bekvapis ( teko įsipilti eterinio aliejaus ) ir nusibodo, gal dėl to, kad manęs laukia dabar kokosų aliejus, kurio kvapas wub.gif Ateityje gal kartosiu smile.gif

Lengvas kojų kremas

user posted image
jau 3-asis, ne todėl, kad jis man labai patiko, bet mama atidavė,tai teko visus sunaudoti doh.gif tikrai lengvas kremukas. Patiko, kad kojos tikrai tampa po jo švelnios ir padrėkintos. smile.gif Minusas - kad užtepus, kol neįsigeria, jaučiams toks nemalonus lipnumas g.gif
Pėdų kremas

user posted image

Nelabai jis man.Nekartotinas.
Atsakyti
Išmečiau porą butelių "no name" kūno losjonų (net foto nerandu i nternete), nes nepatiko kvapas ir kaip susigeria (palieka riebalo, o norint kad įsigertų turi gerai patrint)...
Porą Lumene šėšėlių, nes paseno... ax.gif

Lina Bocardi pudra skaistumui-rudumui suteikti...
Pragulėjo stalčiuke melejuoną metų, bet taip ir neišmokau gražiai ja pasidažyt, dėmėm dengdavo doh.gif Visokiais teptukais bandžiau, bet taip ir nesigavo su ja susitart, tad iškeliavo į šiukšlinę...
user posted image

Išmečiau AVON kremą nuo strijų, visiškas nesusipratimas... schmoll.gif Apie poveikį net nelkalbu, jis net susigert normaliai nesusigeria ir smirdėjo, feee... Atsikračiau likus gerai pusei tūbelės... ax.gif
user posted image

Išmetu IKOS teptuką - labai nemalonus iš po Ecotools, Dior ir RT teptukų....Šiurkštus, kietas, prastai "pakabina" ir netolygiai dengia, keliauja ten pat kur visi pastarieji biggrin.gif
user posted image

Pabaigiau MAC lūpdažį HugMe, labai patiko, tik nieko nesilaiko ant lūpų doh.gif Kol kavos pageriu - nebelieka unsure.gif Bet šiaip ant lūpų labai malonus, gerai drėkina, minkština lūpa, spalva patiko...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 07 spalio 2012 - 22:48
Netikėtai baigės unsure.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2012 10 07, 23:43)
Lina Bocardi pudra skaistumui-rudumui suteikti...

Oho, antikvarine pudra beveik - nepamenu, kad macius ja prekyboj paskutinius kokius 7m. ar daugiau bigsmile.gif Pries 10m kazkur teko turet seselius ir lupdazi sios firmos - visdar prisimenu su nostalgija ir taip noreciau vel kazka paturet....
Atsakyti

Monoi de tahiti gardenia aliejus. Porai kartu liko, manau, kartosiu.user posted image
Atsakyti
Schwarztkopf plaukų šampūnas volume boost
user posted image
Normalus. Plaukus išplaudavo gerai, suveldavo juos truputį daugiau nei kiti, ir neprideda apimties plaukams. cool.gif Gautas beveik už dyką, bet nekartotinas schmoll.gif
Atsakyti
Lancome hypnose doll eyes
user posted image
net nežinau ką pasakyt biggrin.gif Greit pasibaigė smile.gif Normalus eilinis tušas tik tiek ax.gif
Atsakyti