Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

Jau mesiu lauk Loreal Lash architect 4D juodą tušą. Nors esu dekoratyvinės kosmetikos mylėtoja ir turiu didelį jos krepšą, tušą mėgstu naudoti vieną, nes nesu labai jiems išranki. Turiu pasakyti su šiuo privargau...Pačioje pradžioje sunkiai sekėsi man jį suvaldyti, nes labai klampino, lipino blakstienas, sunkiai skirstėsi, nors ir storino bei ilgino. Po kokio mėnesio matyt ėmė džiūti, tapo lengviau naudojamas, o ir pripratau matyt, bet vis tiek man jis nelabai...O ir labai kaklelis apsiterliojo, gumuliukų kartais pridaro. Nekartosiu.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2012 10 09, 19:51)

Šitas tai gėrių gėris. Jau antrą baiginėju smile.gif Jei kas turite problemų su pienlige... blush2.gif Ar šiaip jautresnė flora... Rekomenduoju.
Atsakyti
Dr. Sante prausimosi putos su pieno proteinais, patiko pačių putų tekstūra, labai švelni ir minkšta oda nusiprausus, nėra tempimo jausmo.

user posted image
Atsakyti
L'occitane pienelis, labai tiko, patiko, toks superinis pasirodė, skalsiai naudojosi, bet visgi bandysiu makiažą valyt tik miceliariniu vandeniu, taigi, kol kas nekartosiu
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Champagne Diamond: 30 spalio 2012 - 09:48
Subaigiau smile.gif

Avalon Organics, Awapuhi Mango drėkinamasis šampūnas
user posted image

J.R. Watkins rankų kremas
user posted image

Biotherm dušo žele
user posted image

Visi neblogi, kartotini smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_sala_ @ 2012 10 29, 20:38)
Jau mesiu lauk Loreal Lash architect 4D juodą tušą.

Tikras nesusipratimas, metu lauk toki pat doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Karjeriste @ 2012 10 30, 12:55)
Tikras nesusipratimas, metu lauk toki pat doh.gif

Ir man labai nekoks tas tusas schmoll.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pabaigiau:
aubrey organics tonika su saltalankiais, agurku ekstaktu ir ester c
ne pirmas ir ne paskutinis
user posted image
dr. bronners skysto muilo miniuka su migdolais,
user posted image patiko, skalsus, gerai putoja, patiko, gal kada kito kvapo paimsiu.I jo vieta dr. woods skystas muilas su migdolais ir taukmedzio sviestu. Kvapas tai beveik toks pat atrodo. ax.gif
giovanni 3in 1 duso gelio/shampuno/vonios putu miniuka, nieko ypatingo, nekartosiu.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatinha2: 30 spalio 2012 - 17:28
Iwostin terminis. n- tasis, į jo vietą bus toks pat:

user posted image

Danielle Laroche valomasis pienelis. Baigtas jau trečias. Oda mišri į sausumą, labai linkusi kimštis.
esu labai juom patenkinta. Paskutinį kartą Droge jo neradau, bet turėjau senojo, labai bijau, kad nerasiu ryt sad.gif

user posted image
Atsakyti
Elvital nutri gloss šampūnas, niekada nebus kartojamas, mano plaukai nuo jo pakuliniai doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(No_Angel* @ 2012 10 29, 08:45)
Man sis vienntelis del labai sintetinio kvapo nepatiko  schmoll.gif Uztai migdolinis buvo tobulas  wub.gif

Man tinka kvapas pakaitom su kitais.

Išmetu Lancome Hypnose Drama miniuką, nes ėmė trupėt.
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 10 30, 18:15)

Danielle Laroche valomasis pienelis. Baigtas jau trečias. Oda mišri į sausumą, labai linkusi kimštis.
esu labai juom patenkinta. Paskutinį kartą Droge jo neradau, bet turėjau senojo, labai bijau, kad nerasiu ryt sad.gif

user posted image

Sia kosmetika prekiauja elevita. Jei neklystu,maciau kad jai 30% mirksiukas.gif
Atsakyti