Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

Puikus kvapas,drėkinimas
user posted image

Neįkyriai lipnus,beveik bekvapis,užtenka laaabai ilgai
user posted image

Atsakyti
Garnier savaiminio idego zele

user posted image
Nelikau ja labai suzaveta,nes viena karta gerai pasidengdavo,kita - su dryziukais,nors ne pirmus metus naudoju savaiminius ir tepuosi visada taip pat. Dar nepatiko,kad kuri laika lieka lipnumas,nors spalva nebloga gaudavosi ir paskirstyti lebai legva buvo,bet tikrai yra geresniu priemoniu.

Badger vanilla Madagascar lupu balzamas

user posted image
Labai patiko,minkstai tepesi,skaniai kvepejo ir drekino gerai thumbup.gif
Atsakyti
Weleda druskine ir Logona dantu pastos - abu patiko, gerai vale, ne per stiprios. Na Weleda isvis mano favorite jau daug metu. 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
TBS Satsuma dušo želė.
Eilinė, tikrai nekartosiu

user posted image
Atsakyti
kokosinis kremas. Sutepiau pėdoms, trūko kažkiek drėkinimo, bet šiaip kartotinas, skania kvepia kokosais, kainuoja iki 3.50 lt:

user posted image
Atsakyti
Pasibaige:
Perl drops toothpolish dantu pasta
user posted image, nepatiko, prastai vale, skysta baisiai, i jos vieta splat su bio kalciu

listerine enamel guard skaliklis, patinka listerine skalikliai,vis kazkuri nusiperku.
user posted image
honeybee gardens nagu lako valiklis, neblogas, kartociau.
user posted image
loreal lupu blizgis glam shine, patiko, pora kitokiu spalvu gal kada isigysiu.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 10 08, 21:23)
kokosinis kremas. Sutepiau pėdoms, trūko kažkiek drėkinimo, bet šiaip kartotinas, skania kvepia kokosais, kainuoja iki 3.50 lt:

user posted image

Kur pirkti tokio,ar jis tinka kūnui drėkinti,ar čia rankoms ir ar gerai drėkina? (klausiu,nes rusiškai nesuprantu kas užrašyta ant jo... rolleyes.gif )
Ačiū už ats.
Atsakyti
QUOTE(kristinelez @ 2012 10 09, 11:05)
Kur pirkti tokio,ar jis tinka kūnui drėkinti,ar čia rankoms ir ar gerai drėkina? (klausiu,nes rusiškai nesuprantu kas užrašyta ant jo... rolleyes.gif )
Ačiū už ats.

pirkau Martinoj, bet ne kiekvienoj esu mačius. Mažiukas tubiukas, kūnui labai greit susinaudos biggrin.gif Parašyta kokosinis kremas sausai odai, tiktų rankom, aš tepiau pėdas vakarais smile.gif
pėdoms drėkinimo čiut čiut mažoka, bet kaip už tokią kainą, tai super kremas smile.gif

šiandien ryte jau net su ausų kraptšuku iškrapčiau paskutinius likučius Lancome Photogenic Lumessence 01 Beige Albatre. Turbūt trečias buteliukas, kurį baigiau, dar turiu vieną, bet kito atspalvio.
Maskuoja vidutiniškai, gražiai švyti oda, sausai - normaliai odai.

user posted image
Atsakyti
Uzbaigtos prekes is Vokietijos

user posted image
user posted image
Alverde sampunai: suteikiantis blizgesio ir purumo. Siaip neblogi, svelnus, tik man siek tiek riebino plaukus. Pigus- po 1.79€
Alverde kuno losjonas su alyvuogem, gerai drekinantis, gerai susigeria, tik man nepatiko kvapas. Sunaudojo beveik visa vyras
user posted image
Atsakyti
Pabaigiau Maybelline BB, ir į jo vietą nusipirkau tokį patį. Man visai patiko - pavienius spuogus pamaskuodavau maskuokliu, tuo tarpu šio BB pakako, kad veidas atrodytų gražesnis, be to, nesausino.
user posted image
Atsakyti
Pabaigiau Maximoje atrastą nebrangią Labell dušo želė-aliejų au arganu ir rožėmis. Labai maloniai susinaudojo, ypač vasarą, kai oda buvo gavusi saulės ir reikėjo daugiau drėkinimo. Labai švelni, gerai prausianti, bet odos visiškai nesausinanti, malonaus aromato priemonė. Dar viena laukia sandėliuke, todėl tikrai mielai kartosiu.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2012 10 07, 23:43)
Pabaigiau MAC lūpdažį HugMe, labai patiko, tik nieko nesilaiko ant lūpų  doh.gif Kol kavos pageriu - nebelieka  unsure.gif Bet šiaip ant lūpų labai malonus, gerai drėkina, minkština lūpa, spalva patiko...

Spalva labai wub.gif
Atsakyti