Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

QUOTE(jearmaine @ 2012 10 09, 19:05)
Spalva labai  wub.gif

Tikrai labai graži smile.gif

Subaigiau Palmolive duškę su alyvuogių aliejum, pabodo truputį.
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
L'occitane vysniu ziedu ranku kremas - kvapas labai patiko, bet man jis tik vasarai, toks lengvutis, dabartiniam laikui per lengvas
user posted image
Ir atrastas pradetas naudoti Avon lupu balzamas metamas lauk, nepatinka man kabinti is indelio, o ir itariu galiojimas jo nera jau geras
user posted image
Atsakyti
Rexona purškiamas antiperspirantas
user posted image
Geras. ax.gif
Atsakyti
Clarins paakių gelis, toks visai nieko, lengvos malonios tekstūros
user posted image
Atsakyti
Intensiviai drekinantis veido kremas,geras bus kartojamas
user posted image

i jo vieta kol kas doliva drekinamasis kremas, tepasi ne taip maloniai ,bet ryte atsibudus veidas gaivesnis,neriebaluotas kaip po phisiogelio (oda misri/riebi)
Atsakyti
pasibaigė vienas (ne pirmas) - kitą traukiu iš sandėlio, kvapas wub.gif vos atsidarius bankę jausmas toks kad visų spa durys atsidaro man lotuliukas.gif nerealus kvapas, drėkinimo šiltajam sezonui užteko, greitai geriasi, ilgai išlienka kvapas wub.gif
žiūrėsim kaip vėsesniu oru patiks unsure.gif
user posted image
ilgai tarnavo, didelis kiekis, nedidelė kaina, bemuilis naudojau makiažo valymui
user posted image
taip pat dabaigiau - rasos švelnus vaistažolių prausiklis
user posted image
ir bus dar kartojamas - šampūnas sausiems, dažytiems plaukams
user posted image
Atsakyti
Subaigiau ir kai baigsiu kitas pudras,vėl grįšiu prie šios thumbup.gif

user posted image

Metu lauk,nes kažko labai trupa,nors šepetėlis klampus ir tirštas vis dar,prastas šis tušas man kažkodėl g.gif
user posted image

Subaigiau šį rytą prieš darbą wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristinelez @ 2012 10 12, 11:09)
Subaigiau ir kai baigsiu kitas pudras,vėl grįšiu prie šios  thumbup.gif

kuo patiko ši pudra? koks jūsų odos tipas? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguonytė @ 2012 10 12, 14:53)
kuo patiko ši pudra? koks jūsų odos tipas? mirksiukas.gif

Mano mišri oda,bet dienos bėgyje pradeda stipriai blizgėt (susiriebalina?) ties kakta.
+
Pudra buvo labai lengva ir maloni tept ant odos,nesijautė jos užsitepus,suteikdavo matinį efektą. Atrodė labai natūraliai ant veido net jei ir užtepdavau du sluoksnius.
Bet aišku,oda blizgėdavo dienos pabaigoje,bet ką jau padarysi, tokia mano oda,kad ir ką naudočiau.
-
Gali trūkti maskavimo,jei turit spuogų ir pan., gali išryškinti sausas ir šerpetojančias odos vietas.

BET ČIA TIK MANO NUOMONĖ IR PATIRTIS,kitoms gali ši pudra yra visiškas š.. ax.gif
Atsakyti
Aliejukas veidui. I jo vieta toks pats. smile.gif
user posted image

Eveline veido kauke. Labai patiko, tikrai kartosiu.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristinelez @ 2012 10 12, 11:09)
Metu lauk,nes kažko labai trupa,nors šepetėlis klampus ir tirštas vis dar,prastas šis tušas man kažkodėl  g.gif
user posted image

Šį subaigiau ne taip senai, man jis vienas tobuliausių ir geriausių tušų pasirodė, blakstienas puikiai "sušukuoja", nesulipina, neperkrauna košės, o jau kaip užriečia.... wub.gif Iki antakių balstienos styrodavo biggrin.gif Ir nebyrėjo, netepė, puikus jis man wub.gif
Atsakyti